Gurme ve Gastronomi Otelleri

Gastronomi turizmi denince akla ilk gelen ülkelerin başında Türkiye geliyor şüphesiz. Mutfak kültürü açısından inanılmaz zengin bölgelere sahip olduğumuz gerçeği de beraberinde sayısız gurme oteli getiriyor. Özellikle gastronomi açısından zengin Hatay, Antakya, Adana, Gaziantep gibi şehirlerde gurme otellerine rastlama olasılığınız daha yüksek. Zaman zaman gastronomi festivallerinin de gerçekleştiği bu şehirlerde erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak daha uygun fiyatlara konaklamanız mümkün.
Sadece yurt içi yöresel mutfaklar değil, dünya mutfaklarına ilgi duyan tatilciler için de düşünülmüş gurme oteller mevcut. İş seyahatlerinizi İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya gibi büyükşehirlerinden birine gerçekleştirecekseniz eğer, mutfağıyla ön plana çıkan oteller kategorisindeki tesisleri araştırabilirsiniz. Türkiye'nin dört bir yanından özenerek seçtiğimiz gurme otelleri karşınızda:

1- Casa Lavanda Hotel - Şile İstanbul
Doğanın ritmine uygun şekilde yetiştirdikleri bahçelerinden topladığı mahsüllerle hazırladıkları menüler kış ve yaz mevsimlerinde değişiyor. Makarnalar günlük yapılan ev makarnaları, porçini ve trüf mantarlarla bezeli tabaklar ve ekşi maya ekmekler harika; ağızda eriyor! Şarap kavları da gerçekten ideal. Her yemeğin lezzeti ve sunumundaki gizli imzanın sahibi ev sahibimiz şef Emre Şen’e ait! Yemyeşil vadiye bakan açık havada yemek yemek de bayağı bir keyifli oluyor tabii. Her masada bir vazo, içinde bir çiçek. Kentin telaşından fersah fersah uzakta, huzurlu bir atmosferdeyiz.

 https://www.kucukoteller.com.tr/lavanda-otel

2- Barbaros Bağ Evi - Tekirdağ
Muhteşem bir manzara ve atmosfer. Sessiz, sakin, bağın her köşesinde farklı bir manzara görebileceğiniz, kocaman bahçesi ile kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir yer. İstanbul Kadıköy’den 2 buçuk saatte (trafikli hali) gelinebilen güzel bir kaçış noktası.
İyi yanları; akşam yemeğinde imza yemekler, sınırsız şarap seçeneği - orta ve üst segment şaraplar dahil-, aperitif peynir tabakları, çok rahat bir yatak, geniş odalar. İyileştirilebilecek yanları; odalarda bazı noktaların elden geçmesi gerekiyor.,

 https://www.kucukoteller.com.tr/barbaros-bag-evi

3- Argos in Cappadocia, Uchisar
Hepsi birbirinden farklı olan odaların birçoğunun kendine ait teras, bahçe ve avlusu bulunan argos in Cappadocia’da, Splendid Süitlerin oda içindeki özel havuzlarında dinlenebilir, dünyanın en iyi şarap otelleri arasında gösterilen otelin kendi bağlarının ürünü olan şarapların, binlerce yıllık yeraltı mahzeninin tadını çıkarabilir, bölgenin en iyi restoranlarından Seki Restaurant’ta çemen ile dinlendirilmiş bonfile, Kabak Tatlısı (Ceviz ve Pekmezli Tahinli Mus ile), tahin ve vişne sorbe gibi lezzetlerin keyfine varabilirsiniz…

 https://www.kucukoteller.com.tr/argos-in-cappadocia

4- Museum Hotel, Uchisar

Kahvaltı... Storylerimizi de gördünüz, başınızı nereye çevirseniz ayrı bir çeşit ayrı bir lezzet var.. Odun ateşinde taze taze yanınızda yapılıp sıcacık servis edilen gözlemeleri, türlü türlü ekmek ve reçelleri anlatılmaz yaşanır. Zaten otelin 500 dönümlük iyi tarım yapılan ekolojik bahçesi var ki bu sayede hemen her tat için doğal lezzet diyebiliriz..
🍽 Otelin Lil'a Restoranının gurme tat ve sunumları dillere destan, geleneksel Anadolu mutfağı burada harikulade yorumlanmış. (manzarası da en az lezzetleri kadar iddialı.) Şef Saygın Sesli özenle hazırlıyor hepsini, bu arada dilerseniz Saygın Şef’ten ekstra 1.5 saatlik yemek dersi de alabiliyorsunuz.

 https://www.kucukoteller.com.tr/museum-hotel

5- Urla Bağ Evi - Urla İzmir
Mutfaklarında da kullandıkları malzemelerin hepsi kendi köylerinden, tarlalarından geliyor. Çünkü iyi yemeğe giden yol doğal üründen geçiyor. Kadayıfa sarılı keçi peyniri, deniz mahsüllü bohça böreği, rokfor soslu bonfile, şarap sosunda ahtapot menünün en lezzetli örneklerinden oluyor bizim için.

 https://www.kucukoteller.com.tr/urla-bagevi

6- Ottoman Hotel Imperial - Sultanahmet
Arkadaslarimizin tavsiyesi üzerine, kisa ve spontan bir istanbul gezisinde tanistik Matbah ile. Ve iyi ki de denemisiz dedik, Michelin 2023 rehberine tavsiye edilen bu güzel mekani. Iceri adiminizi attiginiz andan itibaren gerek güleryüzlü, kibar ve ilgili personeli, gerekse ic mekan atmosferi, müzikleri ve sunumlariyla kendinizi özel hissettiginiz bir mekan. Restaurantin girisindeki "kendinizi sultanlar gibi hissedin" vaadinin hakkini veriyor. Safranli pilav ile sunulan erikli kuzu gerdan ve mahmudiye, damagimizda biraktigi aroma ile kelimenin tam anlamiyla şölen tadindaydi. Badem, tarcin, erik ve pekmez aromalarinin et ile uyumu cok yerindeydi. Ana yemegin üzerine: kaymakli visneli ekmek tatlisi, kesinlikle denenmeli. Manda kaymaginin lezzeti bu tatliyi baska bir seviyeye tasimis kesinlikle. Yemegin bitiminde, eski bir osmanli sofra gelenegi olan dis kirasi ile ugurlanmak da cok güzel bir incelik oldu, minik keselerdeki kolye uçlarimiz istanbul ve matbah hatirasi. +90 212 513 61 50 / 51 

https://www.kucukoteller.com.tr/regie-ottoman-istanbul

7- Bakucha Vineyard Hotel - Lüleburgaz

lham veren motivasyonlara ihtiyacınız var ise çıkıp hemen geliyorsunuz. (Kalabalık olursanız toplantı odaları da var.) Rahatlamak istiyorsunuz, masaja ihtiyacınız var hemen geliyorsunuz. "Hepsini istiyorum ama biraz da gurme mutfağı olsun." diyorsanız Lüleburgaz'ın havaalanı yok üzgünüz karayolu kullanabilirsiniz. (Aman dikkatli gelin!
Şefin Masası restoranında kullandıkları sebzelerin birçoğu kendi arazilerinde yetişiyor. Etleri Hamitabat Köy Kooperatifinden alıyorlar. Küçükbaş ve kümes hayvanlarını, süt ürünlerini ise çevre köylerden temin ediyorlar. Bu etlerin ve yumurtaların tümü serbest dolaşan hayvanlardan elde ediliyor. Bu arada mutlaka Kule Barı da ziyaret edin ve burada gün batımını izleyin. Hatta burada kalmayacak olsanız bile gün batımını kaçırmayacak şekilde planlamanızı yapın ve bu otele uğrayın. Ayrıca bu barın atıştırmalıkları da oldukça leziz.  Kısacası burası doğa içinde bir gastronomi merkezi.

 https://www.kucukoteller.com.tr/bakucha-vineyard-hotel-spa

8- Od Urla - İzmir

Burası eski bir Rum evi. Toplamda 6 odası bulunuyor. Odalar çok geniş değil ama sade + şık.
Yemekler Türkiye' nin en seçkin restoranlarından Od Urla' dan...( Restoran otelin hemen yanında) Yerli ve yabancı çok sayıda ünlü konuk ağırlamışlar. Yemekleri dillere destan.
Ege' nin yavaş tarımı ile toprağından şifalandırdığı en iyi meyve ve sebzeler adeta bir illüzyondan geçerek masanıza servis ediliyor.
Yazın gelirseniz bahçede, yemyeşil ağaçların arasında gölgesini bulan havuzlarında serinleyebilirsiniz.  Yemek için da teraslarında tam da dost meclislerinde göre büyük bir yemek masası bulunuyor.
Kışın gelirseniz şömine keyfi sizi bekler. Yemek sonrası kahvenizi burada yudumlayabilirsiniz.

https://www.kucukoteller.com.tr/od-urla

9- Teruar Urla - İzmir

Teruar’ın anlamı "Bir mahsulün kendine özgü büyüme ortamını içeren çevresel faktörler." Toplu olarak, bu özelliklerin bir karakteri yansıttığı söylenir; Teruar da bu karakteri ifade ediyor.
Otelin konsepti oda kahvaltı. Odalar otel genelindeki gibi minimal, sade, modern ve özgün bir dekorasyona sahip.
Mutfakta otelin Kurucu Şefi Osman Serdaroğlu var. Şefin hikayesi #Türkiye’de #MSA’da başlamış, ardından kendisinin #gastronomiye olan tutkusu ile #İtalya’da mesleğine devam etmiş ve 5 yıllık İtalya macerası sonrası Şefimiz, doğup büyüdüğü #İzmir’e geri gelmiş.
Otelin içinde sebze meyve bahçesi ve aromatik bahçeler bulunuyor. Mutfakta yer alan tatlar mevsiminde toplanan yöresel ürünler ile hazırlanıyor. Her sabah kahvaltıda mis kokulu ev yapımı ekmekleri oluyor.
Alışverişler bizzat Osman Şef in takibinde. Toprak bereketli, reçeteler iddialı, tabakları siz düşünün. Yemekler inanılmaz lezzetli, burada kalmayacaksanız bile mutlaka Şefin tatlarını deneyimlemek için gelin.
Ve final…

 https://www.kucukoteller.com.tr/teruar-urla

10- Ida Blue Adatepe - Çanakkale

Her evde misafirler için özel bir salon bulunuyor. “Yavaş yaşam” felsefesinin tam anlamıyla deneyimlenebileceği bir lokasyon olan Adatepe’de üst düzey servis ve konaklama hizmeti veren Ida Blue, misafirlerini hafızalara kazınacak doğal lezzetler ile dingin bir yolculuğa davet ediyor.
Kahvaltı için otelin bitişiğinde refika adlı cafeleri var, yöresel lezzetler çeşit çeşit. Cafede gün boyu servis mevcut, akşam yemeği de burada veriliyor. İçki hizmetleri de var.
Peki kimler gelmeli buraya?
Balayı çiftleri, doğa yürüyüşü sevenler, ekolojik hayatı deneyimlemek isteyenler, doğa içinde detoks yapmak isteyenler.
Misafirlere sunulan geniş kahvaltı tabağında bahçeden toplanan meyvelerle yapılan ev yapımı reçeller, bölge otlarıyla yapılan kiş ve krepler, Adatepe Köyü’nün doğal sütünden üretilen kaymak ve yoğurt, doğal yumurta, yerel mandıradan alınan bölgeye has peynir çeşitleri ve zeytin seçenekleri yer alıyor. 

 https://www.kucukoteller.com.tr/ida-blue-otel

11- Hotel Caeli, Eceabat

Hotel Caeli, Eceabat’ta bulunan bir bağ ve şarap oteli. 170 bin dönüm üzüm bağları arasına kurulmuş bir otel. Bağ bozumu turlarına katılabiliyorsunuz burada. Biz tura katıldık, çok bilgilendirici ve keyifliydi. Ardından şarap üretimi turuna katıldık, bütün üretim aşamasını görebiliyorsunuz. Otelin restoranı tamamen gurme restoran ve çok başarılı. Şaraplar, içinde bulunduğunuz bağlardan üretilip masanıza geliyor. Restorandaki tüm sebze meyveler içinde bulunduğunuz tarladan masaya getiriliyor. Otelde ayrıca iyi sanatçıların eserleri bulunuyor yani oteli gezerken sanat galerisi gezmiş gibi oluyorsunuz. Odalar çok çok geniş ferah, hepsi balkonlu ve manzaralı. İç mekan tasarımında en küçük detaya dikkat edilmiş ve lüks yapılmış. Bağ bozumu turları esnasında, konaklama + bağ bozumu deneyimi ve yemek menüsü etkinlik boyunca şarap tadımı ve gurme yemekler tadıyorsunuz…

 https://www.kucukoteller.com.tr/hotel-caeli

12- Mardius Tarihi Konak, Mardin

Ödüllü şefleri sayesinde restoran bölümleri adeta Gastrolojik Festival alanı. Gerçekten Mardin yöresini çok başarılı yorumlamışlar. Özellikle tescilli Peyran Çorbasını mutlaka denemelisiniz. ( Evet evet Beyran değil Peyran). Otel, oda ve kahvaltı şeklinde çalışıyor. Ancak kahvaltıları tam anlamıyla “Mardin yöresel gurme kahvaltısı” diyebiliriz. Kahvaltı sadece otel misafirlerine özel olarak hazırlanıyor. Misafirliğiniz süresince tüm sıcak ve alkolsüz soğuk içecekler ise ücretsiz. Havaalanından transfer hizmetleri de mevcut.

 https://www.kucukoteller.com.tr/mardius-hotel

13- OMM INN, Eskişehir

Konaklamaya dahil olan kahvaltı, OMM INN'de kalmasanız bile mutlaka deneyimlemek isteyeceğiniz OMM Cafe'de veriliyor. Hem açık, hem de kapalı mekanları ile gündüz Akdeniz, akşam ise Türk Mutfağı lezzetlerinin harmanlandığı geniş seçenekler içeren bir menü ile hizmet veriyor. Hem kafe, hem de restoran bölümleri birbirinden ferah ve ilgi çekici ambiyansları ile yine küçük bir çocuk gibi etrafı keşfetme ve karıştırma duygusunu kabartıyor. Özellike kafe bölümünde yer alan kütüphane ile asimetrik bir divanın yer alındığı oturma bölümü oldukça ilgi çekici. Restoran ve kafenin açık alanında yer alan, daire şeklindeki salıncağı ve yine tasarım olduğu metrelerce öteden anlaşılan ergonomik koltuk ile fotoğraf çekmeyi sevenlere de tatlı noktalar yaratılması ihmal edilmemiş gözüküyor.

 https://www.kucukoteller.com.tr/blog/eskisehirin-sanat-kavsaginda-omm-inn

14- HSVHN Hotel, Gaziantep

Lala Mustafa Paşa Han olarak da bilinen muhteşem restorasyonu ile Gaziantep için ödül kazanmış muhteşem bir Osmanlı Eseri. Mutlaka gezilmesi gereken bir mekan. Avlusunda bir kahve. Modern restoranında güzel bir akşam yemeği ve de çok ama çok özel odalarının birinde konaklama. Bir an için yüzlerce yıl öncesini yaşamak. Bugünü ve dünü birlikte hissetmek. Kısaca Hışvahan'ı özetliyor..
1563 - 1577 yıllarında, Lala Mustafa Paşa yaptırmış burayı. 
Daha içeri girerken mest ediyor ortamı insanı.
Gaziantep’teyken heryerini gezdik, odalarından avlusuna, restoranına.
Hamam Müzesini bilmem biliyor musunuz, Hamam Müzesi aslında buranın bir kısmını oluşturuyor. Görmeden dönmeyin!
Kalkıp Gaziantep’e, sadece burayı deneyimlemeye bile gelmeye değer.
Çocuklu aileye uygun, evcil hayvan maalesef almıyorlar, engelli odası mevcut.

https://www.kucukoteller.com.tr/hisvahan-otel

15- Tasigo Hotel, Eskişehir

Otelin içinde kesintisiz panoramik Eskişehir manzarası olan, geniş cam cepheli aydınlık ferah ve en önemlisi çok başarılı menü içeriğine sahip bir restoran yer alıyor: People Restoran. Alakart tatlar için bu bölümü deneyimlemelisiniz. Çeltik kebabı nefisti...
Grup yemekleri için açık büfe sunum yapabilen kahvaltının da servis edildiği bir diğer restoranları ise Turquoise Restoran.. Kahvaltı boooool çeşitli.. Tabağınıza ne alacağımızı şaşırdık.
(burada geniş bir terasları da var, yazın açık havada mis mis kahvaltınızı yapabilirsiniz)

 https://www.kucukoteller.com.tr/tasigo-hotels-bademlik-termal

16- Beta Home Göl Evi, Sapanca

Devir ‘Yavaşça Acele Et’ devri! Güle oynaya bu eğlenceli sergüzeşte yelken açıyoruz biz de. Güzel yemek yeme kültürünün yaygınlaştırılması hedefini güden Slow Food hareketi de, bu felsefenin doğal bir ifadesi. Bu sinerjideki yavaş aşçılar; sofra zevkinden, yemeğin kalitesinden ve beslenme kültürünün çeşitliliğinden ilham alarak doğaya bağlı senkronik mutfaklar sergiliyorlar. Bu çeşit bir mutfağı sunan Sapanca’daki Beta Home da; doğaya bağlı kalarak ve samimi bir restoran ortamı yaratarak mutfağın doruklara ulaşabileceğini kanıtlamış özel bir otel. Muhabbet dolu sofralarına sevgi ile oturuyor, kadehlerimizi can cana tokuşturuyoruz. Kişnişle marine edilmiş tatlı-ekşi pancar/Girit ezmesi, viskili-portakallı kereviz kreması, isli etle sunulan patates terin, konyaklı ciğer pate, dana kuyruk dolgulu mantı, Sapanca elma pekmezi ve karamelize Sapanca cevizi pek meşhur. Ev sahibi Doğan Şef’in hiçbir şey israf etmeme fikrinden hareketle meydana çıkardığı çok hoş bir menü bu. Bir de süt ile yaptığı yoğurt sorbet enfes lezzetli. Yeri gelmişken; rezervasyon şart. Sapanca Gölü’nün doğal ortamında bir başına bir mekân olan Beta Home: hem zaman dışı hem de bütün zamanları içinde barındıran hissiyatını bizde hâlâ koruyor.

https://www.kucukoteller.com.tr/beta-home-gol-evi

17-  Suna Sun Hotel, +14 - Kaş Antalya

Kaş'ın bu cihetteki en başarılı örneklerinden olan Suna Sun Hotel bünyesindeki Taşra Restoranları da; damaklarda iz bırakan kahvaltılar ve yemekler sunuyor. Sofraya getirilen her şey Manavgat'taki organik çiftliklerinden günlük olarak gelen organik taze ürünlerle hazırlanıyor. İyi şarapları var. Vegan/vejetaryen gibi çeşitli mutfak kültürlerine de hakimler! 
Küçük Oteller Rehberinden size tavsiyeler:ziyaret ettiği yeri yakından tanımak isteyenler için eşi bulunmaz Lykia Medeniyetleri Müzesi’ne ve Elmalı Müzesi’ne gitmenizi tavsiye ederiz. 

 https://www.kucukoteller.com.tr/suna-sun-hotel
18- Olympos Mountain Lodge - Beycik Kemer Antalya

OML’nin bahçelerindeki, mutfaklarındaki ve odalarındaki bütün işlemler ev sahipleri Su’nun ve Mehmet Ali’nin emeklerinin yansıması. Doğanın dilinden anlamak gerekiyor, sadece anlamak değil sevmek de gerekiyor, diyorlar. Her bir odalarının da ayrı bir hikâyesi var. Hepsi nevi şahsına münhasır. Şömineli dağ evleri özel hayranlarınca yıllık da tutuluyor. Bizim favorimiz suit oda: güneş ve kır çiçeklerinin kokusu olan, bahçeli bir oda burası! Damak zevkimize bir de hayal tadının karıştığı enfes akşam üstlerine geliyoruz şimdi de: mutfak açık. Yemek yerken şefleri, bakır tavalarını izlemek ayrı bir zevk veriyor bize. Gastronomik tadım menülerinde, her bir tabağa özgü ayrı kurulmuş lezzet dengeleri; zamana gülen nazik ortamlarında, yavaş yavaş yiyip, uzun uzadıya konuşmamıza vesile oluyor. Müzik yelpazelerinin de plaklarından çaldıkları jazz ve klasik müziğe oradan da soft rock’a uzandığına değinmekte fayda var. Yemekten sonra da şarap eşliğinde, terasta kayan yıldızları seyre dalıyoruz. Hâşim’in dizeleri de aklımıza geliyor bu atmosferde hemen tabii: ‘’Akşam, yine akşam, yine akşam / Göllerde bu dem bir kamış olsam!’’

https://www.kucukoteller.com.tr/olympos-mountain-lodge

19- Gülevi Safranbolu, Karabük

Akşamın belli bir vaktinde, gün yeni batmış, karşı tepelerde ay yeni doğarken ; konağın dekoru, müziği, servisi kadar kaliteli olan, ev sahibi İbrahim Bey’in özenle oluşturduğu ve hazırladığı Paphlagonya menülerinden seçmeler yapmadan olmaz. Açılışı, lezzeti dillere destan olmuş Arpa göcesi çorbası ile yapıyorum. Ardından özel seçki şarap kavlarından eşleşmeler yaparak; çullu börek, ekşili pilav, cevizli ot kavurması yatağında bütün et ve tatlı olarak da safranlı elmasiye ile akşam yemeği noktalıyorum. İnsanda uzun süre hoş anılar bırakan bir sofra oluyor benim için burası… Benim gibi meraklı damaklara ‘’kalben’’ öneririm…  

https://www.kucukoteller.com.tr/gulevi-safranbolu

20- Güllü Konakları, Şirince

Ben kahvaltıdan sonra sokakları tırmanırken karşıma çıkan Aziz Dimitrios Kilisesi bu köyün, Şirince’nin üslubunu farklı vurgularla arşınlıyor bana. Akabinde Matematik Köyü’ne yolumu çeviriyorum. Şiir gibi bir yer burası… Ve elbette Ephessos’un antik kent kalıntılarını, Magnesia’yı ve Meryem Ana Evi’ni ziyareti de ihmal etmiyorum… 
Alın teriyle restore edilmiş, yıl aldıkça güzelleşen, Şirince’de mutlak sükûnet dolu anları özelleştirdikleri odalarıyla köyün zarafetini yaşıyor Güllü Konakları. Kaldığım vadi manzaralı, balkonlu ve şömineli odamda sessizliğin geometrisini kurmuşlar resmen… Mutfaklarından çıkan kahvaltıların ve yemeklerin de lezzetini unutmamalı. Sofra topraktan gelen doğal ürünlerle hazırlanır, felsefeleri ile lezzetlerin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Şeftalili semizotu salatası, vişneli pancar ve dana kaburga bu lezzeti hissettiren yemeklerinden. 

https://www.kucukoteller.com.tr/gullu-konaklari
21- Casa Sur Hotel, +12 - Kaleiçi Antalya
Kahvaltıyla başlayan müzik yayını her saat dilimine özel olarak degişiyor. Bahçede zaman zaman Rus klasiklerinden bir dinletiyle, zaman zaman da hoş bir Blues/Jazz canlı müziğiyle karşılaşabilirsiniz.
Restoranları “Sur Table” yerel ve mevsiminde ürünlerden ve sürdürebilirlik anlayışından yola çıkılarak hizmet veriyor. Öne çıkan lezzetler; kuzu incik, tahinli  profiterol, zahterli humus, bal kabaklı içli köfte.

https://www.kucukoteller.com.tr/casa-sur 
22-  Çiy Konuk Evi & Restoran - Caferli Köyü, Kuşadası
Dev zeytin ağaçlarının gölgesinde, Kuşadası Körfezi’nin görkemli manzarasına karşı doğanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz @ciyrestaurant ve konuk evi’nin büyülü atmosferine davetliyiz.
Su damlasının toprakla bir olduğu hali “Çiy” den esinlenerek oluşturulan, her bir köşesinin doğada karşılığı olan bu tesis bizi gerçekten ‘’köklerimize’’ davet ediyor. Kuşadası’nın Caferli Köyünde, her gün dönüşüp iyileşmemizi ve güzele evrilmemizi sağlayan atmosferine şahane lezzetlerin oluşturduğu sofralar da eklenince doğaya olan minnettarlığımız kat be kat artıyor.
17-74 m2 aralığında farklı konseptlerde oluşturulan 6 odası hem deniz hem doğa manzarasını bir arada sunması yanında, doğanın her halini yaşayabileceğiniz alanlarında hayal kurmak serbest! 
🗝️ Itır, Mercanköşk, Sumak adlı köy odaları; Trilye, Kalamata suite odaları; Hamades ise Loft oda türü olarak hizmet veriyor. "Hangisinde kalalım?" Hem doğa hem de deniz manzarası için Kalamata elbette!
🌿 Mevsimsel değişen tadım menüleri, ekşi mayalı tatlar, muhteşem kahvaltısı, Akdeniz mutfağı ağırlıklı şarap eşleşmeli menüleri sofrada bizlere eşlik ediyor. Yerel üretici ağırlıklı şarap listesi ve imza kokteyller mekanın ön plana çıkanları. Seçeceğiniz bir kokteyl de tesisin ziyaretçilerine "hoşgeldin" ikramı.

https://www.kucukoteller.com.tr/ciy-konuk-evi--restoran