Odasında Şömine Bulunan En İyi 10 Otel

Çıtır çıtır yanan odun sesi ile geçireceğiniz keyifli saatler için rehberimize göz atın!

Casa Lavanda Otel & Spa - Şile İstanbul
Doğayla baş başa, sakin, huzurlu, kaliteli ve yalın bir dinlence... İstanbul’dan yalnızca 45 dakikada ulaşılabilen, Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü’ndeki Casa Lavanda Boutique Hotel, 18 bin metrekare yeşil alanı, en ince detayları düşünülmüş 14 odası ve uzman terapistlerce aromaterapi markası Darphin’in bakım ve masajlarının sunulduğu CASA LAVANDA DARPHIN Spa’sı ile misafirlerini hafta içi ve hafta sonları butik hizmet anlayışıyla ağırlıyor.
https://kucukoteller.com.tr/lavanda-otel



Wineport Lodge Hotel - Ağva İstanbul
Türkiye’nin her yöresinden getirilen Doğal Taşlar ile inşaa edilmiş özgün mimarisi, Göksu Irmağı'na 60 metre kıyısı, 350 m2 iskelesi ile Wineport Lodge Ağva, sizleri alışılmışın dışında bir ortama davet ediyor. Her biri müstakil girişe sahip, 12 odası bulunan tesiste, Şile Feneri’nin replikası ve kulenin tepesinde konukların ziyaretine açık seyir terası ayrı bir güzellik katmakta.
https://kucukoteller.com.tr/wineport-lodge



Olive Odore Palace Hotel - Küçükkuyu Çanakkale
Olive Odore Palace Hotel, Ege denizine sıfır 29 standart, bir özel teraslı balayı odası ve 6 şömineli suit oda ile hizmet veriyor. Doğa dokusuna uygun olarak inşa edilmiş bu konsept otel, 12 ay boyunca faaliyette. Açık havuzu, kapalı dinlenme sıcak su havuzu, mavi bayraklı plajı, saunası, Midilli Adası manzaralı fitness salonu, kırmızı et ve av etleri mutfağı, şarap mahzeni, toplantı salonları ve beach barı ile her alanda kaliteli hizmetler sunuyor. Toplantı, seminer, av organizasyonları, yoga, meditasyon, gurme turları, zeytin hasadı, Kaz Dağları Milli Parkı safarileri, trekking veya endemik bitki tanıtım turları gibi çok çeşitli organizasyonlarla tatilinize farklı bir deneyim katabilirsiniz. Yakın çevrede gezilebilecek birçok tarihi noktanın ve ören yerinin olması da bölgede çok çeşitli kültür turlarının yapılabilmesine olanak sağlıyor.
https://kucukoteller.com.tr/olive-odore-palace


Ephesus Boutique Hotel - Kuşadası
Meyve ve sebze bahçeleriyle ün salmış Kirazlı Köyü’nde, Ephesus Boutique Hotel’den tüm köyü seyretme şansına sahipsiniz. Hafif rüzgârlı akşamlarda bahçede otururken, şehrin tüm ışıkları kaybolunca o vakit kendinizle ve Kirazlı Köyü ile başbaşa kalıveriyorsunuz.
https://kucukoteller.com.tr/ephesus-boutique-otel


Kartal Yuvası Otel - Assos
Assos'ta denize 1,5 km uzaklıkta saklı bir cennet burası. Sessizliğe hakim, huzurlu, kaliteli, yeniden yeniden gelmek isteyeceğiniz 28 odalı küçük bir otel. Personeli çok alakalı ve nazik.
Otelin içinde yer alan The Rock restoranın kahvaltısı, devamı öğünlerdeki yemekleri çok leziz. Restorana yemeğe gelip otelde kalmaya karar verenler var: )
https://kucukoteller.com.tr/kartal-yuvasi-otel



Park Mandalin Hotel - Ağva İstanbul
Ağva’da dere kenarında yaşam bir başkadır. Park Mandalin Ailesi, ayrıcalıklı tatilinizden daha çok keyif almanız için, güler yüzü ve doğal atmosferi ile dört mevsim boyunca size evinizdeki sıcaklığı ve konforu vaat ediyor. Sıcak bir karşılama sonrası, sizin için zevkle dekore edilmiş, her biri birbirinden farklı odalarından birine yerleştikten sonra sıra dere kenarındaki keyifli yaşamı keşfetmeye geliyor.
https://kucukoteller.com.tr/park-mandalin



Çetmihan Otel - Yeşilyurt Köyü Kazdağları
Kendinizi kalabalıktan ve ses kirliliğinden uzak, büyük bir ormanın içinde ve bir dağın eteklerinde hayal edin. İda’nın oksijen dolu imbatı, Ege’nin sağlıklı mutfağı ve sadece doğanın sesi. Kaz Dağları eteklerinde konumlanmış, muhteşem bir doğaya sahip Yeşilyurt Köyü, doğaseverlerin son yıllardaki gözdesi.
https://kucukoteller.com.tr/cetmihan



Taşkonaklar Hotel - Uchisar Kapadokya
Taşkonaklar, Uçhisar’da Güvercinlik Vadisi’nin yamacında tarihi konaklar ve mağaraların yıllarca süren titiz bir yenilemesi sonucunda hayata geçirildi. Birbirinden tamamen farklı 24 odanın kimileri ufak müdahaleler dışında orijinal görüntüsünü bire bir korurken, bazıları da tamamen el işçiliğiyle yörenin doğasına ve yüzlerce yıllık tarihine saygı duyularak, eskisinin bir benzeri olarak şekillendirilmiş.
https://kucukoteller.com.tr/taskonaklar-otel



Beta Home Göl Evi - Sapanca
eta Home Gölevi İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta, 6'şar kişilik özel 3 villalarda arkadaşlarınızla geçireceğiniz huzur dolu zamanlar için sizi davet ediyor. Ek olarak 2 kişi konaklamak isteyenlere de 2 adet göl manzaralı odaları mevcut. Boylece masal ev olarak tanimladigimiz buyuk villanin 2 en guzel odasi konaklamaya acildi. Masal evin verandasini konaklayan misafirler, konaklamadan fakat dışarıdan yemek yemek isteyen, kahvalti etmek isteyen misafirlere de açmışlar.
https://kucukoteller.com.tr/beta-home-gol-evi



Ayder Villa de Pelit Otel
Dış görünüşünden iç dekorasyonuna kadar büyük bir özenle inşa edilen Villa De Pelit, otantik taş ve ahşap dokusu, geleneksel mimarisiyle, Ayder Yaylası'nın atmosferinde konforu ve samimiyeti konuklarına sunuyor.
https://kucukoteller.com.tr/villa-de-pelit



Diğer Şömineli Odalı Oteller için tıklayın!