Doğayla Başbaşa En Güzel Tatil Otelleri

Dağ evi konsepti ile hizmet veren ve doğanın içinde, yeşillikler arasında muazzam bir konuma sahip doğa otelleri Türkiye’nin pek çok bakir noktasında karşınıza çıkabilir.

Vadi içinde doğal yaşam köylerinden, yoga ve meditasyon tesislerine, deniz manzaralı bungalov evlerinden göl kenarındaki villa tipi konaklamalı otellere kadar çok farklı alternatifiniz olacaktır. 
Yalova’dan Burdur’a, Kaş’tan İzmir’e, Marmaris’ten Ordu’ya Türkiye’nin dört bir yanında doğa otellerini bulabilirsiniz.

Dilerseniz orman içinde bir ahşap bungalov evde kalabilir, dilerseniz de flora ve faunası inanılmaz zengin olan bir yaylada enfes bir manzara eşliğinde konaklamanızı gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında daha çok tercih edilen doğa otelleri, doğanın tüm renklerinin kavuştuğu harika manzaralara ev sahipliği yapıyor.

Bizlerde sizin için aralarından 7 tanesini seçtik.

1- Olympos Mountain Lodge - Beycik Dağı, Kemer Antalya
https://www.kucukoteller.com.tr/olympos-mountain-lodge 
Olympos muhteşem güzellikte bir doğa içinde büyülü bir köy. Bir yanda tüm heybetiyle Tahtalı zirvesi, öbür taraf uçsuz bucaksız çam ormanı. Önde perde perde mavileşen dağ yamaçları ve Akdeniz... Vaktiyle tanrılar tabii ki haklı olarak Olympos’ta yaşarlarmış. İlgi odağımız ise Beycik’te yer alan bir gastronomi oteli; Olympos Mountain Lodge.
2- Şatıroğlu Konağı, Fındıklı Rize
https://www.kucukoteller.com.tr/satiroglu-konagi

Sahipleri; yeşil cennet Rize Fındıklı Çağlayan köyünde, kütük evi, ahşap evi, üçgen ağaç evi ve tarihi konağı olan, bu konağı turizme kazandırmada öncülük eden, kitle turizm yapmayıp farklı bir mekan, farklı bir konsepte turizmde farkındalık yaratan ve bölgede turizmin gelişmesini amaç edinmiş.
3- Yeşil Çizme Doğa Evi, Safranbolu
https://www.kucukoteller.com.tr/yesil-cizme-doga-evi

Gez gez bitmiyor yurdumuzun yerleri. Bu seferki keşfimiz, #Safranbolu’da Yeşil Çizme Doğa Evi’nden geliyor. İki kanyonun içine kurulmuş olan Safranbolu, hem kültürel yapısı hem de tabiatıyla baş döndürücü güzellikte. Vee, dünya güzeli insanlar. Burası o kadar büyülü bir yer ki…
4- Hotel Berke Ranch and Nature, Çamyuva Kemer
https://www.kucukoteller.com.tr/hotel-berke-ranch-and-nature

Çamyuva-Kemer'de, Tahtalı Dağı eteklerinde çam ormanları içinde yer alan ve muhteşem bir volkanik oluşum olan İkiz Tepeler'e bakan 60 odalı Hotel Berke Ranch & Nature'da Akdeniz'in yüce dağlarının tadını çıkarın.
5- Hoyran Wedre Köy Evleri, Demre Antalya
https://www.kucukoteller.com.tr/hoyran-wedre

Günün horoz ve kuş sesleriyle başladığı  yaşamı sabah ve akşam otlatmaya götürülen keçi ve koyun sürüleri renklendiriyor. Konuklarına sıcak Akdeniz günlerinde “tembellik hakkı” sunmak için, “yöreye uygun olsun” diyerek, havuzlarını yöredeki hayvanların su içmeleri için yapılan ve adına “Aşırı” denilen göletlerden esinlenerek tasarlamışlar.
6- Kale Lodge Hotel, +16, Kaş Antalya
https://www.kucukoteller.com.tr/kale-lodge

Sezonun hiç bitmediği, zengin bir floraya sahip olan Kaş’ta, alternatif turizmin en çarpıcı örneklerini keşfetmeye devam ediyoruz.
Dünya ile ilişkinizi birkaç günlüğüne koparmak için ideal yer. Tabiat ile doğrudan temasın nasıl bir özgürlük ve ferahlık hissi yarattığını anımsatıyor Kale Lodge!
7- Foleya Mountain Resort, Tonya Trabzon
https://www.kucukoteller.com.tr/foleya-mountain-resort

Gerçek bir Karadeniz rüyası! Sıra Dağların egzotik yaylalarında, doğaya uygun vaziyette konumlandırılmış birbirinden özel niş villalar. Dekorasyon, doğanın tabiatına uygun şekilde dizayn edilmiş. Çevre olağanüstü.