Nisan'da Gidilecek En Güzel 10 Balayı Oteli

Düğün öncesi hazırlıklar, koşuşturmalar ve düğün günü derken epey yorulan çiftler şüphesiz aşklarını ödüllendirebileceği romantik balayı oteli arayışına giriyor. Tercihinize göre seçebileceğiniz birden fazla alternatifinizin olduğu balayı otelleri kategorisi bütçe, tatil yapılacak yer ve zaman faktörlerine göre çeşitleniyor. Her şeyden önce hayalinizdeki balayı tatilini düşünmeli ve bu doğrultuda seçim yapmalısınız. 
Hayatınızın en özel anlarını yaşayacağınız balayı tatiliniz için tamamen size özel olarak hazırlanmış otel odalarından zevkinize ve bütçenize uygun olanı seçerek rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Dilerseniz özel jakuzili odalardan birini seçebilir dilerseniz de doğa içinde sadece size özel olacak bungalovlarda konaklayabilirsiniz. Bahar aylarında balayı yapacak çiftlerin ilk tercihi genellikle Alanya, Kaş, Kalkan, Çeşme, Alaçatı, Kuşadası, Bodrum, Fethiye gibi sahil şeridindeki yerler oluyor. Kış aylarında veya sonbaharda balayı tatili yapmayı düşünüyorsanız eğer Kapadokya, Uludağ, Kartalkaya, Sakarya, Ağva, Şirince, Maşukiye gibi balayı otellerinin yoğunlaştığı bölgeleri tercih edebilirsiniz.
Bu yazımızda, Size Nisan Ayında Gidilecek 10 Otel Önerisi Yapalım Dedik;

1-  Gökova Dağ Evleri - Gökova, Muğla
Çam ormanın eteklerinde, zeytin ağaçları ile çevrili Gizli Dağ Evinde tatilinizi eviniz konforunda yaşayabilirsiniz. Terasta yer alan müstakil ve korunaklı havuz, kış ve serin dönemlerde ısıtmalı iç havuz (25 C) ve şömineli villa keyfi ile sıcacık bir ortamda olacaksınız. 
Tel: +90 532 563 0248
https://www.kucukoteller.com.tr/gokova-dag-evleri

2-  Yeşil Çizme Doğa Evi - Safranbolu
Ferah bir alan, her yerinden yeşillik fışkıran büyük bol ağaçlı bir bahçe, nefes kesen bir vadinin içinde, Bulak mevkisinde yer alıyor.
Ev sahipleri Tuba ve Cem, dünya tatlısı bir rehber çift. Acaba konuklarımız memnun olur mu, kaygısıyla bütün detayları; içten bir sevgiyle, tutkuyla ve özenle döşemişler. Sadelik ve şıklığı birleştiren, keyifli ve kişilikli bir yer olmuş.
Tel: +90 538 442 5211
https://www.kucukoteller.com.tr/yesil-cizme-doga-evi
3- Derin Mavi Suit Otel, +16 - Söğüt Köyü, Marmaris
Derin Mavi Suite bakirliğini hala korumakta olan Söğüt Köyü, Marmaris’te yer alıyor. Odalarının hepsi birbirinden farklı olarak dizayn edilmiş ve her biri suite odalardan oluşmakta. Sabahın eşsiz sakinliğinde güne başlarken, dalgaların size getirdiği serin ve huzurlu esintiyi en Derin’de hissedeceksiniz.
Tel: +90 507 599 4736
https://www.kucukoteller.com.tr/derin-mavi-suit-otel
4-  The Edge - Faralya, +12 Ölüdeniz
Evin adı " The Edge" veya "Uç" zira muhteşem bir manzaraya bakan bir uçurumun kenarında gökyüzüne ve Akdeniz'in mavisine karışmış taş bir ev. Keçiler, sincaplar, atmacalar, kaplumbagalar, endemik bitkiler ile cevrili daglarda kekik, deniz kokusu, toprak kokuları arasında uyuyup, uyanabileceginiz huzurlu ve keyifli bir yer.
Tel: +90 532 650 9657
https://www.kucukoteller.com.tr/the-edge-karaagac-koyu-faralya
5- Otel Sobe, +12 - Cunda Adası, Ayvalık
Otel Sobe, Cunda aşıklarının, yeme içme meraklılarının, doğaya ve denize düşkünlerin, dalgıçların, geçmiş zamanlara yolculuk yapmak isteyen tarih severlerin mekanı. Cunda’nın merkezindeki otelin Pateriça bölgesindeki plajı ise bize göre bölgenin en sessiz ve kişiye özel plajı…
Tel: +90 530 664 2375
https://www.kucukoteller.com.tr/otel-sobe
6-  Maya Bistro Beach - Seferihisar
Maya Bistro Hotel Beach, Türkiye’nin ilk “Yavaş Şehri” olan Seferihisar’da kent sakinlerinin benimsediği hayata uyum sağlayarak doğayı, hayvanları, organik yaşam kültürünü benimsemiş, çevre ve hayvan dostu bir yaşam alanı yaratmış. Otel denize sıfır harika bir plaja sahip.
Tel: +90 232 398 1470
https://www.kucukoteller.com.tr/maya-bistro-beach-sigacik
7-  Kapadokya Hill Hotel & Spa (12+) Göre, Kapadokya
Kapadokya'nın hep aynı taraflarında kalmaktan sıkılanlardan mısınız? Farklı bölgelerini görmek, gezmek için bu defa bölgenin diğer tarafını deneyimlemeye ne dersiniz?
Üstelik gün boyu bölgeyi gezdikten sonra, sizi otelde harika bir spa, yer altında havuzlu odalar, hamam ve mağara havuz bekliyor olacak.
Tel: +90 384 215 4455
https://www.kucukoteller.com.tr/kapadokya-hill-hotel--spa-12
8- Kefi Beach & Suites - Ortakent, Bodrum
Manzara müthiş, tesis güzel, donanım şık. Dekorasyon sade ve abartısız. Oda tipleri birbirinden farklı. Bahçe katındaki odalara evcil dostlarımızı kabul ediyorlar. Kahvaltı harikulade. Gelgelelim bütün bunların yanında yine de en önemli unsur ev sahiplerinin kişisel konuğu olarak ağırlanmak oluyor...
Tel: +90 252 348 3145
https://www.kucukoteller.com.tr/kefi-beach-suites
9- Volans Suite Villas - Fethiye
Önce yol sizi #Fethiye’ye getirsin. Şöyle merkezin 12 km ilerisinde #YanıklarKöyü tarafına. Sonra da denize 900m mesafede, portakal ağaçları içerisinde, izole villalardan oluşan, mis kokulu Volans Suites’e bıraksın sizi. Burası dönüşen tatil beklentilerimize adapte harika bir mekan. Burada birbirinden bağımsız 5 villa bulunuyor. Villaların dördü 2+1, biri de 3+1. Villaların metrekareleri 100 m2 ile 130 m2 arasında değişiyor.
Tel: +90 532 650 9657
https://www.kucukoteller.com.tr/volans-suites
10- Nea Makri - Kayaköy Fethiye
Geçmişi M.Ö 3000’li yıllara dayanan Fethiye #Kayaköy’de, Likya yolunun tam da başladığı yerde 3.500 m2 arazi üzerine kurulu Nea Makri Hotel, yemyeşil bir doğanın içinde 6 bungalov evden oluşuyor. Bungalov dediysek, aklınıza bambulardan yapılma salaş bir tesis gelmesin. Daha çok Amerikan tiny house tarzında inşa edilmiş, çevresiyle bütünleşmiş, şık, minik evler sizi karşılayacak. Gittik, inceledik ve biz çok beğendik.
Tel: +90 532 650 9657
https://www.kucukoteller.com.tr/nea-makri