×

Kapadokya Museum Hotel Gurme Etkinlikleri

Kapadokya Museum Hotel – Gurme Etkinlikleri

8 Ekim 2016 tarihinde Antakya Mutfağı Uzmanı Jale Balcı ve Türkiye’nin en önemli marka şeflerinden Murat Bozok, Antakya Mutfağı’nın en özel lezzetlerini sunmak adına bir araya geliyor.

Sunulacak olan menü detayları;

  -Zahterli Zeytin Ezmesi ve Cevizli Muhammara, kıtır ekmek ile

  -Kızarmış Karnabaharlı Sıcak Humus, nar ekşisi ve naneli zeytinyağı ile

  -Makaron Falafel, cacık sosu, taze domates ve soğan ile

  -Antakya Usulü Kağıt Et, keşkek ezmesi ile

  -Milföyde Antakya Kabak Tatlısı, kabak rende dondurma ile

Yemek Saati: 19.00 – 21.30

Yemek Bedeli: Kişi başı içecekler hariç 95 TL’dir.

Telefon: Tel: +90 384 219 2220

Web: www.kucukoteller.com.tr/museum-hotel