Alkolsüz Hizmet Veren Oteller

Muhafazakar otel kategorisinde olan alkolsüz hizmet veren oteller, tatilini alkolsüz bir tesiste geçirmek isteyenler için birebir. Alanya, Side, Belek, Kemer, Fethiye, Kekova, Selçuk, İzmir, Kızılcahamam, Afyon gibi daha pek çok yurt içi noktada alkolsüz hizmet veren otellere rastlamanız olası. İçerisinde bir otelde olması gereken her şeyin olup da sadece alkol servisinin olmadığını söylemek mümkün. Tatili süresince konaklayacağı tesiste alkol servisinin olmasını tercih etmeyen misafirlerin ilk tercihi bu konseptteki otellerden yana oluyor.
Türkiye’nin pek çok noktasında konumlanan alkolsüz hizmet veren otelleri araştırabilir ve arasından bütçenize ve zevkinize en uygun olanı seçerek hızlıca rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Alkolsüz hizmet veren konaklama tesislerinde alkol servisi dışında alkolsüz kokteyller ve alkolsüz içecekler alternatifleri mevcut.

Önce Marmara Bölgesinden Başlayalım;
Bir doğa kaçamağına ne dersiniz? O halde burayı kaydedin ve sevdiklerinizi de etiketlemeyi unutmayın!
İstanbul’a, Bursa’ya yakın, nehir kenarında ve doğa ile başbaşa, dağ evi tadında, boooool bol oksijenli, tam ruhunuza detoksluk, her mevsim açık bir yer önerisi: 🏡 @bagdatresort
💡Otel; adını içinden geçen tarihi Bağdat Yolu'ndan almış. 
🏘️ Bağdat Resort, 13.000 m2’lik alan içinde, doğaya zarar vermeden naifçe yayılmış, çocuklarınızla veya arkadaş gruplarıyla birlikte yılın her günü gelip vakit geçirebileceğiniz bir yer.
🌿İçinde Hobbit Evler, Bungalov Odalar, Deluxe Tipi Odalar, Otel ve Villa olmak üzere 5 farklı birimden oluşuyor.
🏡Otelin içinde çocuk oyun alanı, yetişkin ve çocuk havuzu, hemen yanındaki dere ve ormanda kuş sesleriyle 10 km yürüyüş parkuru ve 2 restoran bulunuyor.
Evlerin içi oldukça konforlu.. Bungalov evler şömineli🔥, Hobbit evler ise sempatik, evlerin kimisi kapalı balkonlu hepsinde ayrı bir albeni var diyebiliriz.😊 Odaları dere, havuz ve dağ manzaralı.
🍳 Kahvaltı 09:00-11:00 arasında serpme formda. Restoranın yemekleri de leziz, ama daha geliştirilebilir sunumları ve menu seçenekleri. En beğendiğimiz güveçte tavukları👍. Restoranı içkisiz.
🌲🌳🌲
Buraya gelin tertemiz havanın tadını çıkarın, şehirden çoook da uzaklaşmadan izole bir ortamda kafanızı dinleyin.. Biz son halini yine geldik gördük, beğendik ve sizinle de paylaşmak istedik.. Sahipleri Levent Bey olsun, kızı Buse Hanım olsun nezih, düzgün insanlar. Otel lüks değil ama temiz, düzenli bir yer. Hadi şimdi yorumlarda buluşalım 😊
🏡 Biz notlarımızı ilettik, Otelden Buse Hanımı arayın, @kucukoteller’den de selam söyleyin.
🦠 Odalar ozon makinası ile dezenfekte ediliyor.
🚗Yakındaki gezilecek yerler: iznik 30 dk, Yalova 25 dk, Karamürsel 20 dk uzaklıktadır. 
En yakın şehir merkezine 8 km uzaklıkta.

Marmara bölgesinden tüm liste için linki ziyaret ediniz. https://www.kucukoteller.com.tr/bagdat-resort
Ege Bölgesi Alkolsüz Otel Seçenekleri
Marmaris'in doğa güzellikleriyle dikkat çeken Turunç beldesinde bulunan Villa Alya Otel, İslami Otel standartlarında sizi şehrin sıkıntılarından, günlük hayatın stres ve olumsuzluklarından kurtarıyor.
Eşsiz doğa güzelliklerinin kucağındaki konumuyla sakin ve dingin bir tatile ev sahipliği yapan Villa Alya Otel sizleri ihtiyacınız olan gerçek alternatif tatil anlayışı ile buluşturuyor. Doğa içinde kuş seslerinin yankılandığı Turunç Koyu'nun eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz vadinin içinde bulunan Villa Alya Otel toplam 10.000 m2 üzerine kurulmuş olup tamamı Deluxe Villalardan oluşmaktadır.
Oteldeki her villanın tesettürlü özel havuzu ve bahçesi bulunmakta. Etraftan ve diğer villalardan kesinlikle görülmeyen bahçe ve havuzlar muhafazakar aileler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yaşam tarzınızdan ödün vermeden, alışkanlıklarınızı ve konforunuzu tatilde de sürdürmek için sizi İslami Otel Villa Alya'ya davet ediyoruz.
Sadece havuzdan değil aynı zamanda denizden de yararlanmak istiyorsanız, Mavi Bayrak Ödüllü Turunç Koyu sahilinde bulunan özel plajında tesettür mayo ile denize girebilirsiniz.
Muhafazakar aileler için İslami esaslara uygun olarak yapılandırılmış otelde, misafirlerimizin huzur içinde vakit geçirebileceği imkanlar sunulmaktadır. Otelde alkol kullanımı ve servisi yasaktır. Mutfakda kullanılan bütün ürünler "Helal Gıda Sertifikasına" sahiptir.
VİLLA DETAYLARI
"    Villalar doğa ve deniz manzaralı olup 3+1 kapasiteye sahiptir.
"    2 yatak odasında çift kişilik yatak, birinde 2 adet tek kişilik yatak mevcuttur.
"    Villalarda 3 yatak odası, 1 oturma odası ve 1 mutfak bulunmaktadır.
"    Maksimium 8 Kişi Konaklama Yapılabilir
"    Tam Donanımlı Mutfak ; Buzdolabı, bulaşık makinası, ankastre fırın, mikrodalga fırın, 4'lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı (ketıl), tava, tencereler, çatal, bıçak vs.
"    Oturma grubu, yemek masası, uydu alıcı, TV, klima, ütü, ütü masası, süs, dekor, çamaşır makinası, havuz kenarına çıkış bulunmaktadır.
"    Tüm Odalarda son teknoloji VRF sistem klima bulunmaktadır.
Önemli Not : Villa Temizliği  3 Günde Bir Gerçekleştirilmektedir.

https://www.kucukoteller.com.tr/alya-villa-butik

Karadeniz Bölgesi Alkolsüz Otel Seçenekleri

Abant' ta "Konukseverliği yaşam felsefesi haline getirdik" diyen bir küçük ve lüks bir oteldeyiz... Abant Viila Otel

Yemyeşil tabiatın içinde, daha geçtiğimiz yıl kurulmuş olan tazecik bir aile işletmesi. Gelen bir daha geliyor kısmına gözlerimizle şahidiz. İşletme sahipleri o kadar ilgili ve sıcaklar ki mutlaka konuklarını huzurlu, keyifli bir tatil deneyimi yaşamış olarak uğurluyorlar..

Toplamda 7 odaları bulunuyor. Odaların içi çok ferah.. Çocuklarınızla gelmek isterseniz çok ama çok rahat edersiniz.

Odaların hepsinde çift kişilik yatakların altı led aydınlatma ile çevrelenmiş, dekoratif bir karar. Odaların tümünde şömine ve karartmalı perde bulunuyor. Bazı odaları jakuzili, ayrıca balkonlu..

Çatıdaki tek kişilik iki yatağın olduğu odada da tavanda cam pencere bulunuyor... Huf çok keyifli.

Otelin kahvaltısı çooook başarılı.. Konsept serpme.. Doymazsanız masanıza takviyeler geliyor. Bolu patatesi, köy yumurtası en doğalından domates biberi masada, mevsiminden meyvelerle tazecik yaptıkları reçelleri, bol sıcakları.. (kokusu burnumuza geldi şu an )

Öğle ve akşam yemeği için tavsiyelerimiz, Cemil Piknik, Şömine Et Mangal ve Abant Gökdere Restoran..

Otelin içinde geniş bir yeşil alan var. #abant güzelliğini boş geçmemiş onlar da o eşsiz tabloya kendi yeşiller ile dahil olmuşlar ne hoş ne tatlı... Salın çocukları koşturup oynasınlar..

Aracınız ile gelirseniz park yerleri mevcut. 

https://www.kucukoteller.com.tr/abant-villa-otel

İç Anadolu Bölgesi Alkolsüz Otelleri
Geçtiğimiz haftalarda ziyaret edip tanıştığımız Tafana Cave Hotel; eskiden ‘hayat’ diye tabir edilen avlu etrafında konumlanmış, altı adet ölçülü, titiz ve konforlu kaya odalardan oluşuyor.
4.kuşak nesil, değerlerine sahip çıkarak, taa 19. yüzyıldan kalan eski Ürgüp taş konağını özenle ve sevgiyle restore edip, konuklarını ağırlamaya başlamış. Tabii konukseverlik hat safhada.
İnsanı kucaklayan ve bunu hissettiren samimi bir havası var.
İşin başında, doğma büyüme buralı olan, gezi rehberi Fatih Bey var. Talep doğrultusunda, misafirlerine bölge ile ilgili alternatif programlar yapıyor. Tavsiyelerine muhakkak kulak asmalı. Fatih Bey’in çocukluğunun geçtiği bu huzurlu evin duvarları dile gelse de konuşsa keşke. Anılarını bizzat kendisinden dinlemeli:) 
Kubbeli, kemerli taş odalarına; ayakkabılarınızı çıkarıp giriyorsunuz. Kahvaltı yöresel. Konum, Ürgüp çarşıya yürüme mesafesinde.
Kızıl Çukur Vadi’de gün batımının yarattığı o güzelim manzara; her gün gördüğümüz herhangi bir şey değil. Yepyeni bir benlik yaratıyor insanda! Hazır oralara kadar gitmişken; yöresel yemekleri tadabileceğiniz Sofra Restoran’da testi kebabını tercih edebilirsiniz.
•Şüküroğulları Cafe’de içeceğiniz sahlepe, panaromik Ürgüp manzarası eşlik ediyor:) 
Her yaştan çocuk kabul ediyorlar. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Kendilerine ait otoparkı bulunuyor.

https://www.kucukoteller.com.tr/tafana-cave-stone-lodge-hotel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Alkolsüz Otelleri
Mardin konut mimarisinin önemli özelliklerini taşıyan bu eser dönemsel tüm özellikleri bünyesinde barındıran muhteşem bir konak. Topografyasından dolayı 3.5 katta bir çözümlemeyle planlanmış 3 farklı sokağa bakan 3 farklı kapısı mevcut ender konaklardan birisi.
Geniş avluları, eyvanları ve Mardin taş bezemeciği özelliklerini yansıtan bu eser 19. yy'da da adliye sarayı olarak hizmet vermiş. Orijinal görüntüsüyle Dünya turizmine kazandırılan 3'ü kral, 5'i deluxe, 1 klasik, 1 single olmak üzere toplam 10 adet VIP odası ile siz değerli konuklarını ağırlamayı bekliyor.
Mardin Selçuklu Konağı; ana caddenin trafiğinden ve kalabalığından uzakta, Mardin'in eşsiz dar sokaklarından 70 metre yürüdükten sonra, mezopotamya ovasına hâkim konumda yer alıyor. Mardine özgü zengin yöresel kahvaltı keyfini , eşsiz Mezopotamya manzarasında çıkartabilirsiniz.
https://www.kucukoteller.com.tr/selcuklu-konagi