Hiçbirşey Bulamadık

Listeleniyor...
×
Akdeniz'de Ne Yenilir

Taratorlu piyaz yöreye özgü bir tattır, Çandır bölgesinin kurufasülyesi ile yapılmış olması önemli, sıcak olarak yenildiğinde tadı daha bir güzel olur. Kölle saç kavurması, domates civesi, hibeş, arapaşı, tandır kebabı, tatlılardan isa patlıcan, bergamut ve turunç reçeli denemeye değerdir.

Daha fazla
×
Fiyat aralığı
{{Math.round(similars.filters.pricerange[0])}}
{{Math.round(similars.filters.pricerange[1])}}
Filtreler
{ $class.adwords->Write(1) }
 
{{hotel.zone}} Merkez: {{hotel.distance.citycenter.distance}} {{hotel.distance.citycenter.type.toLowerCase()}}
{{hotel.text}}
{{hotel.avarage}}
Fırsat Detayı
{{hotel.specialoffers}}
{{hotel.fiyat_min.discount}}%
indirim
Oteli incele
{{hotel.fiyat_min.total}}
{{hotel.fiyat_min.price}} TRY
Şuan Kapalı

Oteller Listeleniyor