Yakın Rota Önerisi: Yalova Dipsiz Göl

Bazen enerjinizi tazelemek ve doğanın nimetlerinden faydalanmak için yaz tatilini beklemenize gerek olmayabilir. Hafta sonları da şehrin kalabalığından ve tanıdık mahallenizden biraz uzaklaşıp yeni ve doğanın tüm güzelliklerini sergilediği bir yer keşfedebilirsiniz. 
Bazen sevgilinizle bazen de arkadaşlarınızla çıkacağınız kısa tatiliniz emin olun size iyi gelecektir.
Yalova Efsaneleri
Özellikle İstanbul, Bursa ve Ankara gibi büyükşehirlerde yaşayanlar için bu haftaki yakın rota önerimiz: Yalova, Büyük Dipsiz Göl. Her mevsim ayrı kareler ve ayrı sürprizlerle karşımıza çıkan harika bir doğası var Dipsiz Göl’ün. Hem şehir merkezine bu kadar yakın hem de nasıl bu kadar her şeyden uzak doğanın kucağında olabiliyor?
Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki Dipsiz Göl; yaban hayatı, yeşilin her tonunu sergilediği doğası ile pek çok tatil yerini aratmayacak güzellikte. Hemen yanı başınızdaki bu güzelliğe ortak olmaya giderken isterseniz bisikletinizi de yanınıza alabilirsiniz. 
Gölün çevresinde güzel bir sabah yürüyüşü ya da bisiklet turu ile başlayan gününüz, her biri fotoğraf karesinden çıkmış manzaraları seyrederken geçecek. Yürüyüş parkurundaki ağaçların arkadaşlığı size iyi gelecek. Rahat ayakkabılarınız ve fotoğraf makinenizle çıkacağınız bu hafta sonu kaçamağı, huzur ve keyif dolu olacak.