İzmir bölgesinde doğa ile baş başa kalacağınız 3 Otel Önerisi

Havalar ısınmaya, doğa yeşermeye başladı... Bahara çok az kalmışken, İzmir bölgesinde doğa ile baş başa kalacağınız ve bizim de en sevdiklerimizden olan 3 otelden bahsettik.

1. Vinifera Hotel (YediBilgeler - Selçuk) bağ, şaraphane, otel, restoran konsepti ile kendi tarzını yansıtmayı başarmış bir otel ve haliyle burada yapılacak en güzel aktivite de şarap tatmak! Sımsıcak ve geniş odaları, tüm odalardan görülen rengarenk doğa manzarası ve mimarisi ile sizi adeta 17. yüzyılda bir tura çıkartıyor.
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/vinifera-hotel
Tel: 0 232 894 8257



2. La Casa Verde Bungalows, Eski Foça yolu üzerinde bulunan doğa ile iç içe geçmiş bungalow odalardan oluşan bir otel. Ahşabın huzuru ile modernliği bir araya getirmiş olan La Casa Verde'de geniş bahçelerin tadını çıkarabilir, geceleri tertemiz gökyüzünde yıldızları izlemenin keyfine varabilirsiniz.
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/la-casa-verde-bungalows
Tel: 0 216 255 1002



3. Güllü Konakları, İzmir'in en ünlü köyü diyebileceğimiz Şirince köyünde bulunuyor. Rahatlık ve konforu ön planda tutarak modern biçimde hazırlanan odalar, aynı zamanda orijinal parçaları korunarak dizayn edilmiş. Merkezi konumda olan otelden çıkıp rahatlıkla köyü turlayabilir, otele ait olan üzüm bağı ve lavanta bahçeleri ile çevrili Bağ Evini ziyaret edebilirsiniz.
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/gullu-konaklari
Tel: 0 232 898 32 25