Erkek Erkeğe Tatilin İpuçları

Kız ya da erkek, evli ya da bekâr olsun her arkadaş grubunun planıdır ve en az bir kez hayali kurulmuştur kız kıza ya da erkek erkeğe tatile çıkmanın! Bu yazımızda tabii ki de en zor olanına değineceğiz: erkek erkeğe tatile çıkmak!
Erkek Erkeğe Tatili Planlamada İşe Yarar 6 Püf Nokta | Gezbeğen
Kimse inkâr edemez ki erkek erkeğe tatile çıkmanın en ama en zor tarafı sevgilinizden ya da eşinizden izni kopartmak! Tatilden önce bunun için de tüyolara ihtiyacınız olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sizi oldukça çetin bir süreç ve zorlu mu zorlu bir mücadele bekliyor.
Bir kere ilk ve en önemli kural şu: İlk önce sevgiliniz ya da eşinizle bir tatile çıkmalısınız. Şöyle oldukça romantik ve etkileyici bir tatil olmalı. Onun uzun süredir gitmek istediği bir yere rezervasyon yaptırabilirsiniz mesela. Bir de tatilinizin süresi, arkadaşlarınızla olandan bir güncük de olsa uzun olmalı. Tüm bunları ayarladıktan sonra mesaj iletildi zaten: Tabii ki de seni arkadaşlarımdan daha çok önemsiyorum sevgilim!
Yaza şurada kaç ay kaldı, kimine göre az bir zaman olsa da bizim için uzun bir süre. 
Öncelikle sevgilinizin gönlünü kazanmalı ve bu sürede onun eline asla ama asla koz vermemelisiniz. Tartışmaları çıkaran, sebep olan taraf olmamalısınız. Koz vermediğiniz gibi öyle bir suyuna gitmelisiniz ki affedici olan, alttan alan ve kabullenen hep siz olmalısınız. Tatile gideceğiniz zaman arkanıza dönüp baktığınızda sevgilinizin elinde size “dur” diyecek hiçbir sebep olmamalı. Siz de bu sürede erkek arkadaşlarınızla geçireceğiniz film tadındaki tatilinizi hayal edin.
Tatil fikrini sevdiceğinizle paylaşırken öyle çok istekli görünmeyin. Sanki öyle laf arasında bahsedilmiş de siz de pek önemsememişsiniz gibi davranın. “Bir tatil planı ortaya attılar ama dur bakalım.” havasında takılın. Yani oltayı suya bir bırakın ve yemin yenmesini bekleyin! Aklınıza pek yatmamış izlenimi vermeye dikkat edin. Bundan sonra ise belli aralıkla ve mümkünse en uygun zamanları seçerek tatil fikrini gündeme getirin. Getirin ki onun da aklında biraz yer etsin, yeni pencereler açılsın. Yani konuyu gündeme alsın.
Bundan sonraki süreçte umudunuzu yitirmeden emin adımlarla ilerlemelisiniz. Çıkacak her tartışmanın tatilinize kadar uzanmasına asla izin vermeyin! Sevgilinizin zekice planladığı ve yönettiği sonu tatilinize değen tartışmanın kahramanı olmamalısınız. Unutmayın, siz alttan alan tarafsınız! 
Sevgilinize tatile çıkacak ekiple ilgili bilgiler verin. Siz de biliyorsunuz ki arkadaş grubunuzda bekâr hele de çapkın bir arkadaşınız varsa şansınız pek de yüksek değil. O yüzden arkadaşlarınızı seçerken ve ekibi sevgilinize anlatırken çok dikkat edin, uygun sözcükleri kullanın. Sevgilinizin tatille ilgili güvenini kazanın ve arkadaşlarınıza da güvenmesi için ortam hazırlayın.
Tüm bunları sabırla yaptığınız bu süreçte de ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin. Ne demişler: “Bir umuttu yaşatan insanı!”