Termal Oteller

Türkiye’nin dört bir yanından en iyi termal otelleri sizler için derledik.

Ramada Resort Thermal & Spa - Akçay Edremit - Kazdağları

Kazdağları’nın yemyeşil manzarası eşliğinde açık havuzu, şık odaları, kusursuz hizmeti ve rahatlatıcı SPA olanaklarıyla hizmet veren Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, Edremit merkeze 12 km mesafede misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın!

Uğurlu Termal Resort (Gaziantep)

Gaziantep'te yer alan Uğurlu Termal Resort, yüksek sıcaklık ve mineral değerlerine sahip termal suyuyla misafirlerine sağlık dolu bir tatil imkanı sunuyor.Bünyesinde termal havuz, açık yüzme havuzu, binicilik, hamam, sanuna, buhar odası gibi pek olanağı barındıran tesis, su kaydırakları ve çocuk oyun alanlarıyla çocuklu aileler için de ideal bir alternatiftir.Konfor ve sadeliğin ön planda tutulduğu 128 odasıyla hizmet veren tesisin yöresel lezzetlerinin tadını çıkarabileceğiniz restoranı ve havuz kenarında serinleyebileceğiniz barı bulunuyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın.


Herakles Thermal Otel (Pamukkale)

Bütün bir yıl çalışıp yoruldunuz...Bazılarınız, bel ya da boyun bölgenizdeki rahatsızlığın fıtık olduğunu öğrendi... Romatizma ağrılarınız arttı... Artık kendinizi iyice cansız, neşesiz hissediyorsunuz...İşte bu haldeyken, kaynağını Pamukkale Karahayıt'tan alan, termal otelimizin "kırmızı suyu"nun enerjisine ihtiyacınız var... Kendinizi Karahayıt'ın şifalı kırmızı sularına atıp, dinlenme ve yenilenmenin tam zamanı!Sizi, Karahayıt dağlarının eteklerine inşa edilen, dinlence, eğlence, tedavi ve rehabilitasyon hizmeti veren Herakles Termal Otel'e bekliyoruz... Detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın.


Marigold Thermal & Spa (Bursa)

Bursa, Çekirge bölgesinde bulunan Marigold Thermal Spa Hotel, 9820 m2 alanda kurulmuş ve yarım pansiyon konseptiyle misafirlerine hizmet vermektedir. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesisin kapalı havuzu da bulunmaktadır. Tesis içerisinde yer alan spa, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Otel detay ve rezervasyon için tıklayın.


Kaya İzmir Thermal & Convention (İzmir)

Kaya İzmir, çam ormanlarıyla çevrelenmiş, İzmir Körfezi’ne hâkim konumuyla konuklarına 5 yıldızlı, lüks bir termal otel. Tarihte Agamemnon Kaplıcaları olarak geçen ve antik dönemlerden bugüne iyileştirici termal suyuyla ünlü bir kaplıca merkezi olarak kabul edilen Balçova, termal suyunun sahip olduğu zengin mineral yapısı ve içerdiği az miktardaki radyoaktivite ile birçok rahatsızlığa şifa oluyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!

https://affiliate.trivago.com/api/creative/37063/landingpage

Termal Korel Otel (Afyon)

Termal su cenneti olan Afyon’un suyu kullanılarak SPA’da, termal havuzlar, yüzme havuzları, Türk hamamı, Sauna, jakuzi, buhar banyoları, kuaför, masaj odaları, bitki banyoları, çamur banyoları, cilt ve vücut bakımları ile zayıflama üniteleri hizmet veriyor. Otel müşterileri başta olmak üzere, günlük misafirlere açık… Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Patalya Termal Resort (Kızılcahamam-Ankara)

Şifalı suları ve temiz havasıyla Ankara’nın incisi Kızılcahamam’da faaliyet gösteriyor. Tesislerde bulunan genel termal havuzlar günübirlik misafirler de dâhil tüm otel müşterisine açık. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Sheraton Resort SPA (Çeşme)

Mutluluk ve sağlığa adanmış Botanica Thermal SPA’da konuklar, yeni bir yaşam biçimi ile tanışıyor ve hayatlarına yeni anlamlar katılıyor. İki adet kapalı termal havuz, bir adet ısıtılmış deniz suyu havuz, 300 metrekarelik Türk hamamı ve dev akvaryumlu dinlenme salonu ile ruh ve beden bütünlüğünüzü sağlıyor. Otel müşterileri ile özel üyeler faydalanabiliyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Limak Thermal Boutique Hotel (Yalova)

Limak Holding’in turizm yatırımlarından Limak Yalova Termal Otel, birinci sınıf eski eser restorasyonu yapılarak 2010 yılında hizmete girdi. Gazino binasının altında 85 metrekare alan içinde 100 metrekare termal havuz, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu ve duşları, masaj merkezi bulunan SPA merkezi yer alıyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Venüs Termal Otel (Balıkesir-Edremit)

Kaz dağlarının eteklerindeki otelin Skamandros SPA’sında geleneksel Türk Hamamı ve buhar odası, özel SPA üniteleri Profesyonel masaj ve terapi seçenekleri ile sunuluyor. Güzellik salonu ve kuaförün de bulunduğu SPA’da gün boyu yorgunluğunuzu atıp keyifli zaman geçirebilir, termal suyun sihirli gücünden faydalanabilirsiniz. Küçük bir not daha tüm odaları süit olan otelin, sayısı 5 olan termal sulu jakuzili odalarını tercih edin. Detay ve fiyat için tıklayın!


Grannos Thermal Hotel & Convention Center (Ankara Haymana)

Ankara, Haymana’da hizmet veren Grannos Thermal Hotel & Convention Center, misafirlerini termal suyun şifalı dokunuşu ile buluşturuyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Ilıca Hotel Spa & Wellness Resort (Çeşme)

Ilıca Hotel Spa & Thermal Resort, Çeşme’ye 4 km, Alaçatı’ya 5 km, İzmir’e 75 km, Adnan Menderes Havalimanı’na 90 km mesafede. 3 bin 500 metrekare alanda hizmet veren SPA & Termal merkezde kişiye özel bakımlar sunuluyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


NG Afyon Otel (Afyon)

Otelin termal suları, hiçbir katkı uygulanmadan dinlendirme havuzlarında ısısı uygun şartlara getirilerek kullanılıyor. Birçok rahatsızlık için şifa kaynağı olan termal su ilk defa burada klasik kullanımının dışına çıkarak SPA ile birleştirdi. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Çelik Palas (Bursa)

Otelin SPA’sı doğal termal kaynak suları için inşa edilmiş ve kendi türünde en büyük havuza sahip. Bu şifalı suların romatizmal, dermatolojik ve sağlıklı bir metabolizma bakımı için önemli faydaları olduğu biliniyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Ramada (Bursa-Çekirge)

Ramada Bursa Çekirge’nin 1000 metrekarelik alana yayılan ‘SPA Merkezi’nde, huzur verici bir ortamda rahatlayıp yenilenebilirsiniz. Otelde 4 ayrı boyuta sahip VIP hamam, kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, 3 masaj odası ve fitness merkezi bulunuyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Colossae Termal (Denizli)

Otel, banyo uygulamaları ile kronik dönem romatizmal hastalıklarda ortopedik, nörolojik sekellerin rehabilitasyonunda ve içme uygulamaları ile mide bağırsak sisteminin fonksiyonel rahatsızlıklarında ve safra yollarının kronik hastalıklarında şifa arayanların adresi. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!


Richmond Pamukkale Thermal (Denizli)

Zengin mineralleri ile eşsiz bir sağlık kaynağı olan termal su otelde hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan kapalı havuzda müşterilere hizmet veriyor. Termal Otel detay, fiyat ve rezervasyon için tıklayın!