Bodrum'da Bitez Dondurmasını Yemeden Gelmeyin

Yazın sizi ferahlatan dondurmalar en çok tükettiğimiz yiyecekler arasında yer alıyor. Bodrum'a tatil için gidenlerse bilinen dondurmaların ötesine geçen lezzetleri arıyor.

Çok sayıda dondurma çeşidi ve meyveyi bir arada sunan Bitez dondurmaları adeta bir şölen havasında. Dondurmalar tadını aromalardan değil, dağlardan toplanan meyvelerden alıyor. Karadut dağlardan, çilekler Datça ve diğer ilçelerinden geliyor. Klasik çeşitlerin dışına çıkan farklı kombinasyonlar yıllardır Bitez dondurmasında mevcut. Siz de bu eşsiz tatlara ulaşmak istiyorsanız Bodrum Yalıkavak şubesine uğramadan tatili sonlandırmayın.

Ağızda dağılan badem parçaları, damla sakız, ceviz ve antep fıstığı gibi birçok çeşit Bitez'de. Hımmhh yazıyı yazarken bile canımız çekti gerçekten...:)

Dondurmalar yaklaşık 20 farklı versiyondan oluşuyor. Bu lezzeti tadan tatilciler sevdiklerini de buraya getiriyor. Tatil rotasını Bodrum'a çevirenler konaklama için önerdiğimiz Neredekal'dan Bodrum otelleri seçeneklerine bakarak kendine en uygun oteli bulabilir.

Her yıl binlerce insan önceki sene yediği dondurmanın tadını unutamadığı için soluğu Bitez'de alıyor. %100 doğal meyvelerin bir araya gelmesiyle bütün halini alan dondurmalar yoğun ilgiyle karşılanıyor. Özellikle yaz tatilinin başladığı zamanlarda şubeler dolup taştığı için kalabalıklara denk gelebilirsiniz. Bitez dondurmaları lezzeti kadar adıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Afrodizyak 5'li, rejimdeyim, yi gari, entel dantel, sarı kanarya, bal badem ve ay yıldız gibi sizi gülümseten adlarla anılıyor. Tahin susam ikilisi Bitez'de damak çatlatan lezzetler arasında ve bizim favorimiz. Bunun yanı sıra klasikleri daha yoğun hissetmek isteyenlere sade, çikolata, vişne, çilek gibi lezzetler sunuluyor. Bu yaz Bodrum'da keşfedilecekler listesinin başına Bitez'i ekleyebilirsiniz.

Türkiye'nin otel arama motoru Neredekal.com'dan Bodrum ve seçenekler hakkında daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

İyi tatiller…