Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Artık küçük dostumu nerede veya kime bırakacağım diye düşünmenize gerek yok! Evcil hayvanınızda aklınız kalmadan, gönül rahatlığıyla tatil yapabilirsiniz. Gördük ki hayvan sahibi olanların pek azı dostlarıyla beraber tatil yapma keyfini yaşayabiliyor. Sizin için bunun önemini biliyoruz ve en konforlu hayvan dostu otelleri araştırdık. 
Ülkemizde de sayıları giderek artan hayvan dostu pek çok otel de sizin gibi düşünmüş olmalı ki sevimli arkadaşınızla en iyi tatili yapmanız için size her imkânı sunuyor. Pek çok hayvan dostu butik otelde; odanızda küçük dostunuzla kalabiliyor, otel alanlarında, denizde ve kumsalda rahatlıkla birlikte vakit geçirebiliyor ve restorana birlikte gidebiliyorsunuz. İhtiyacınız olan her şey düşünülmüş zaten bu otellerde. Otellerimizi inceleyin ve siz de sevimli dostunuzla keyifli bir tatil hayalini kurmaya başlayın artık. Aşağıda bazılarını bulabilir, tüm liste için Patili Oteller sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul:
Ağva

Ağva, yemyeşil doğası, iki yanında akan Göksu ve Yeşilçay nehirleri, cephesinde Karadeniz'in masmavi suları ve birbirinden lezzetli balıkları ile İstanbul'un kuzeydoğusunda yer alan bir doğa harikası... Ağva otelleri ise nehir kenarında. İstanbul 'a sadece 97 km uzaklıktaki Ağva, Şile ilçesine bağlı bakir kalmış yerden biri. Eskiden çoğunlukla bahar ve yaz aylarında İstanbullular içi sayfiye yeri sayılan ama artık kışın da şehrin gürültüsünden kaçmak ve huzur içinde bir tatil geçirmek isteyenler için Ağva bir numaralı tercihi durumunda... 

www.kucukoteller.com.tr/agva-otelleri.html
Park Mandalin Otel
Ağva Beyaz Ev
Tranquilla River Hotel
Ağva Robin's Nest
Ağva Greenline Guest House
Image 1 of 1
Beyoğlu

Galata Kulesi, Taksim, İstiklal, Cihangir gibi pek çok semti sınırlarında barındıran; eğlence mekanları, sinema ve gösteri salonları ile ön plana çıkan Beyoğlu yeşillikler ile göze çarpmasa da tarihi dokuyu yansıtan mistik havası ile görülmeye değer bir ilçe.

Yılın her dönemi, dünyanın farklı yerlerinden çok sayıda turisti ağırlayan İstanbul’da Beyoğlu da en çok tercih edilen semtlerden biri. Dolayısıyla konaklama seçenekleri de oldukça fazla. Genellikle cadde üzerinde ya da ara sokaklarda konumlanmış Beyoğlu otelleri, tarihi mimarisi ile ön plana çıkıyor.
www.kucukoteller.com.tr/beyoglu-otelleri.html
The loft istanbul

Mr Cas Hotel

Sapanca - İznik Gölü:

Sapanca Gölü’ne hâkim muhteşem manzaraları ile Sapanca otelleri, özellikle sonbahar ve kış aylarında hafta sonu kaçamaklarınız için uygun bir seçenek olabilir. Sapanca, Sakarya’ya bağlı ve şehrin batısında yer alan bir ilçesi. Muhteşem manzarası ile Sapanca Gölü ise bu ilçeyi bir turizm cenneti haline getirmiş. Yemyeşil ağaçlarla çevrili doğası ve gölün güzellikleri ile Sapanca, görülmeye değer bir belde. 
www.kucukoteller.com.tr
Seyir Otel - İznik
Beta Home Göl Evi - Sapanca
Image 1 of 1
Bozcaada 

Bozcaada butik otelleri sizi en güzel şekilde ve oldukça samimi bir ortamda ağırlayacak.
www.kucukoteller.com.tr
Bağbadem Otel - Bozcaada
Aral Tatil Çiftliği - Bozcaada

Image 1 of 1
İzmir:

Doğal ve tarihi güzelliklerinin, kültürünün yanı sıra İzmir, denizi ve tatil merkezleri ile de ön planda. Her yıl gelen yerli ve yabancı binlerce turistin konakladığı İzmir otellerinin sayısı da gün geçtikçe artıyor. İzmir otelleri şehir merkezinde, deniz kenarında ve civardaki ilçelerde, önemli tatil merkezlerinde yoğun olarak bulunuyor. Merkezdeki İzmir butik otelleri genellikle şehir oteli tarzında hizmet veriyorlar. 
www.kucukoteller.com.tr/izmir-otelleri.html
Çeşme - Şirince - Selçuk - Dikili
Kayserkaya Dağ Evleri - Şirince
Cella Hotel - Selçuk
Rüzgar Otel - Alaçatı
Kapari Otel - Alaçatı
L'olivier Hotel - Çeşme
Lila Otel  - Dikili
Image 1 of 1
Marmaris

Marmaris otelleri deniz kenarına, denize yakın yerlere ya da merkeze konumlanmışlar. Ancak hangi Marmaris butik otelini seçerseniz seçin pişman olmayacaksınız. Muhteşem bir deniz ya da yemyeşil ağaçlar manzaranız olacak.
www.kucukoteller.com.tr
Kekik Otel - Selimiye
Melek Hotels - Bozburun
Kocabahce Glamping - Bozburun

Image 1 of 1

Datça - Bodrum – Milas

Şehirlerin karmaşasından ya da kalabalık tatil beldelerinden sıkılan tatilcilerin de gözde mekânı. Etrafta cıvıl cıvıl balık lokantaları, günübirlik tekne turları, plajları ile bir tatil merkezi. Ege ile Akdeniz'in buluştuğu noktada, Marmaris Yarımadası'nın ucunda başlayıp Knidos'a kadar uzanıyor. En canlı nokta yat limanı olmakla birlikte, şehir merkezine açılan cadde ve sokaklarda kaliteli lokantalar, otelleri ve barlar bulabilirsiniz.    
www.kucukoteller.com.tr
Yağhane Otel - Datça
Sunny Garden Otel - Bodrum
Kaplumbağa Otel - Milas
Image 1 of 1
Fethiye – Ölüdeniz - Göcek

Büyük bir tatil köyünden butik ve küçük otele, pansiyona kadar farklı pek çok tesis bulabilirsiniz Fethiye’de. Fethiye otelleri genellikle deniz kenarında ya da denizin biraz gerisinde konumlanmışlar. Biraz daha tepelerde, yemyeşil ağaçların içinde inşa edilmiş Fethiye otelleri de bulabilirsiniz. Muhteşem bir deniz ve doğa manzarasına hâkim… Güneşli ve harika bir sabaha uyandığınızda sizi karşılayan manzara, ya yemyeşil bir orman ya da masmavi, engin bir deniz manzarası olacak.   
www.kucukoteller.com.tr
Yonca Lodge - Fethiye
Oyster Residences -Ölüdeniz
Zakros Otel - Ölüdeniz
Mandarin Otel - Ölüdeniz
Montaverde Hotel - Ovacık Ölüdeniz
Kayakoy Otel - Kayaköy
Dalya Life Otel - Göcek

Image 1 of 1

Antalya

Antalya tatilcilerin gözde mekânlarından biri. Cennet gibi bir yer, pırıl pırıl denizinde kulaç atıp o eşsiz kumsalında güneşlenebileceğiniz ya da dağların zirvesinde kenti izleyebileceğiniz eşsiz bir belde.
www.kucukoteller.com.tr/antalya-otelleri.html
Kibala Otel - Çıralı
Papirus Otel - Adrasan
Image 1 of 1
Karadeniz

Her mevsim yağmurlu olan iklimi, yemyeşil dağları ve yaylaları, gürül gürül akan dereleri, uzun sahil şeridi ile Karadeniz Bölgesi görülmeye değer güzelliklere sahip bir yer.
www.kucukoteller.com.tr/karadeniz-bolgesi-otelleri.html
Safir Konak - Safranbolu
Uğurlu Konakları - Kastamonu
Hindiba Doğa Evi - Bolu Mengen
Image 1 of 1
Kapadokya
www.kucukoteller.com.tr/kapadokya-otelleri.html
Millstone Cave Suites - Uçhisar
Museum Hotel - Uçhisar
Argos in cappadocia - Uçhisar
Image 1 of 1
Gaziantep

Gaziantep otelleri genellikle şehir merkezinde konumlanmışlar. Ve sağladıkları konfor ve kaliteli hizmetin yanında fiyatları da oldukça uygun. 
www.kucukoteller.com.tr/gaziantep-otelleri.html
Anadolu Evleri

Image 1 of 1

**** Yukarıda bazılarını bulabilir, tüm liste için Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.