Adrasan Ne Yenilir Ne İçilir?

Adrasan Ne Yenir İçilir? Birbirinden lezzetli yerel restoran ve mutfakları Adrasan kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır.

Adrasan

Adrasan'da Ne Yenir, Ne İçilir?
  Adrasan Koyu’na giderken daha yol üzerinde bile pek çok seçenek ile karşılaşıyorsunuz. Yol kenarlarında bulunan restoran ve lokantalar ızgara türü yemekleri, deniz ürünlerini, çeşitli sıcak soğuk birçok mezeyi beğeninize sunuyor. Bu restoranlar da her an taze mevsim balıklarını bulmanız da mümkün. 
        

Bunların dışında yöreye has, yerli halkın üretimi olan tulum peyniri, köy tereyağı, kokulu portakal balı ve taze köy yumurtası da tatmanız gerekenler arasında. Bir de yöreye özgü bir tat olan vişneli ekmek kadayıfını tatmak da farklı bir deneyim olabilir. 
        

Güne güzel ve keyifli başlamanız için ise Adrasan kahvaltıları da oldukça meşhurdur. Bölgede yetişen, birçoğu doğal ürünlerden oluşan kahvaltı sofraları, gerek otelinizde gerekse bölgedeki restoranlarda, güne zinde başlamanız için iyi bir fırsat olabilir.
    Adrasan’da, Akdeniz mutfağındaki gibi zeytinyağlı yemek çeşitlerini de bulabilmeniz mümkün. Özellikle balığın yanında meze olarak sunulan pek çok zeytinyağlı çeşidini mutlaka denemelisiniz. Adrasan’ın içinde bulunan balık restoranlarında da taze mevsim balıkları bulabilirsiniz. Özellikle o bölgede avlanan neredeyse elli farklı balık çeşidi var. Siz de bulunduğunuz mevsime göre en güzel balık türlerinin tadına bakabilirsiniz.