Ocak Ayı'nda Nerelere Kaçalım?

Bu ay Editör'ün Önerileri kısmında Türkiye'nin farklı destinasyonlarından seçmiş olduğumuz bölgeleri ve en güzel küçük otellerinden bazılarını sizlerle paylaşmak isteriz…

1- Neden Alaçatı?

Romantik Kaçamak, Şehirden Kaçış, Gurme Destinasyonu, Şirin Butik'lerinden alışveriş için.
Alaçatı'da Otel ve Gezi Rehberi önerilerimiz için linke göz atın https://www.kucukoteller.com.tr/alacati-otelleri
 


 

2- Neden Kazdağları?

Bozulmamış Kuzey Ege köyleri "Adatepe", "Tahta Kuşlar" ve "Yeşilyurt"ta soluklanmak, GDO'suz beslenmek, hayata kaldığın yerden devam edebilmek için. Romantik Kaçamak, Şehirden Kaçış, Tasarım ve Hip bir otelde konaklama, Doğayla başbaşa kalmak için ideal.

Kazdağları'nda Nerede kalmalı: Adatepe Köyü, Yeşilyurt Köyü ve Altınoluk. Sizlere tüm bölgeden 15 otel önerisi belirledik. https://www.kucukoteller.com.tr/yesilyurt-koyu-kazdaglari-otelleri
 


 
3- Neden Kapadokya?
Kapadokya’nın üzerinde cross-golf oynanabilen tek Unesco alanı olduğunu, Kapadokya’da 30 tane antik yeraltı şehri var ve yaklaşık 100.000 kişiyi saklayabilecek kapasiteye sahip olduğunu, Dünya üzerinde en çok mağara kilisesine sahip bölgesi olduğunu biliyor muydunuz?

Kapadokya'da Nerede Kalmalı? İster panoramik manzaralı Kapadokya mimarisini enfes yansıtan bir kompleks olsun, ister trekking yapabileceğiniz Güvercinlik vadisine yakın oluşu olsun, ister bahçesi veya terasından gökyüzünü kaplayan rengarenk balonları izleme olanağı oluşu ve günbatımında kayaların aldığı kırmızı rengi görmek için olsun, sizlere birbirinden güzel konaklama önerisi bulduk.
https://www.kucukoteller.com.tr/nevsehir-otelleri