Bolu'da Doğayla Başbaşa 4 Konaklama Seçeneği

Şehrin gürültüsünü tamamen arkasında bırakıp, doğayla başbaşa kalmak isteyenler için Bolu'da bulunan, sadece size özel 4 otel önerisi ile karşınızdayız. Reklam değil önerimizdir her biri.
1. Nesilce Tatil Köyü, Bolu'nun yemyeşil yaylalarında yer alan harika bir bungalov otel. Çam ormanlarının içerisinde yer alan otelin bahçesi tam keyif yapmalık, aynı zamanda yine ormanın içerisinde ATV veya atlar ile gezintiye çıkmak da mümkün.
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/nesilce-pansiyon-tatil-koyu
2. Vonresort Abant, adeta içinde bulunduğu büyüleyici doğa ile bütünleşmiş ve oldukça geniş bir alana sahip. Lezzetli yemekleri ile tam not alan Vonresort'ta; içeride bulunan parkurda temiz hava yürüyüşleri yapabilir, basketbol ve tenis oynayabilir, keyifli bir ATV turuna çıkabilirsiniz. 
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/vonresort-abant
3. Çam Pınarı Doğa Evleri'ne başlamadan söylemeliyiz ki bir giden bir daha dönmek istemiyor, aman dikkat! Bolu Mengen'de yemyeşil ormanın bir parçası gibi görünen Çamlıpınar'ın ahşap evlerinde, sadelik ve konforu bir arada yaşayacak; her sabah kuş cıvıltıları ile uyanmanın huzuruna varacaksınız. 
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/mengen-cam-pinari-doga-evleri
4. Kartaltepe Hotel, çok nezih ve otantik bir ortama sahip. Ortamı kadar kahvaltıları da başarılı ve Kartalkaya'ya sadece 20 dk mesafede; kayak severlere duyurulur. Aynı zamanda doğa ile bütünleşmek ve ağaçları kucaklamak isteyenler için de çok uygun.
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/kartaltepe-hotel
Nasıl beğendiniz mi? O halde bir kalp atarsınız bize ❤️