Aranıyor...
Sonuç bulunamadı.
Olimpos’un mutfak kültürü de Antalya gibi, Akdeniz mutfağının özelliklerini taşır. Zeytinyağlılar, otlar ve salatalar ön plandadır. Olimpos’un yöresel yemeklerinden bazıları hibeşi, domates civesi, köle ve balık yemeklerinin her çeşidi. Bunları tatmadan bölgeden dönmeyin. Ayrıca her tatil bölgesinde olduğu gibi Olimpos’ta da balık ve deniz ürünlerinin her çeşidi ön planda ve vazgeçilmezlerden. Akşamları güzel bir balık restoranında balık keyfi yaparken, çeşit çeşit zeytinyağlı mezelerin ve kalamar tava, güveçte kalamar yahnisi, çipura, levrek ızgara gibi balıkları ve deniz ürünlerini tatmayı da ihmal etmeyin. İsterseniz Olimpos’ta zeytinyağlılar ve ev yemekleri yapan lokantaları, fast food restoranlarını, ızgara et çeşitlerini ve pide, kebap gibi yiyecekleri bulabilirsiniz. turistik bir bölge olduğu için tost ve gözleme gibi uygun fiyatlı aperatiflerde var.