Peri Masallarındaki Kadar Muhteşem Düğünler için Otel Önerileri

Butik ve Küçük bir Otelde düğün yapmak isteyen çiftlere farklı alternatifler arasından çok keyifli 5 mekan seçtik.

Döne döne düğün mekanı araştırdığımız bugünlerde, seçim yapmakta zorlanacağınız bu 5 otel içerisinden bakalım sizin hayallerinizi süsleyen hangisi olacak?

SPLENDİD PALAS HOTEL - BÜYÜKADA

İstanbul’da ama aynı zamanda İstanbul dışında büyüleyici bir düğün mekanı…1908'de inşa edilen Splendid Palas, insanı kendine hayran bırakan ve bir düğün pastasını andıran dış mimarisi ve zarif sofistike iç mimarisi ile 19. yüzyıl havasını korumaya devam eden, hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir mekan.

İster olağanüstü akustiği ile iç bahçede, ister muhteşem İstanbul manzarası ile teraslarında,  ister havuz başında istenirse de yüksek tavanlı, salonlarında en ince detayına kadar titizlikle planlanmış düğünlere ev sahipliği yapıyor. Otel, 300 kişiyi ağırlayabilme imkanı sunuyor.
Büyükada, İstanbul; 0216 382 69 50; splendidhotel.net


CASA LAVANDA BOUTİQUE HOTEL & RESTAURANT - ŞİLE

Istanbul merkezine 45 dakika mesafede, Casa Lavanda'nın eşsiz bir peyzaja sahip yemyeşil bahçesinde masalsı bir atmosferde, Şef Emre Şen'in hazırlamış olduğu özel düğün menüsü eşliğinde hayatınızın bu özel günü unutulmaz kılınıyor. Dilerseniz sadece arkadaşlarınızla küçük bir kutlama, dilerseniz 800 kişiye kadar büyük bir düğün. Tekrarı olmayan bu en değerli ve mutlu gününüzde, anı yaşamanız için, en ince detaylar düşünülmüş. Siz yalnızca konuklarınızla ilgilenin, eğlenin ve davetinizin keyfini çıkarın, geri kalan her şeyi Casa Lavanda ekibine bırakın.
Şile, İstanbul; 0216 736 56 40; casalavanda.com.tr


YACHT CLASSİC HOTEL - FETHİYE

Otel, düğün organizasyonu için 150 kişi kapasiteli bir bahçeye sahip. Ayrıca kapalı alanı da mevcut.

Fethiye’de marinada denize sıfır bir konumda yer alan Yacht Classic Hotel, hem düğün hem de balayı için harika bir seçenek. En özel günlerini unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere tavsiyem, her detayın düşünüldüğü bu benzersiz lokasyonu not etmeleri.
Fethiye, Muğla;0252 612 50 67; yachtclassichotel.com


ARAL TATİL ÇİFTLİĞİ – BOZCAADA

Siz de düğününüzü bulunduğunuz şehrin dışında bir yerde yapmayı düşünüyorsanız, Bozcaada Aral Tatil Çiftliği’ne bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Huzur ve doğanın bir arada olduğu eşsiz, doğal bir ortam.

Kapasite 300 kişi açık bahçe alanı. Konsept: Kır düğünü. Hem tatil, hem de ada ruhunu yaşamak isteyenler için ideal.
Bozcaada, Çanakkale; 0286 697 83 57; araltatilciftligi.com


OLIVE ODORE PALACE HOTEL - KÜÇÜKKUYU

İda dağı eteğinde, mavi ege denizine sıfır, zeytin ağaçları içerisinde, sevdiğiniz ile uzun bir beraberliğe adım atacağınız bir organizasyon için Olive Odore Palace Hotel açık alanı 250 kişi, kapalı alanı 130 kişiye kadar hizmet sunabilen bir kapasiteye sahip. Düğün sonrasında iskeleden denize atlama seramonisi de eğlenceli ve unutulmaz bir anı haline dönüşebilir.
Küçükkuyu, Çanakkale; 0286 752 55 72; oliveodore.com