Hiçbirşey Bulamadık

Listeleniyor...
×
Kütahya Ne Yenilir Ne İçilir?
Kütahya Otelleri Ne Yenir İçilir? Birbirinden lezzetli yerel restoran ve mutfakları Kütahya Otelleri kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır

Kütahya'da Ne Yenir, Ne İçilir?
    Köklü bir geçmişe sahip olan Kütahya’nın yemek kültürü de oldukça zengin. Genel olarak Kütahya mutfağı, Ege mutfağının yanında Anadolu mutfağından da lezzetleri barındırıyor. Sebze yemekleri, zeytinyağlılar ve hamur işleri ön plandadır.
    Kütahya’nın yöresel yemekleri arasında cimcik, kıymalı sini mantısı, sarma hamur dolması, paçanga(Tosunum), Kütahya usulü kavurma, sıkıcık çorbası, gak, ovma şehriye, dövmeç, pilavlı Tas Kebabı, ıspanaklı Şibit, mercimekli pilav, zerdeli pilav, kötdür tatlısı, yufka tatlısı, su muhallebisi, çekme helva,  zeytinyağlı soğan dolması, ılıbada dolması gibi adıyla da tadıyla da farklı lezzetleri görebilirsiniz.
    Bu yemeklerin dışında şehir merkezindeki pek çok yerde fast food ürünlerini, tost ve gözleme gibi aperatif ürünleri, ızgara et ve tavuk çeşitlerini, kebap, pide ve lahmacun gibi yiyecekleri bulabilirsiniz. İsterseniz civar şehirlerden günlük balık temin eden balık restoranları bile görebilirsiniz.
 

Daha fazla
×
Fiyat aralığı
{{Math.round(similars.filters.pricerange[0])}}
{{Math.round(similars.filters.pricerange[1])}}
Filtreler
{ $class.adwords->Write(1) }
 
{{hotel.zone}} Merkez: {{hotel.distance.citycenter.distance}} {{hotel.distance.citycenter.type.toLowerCase()}}
{{hotel.text}}
{{hotel.avarage}}
Fırsat Detayı
{{hotel.specialoffers}}
{{hotel.fiyat_min.discount}}%
indirim
Oteli incele
{{hotel.fiyat_min.total}}
{{hotel.fiyat_min.price}} TRY
Şuan Kapalı

Oteller Listeleniyor