Ege Otları ve Enginar Karnavalı

Bu Sayfa 1521 kere görüntülendi

Eklenme Tarihi : 11.02.2015 11:17

Ege Otları ve Enginar Karnavalı

Ege Otları ve Enginar Karnavalı

Soğuk ve yağmurlu bir kıştan sonra baharın ilk otları gün yüzüne çıktılar. Akkızlar, turp otları, hindibalar, gelincikler, arapsaçları, tavşan otları, ısırganlar, hardallar ,ebegümeçleri, ekşi kulaklar sığır dilleri ve tabii ki enginar.

Dağdan bayırdan gelenleri kimi zaman et, kimi zaman balık, kimi zaman da köy tavuğu ile buluşturacağız. Biz de doğadaki bu canlanmayı fırsat bilip 20-21 Şubat tarihlerinde iki gece konaklamalı bir ot ve enginar yemekleri kursu düzenledik.

Program şöyle: 20 Şubat - Otele giriş ve aksam yemeği 21 Şubat sabahı - Güzel bir sabah kahvaltısından sonra dağ bayır ot toplamaya gidilecek veya pazara çıkıp alışveriş yapacağız, öğle üzeri mutfağa girip, beraberce pişirip güzel bir akşam yemeği yiyeceğiz. 22 Şubat - Kahvaltıdan sonra eve dönüş Konaklama ücreti iki kişilik oda 600 TL. Kurs katılım bedelimiz kişi başı 125 TL. Konaklamanız yarım pansiyon olup sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini içermektedir.

www.zeytinbagi.com

+90 266 387 3761
+90 532 235 3642