Rüya Gibi Bir Tatil Vadeden Ölüdeniz Balayı Otelleri

Mavi ve turkuaz renkli denizi ve bakir doğası ile her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Ölüdeniz, balayı tatili için de eşsiz bir destinasyon. Çarşaf gibi denizi ve yamaç paraşütü aktivitesi ile ünü il sınırlarını aşan Ölüdeniz'de rüya gibi bir tatil sizleri bekliyor!
Ölüdeniz balayı otelleri sunduğu imkan ve hizmetlere göre fiyat açısından da farklılaşıyor. Lüks ve knforlu Ölüdeniz otellerinde konaklamak içinse tek yapmanız gereken, erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmak. 80'in üzerinde kelebek türünden adını alan Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu ve Faralya'ya da çok yakın bir mesafede olan Ölüdeniz'den kısa yolculuklar yaparak Kaunos, Dalyan, Kekova, Kaş, Kalkan, Üzümlü ve Patara'yı da görebilirsiniz.
İşte unutulmaz bir tatilin kapılarını aralayan Ölüdeniz balayı otelleri arasında sizler için seçtiklerimiz:
1. The Edge - https://www.kucukoteller.com.tr/the-edge
Toplamda 5 odası ile kusursuz bir konaklama hizmeti veren The Edge, tam bir doğa harikası olan Kabak Koyu'na 4 km, Dalaman Havalimanı'na 40 km ve Ölüdeniz merkeze ise 10 km uzaklıkta yer alıyor. Uzunyurt Köyü olarak da bilinen Faralya sınırları içerisinde yer alan The Edge, enfes bir manzara, endemik bitkiler, doğal güzellikler ve dahası ile çevrili.
Zaman zaman yoga gruplarının da konakladığı ve derslerin gerçekleştiği The Edge, Kabak, Ölüdeniz, Kıdrak ve Faralya plajlarına da yakın bir mesafede bulunuyor. Güneşin doğuşunu müthiş bir manzaraya karşı, uçurumun kenarında kahvenizi yudumlayarak karşılamak balayı tatilinizi unutulmaz kılacak.
Huzur içinde sadece doğa seslerinin tatilinize eşlik edeceği tesis, Sdyma, Tlos, Xantos, Patara ve Saklıkent Kanyonu'na da çok yakın bir konumda bulunduğu için aslında konakladığınız süre boyunca çok keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.
Tesisin Özellikleri:
Dağ manzarası, Deniz manzarası, Klima, Mutfak, Odada TV, Otelde şömine, Kablosuz internet, Ekolojik tesis, 12+ yaş üstü, Odada ütü, Odalarda şömie, Dağda, Doğa içinde
OTELİ İNCELE
Adres: Karaağaç köyü, Faralya Ölüdeniz Muğla
2. Shambala Lodge - https://www.kucukoteller.com.tr/shambala-lodge
Şehir yaşantısından uzakta sadece kuş cıvıltıları eşliğinde harika bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Muhteşem doğasıyla her görende hayranlık duygusu uyandıran Faralya - Ölüdeniz'in en güzel balayı otellerinden biri olan Shambala Lodge, tam tamına 3 bin yıllık tarihi Likya Yolu üzerine kurulmuş olmasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
Neredeyse 100 metrelik yemyeşil yamaçlardan, Akdeniz ayaklarınızın altında serili iken muazzam bir manzaraya tanıklık edeceksiniz. Gün boyu sofranızda size eşlik edecek Ege ve Akdeniz'e özgü lezzetler damağınızı tatlandıracak. Kusursuz bir balayı tatili vadeden Shambala Lodge'da 25 ve 40 metrekarelik odalardan dilediğinizde konaklayabilirsiniz.
Tesisin Özellikleri:
7/24 açık resepsiyon, Barbekü alanı, Havaalanı transferi, Sauna, Otelde şömine, 12+ yaş üstü, Yarım pansiyon, Odada kahvaltı, Akşam yemeği seçeneği, Dağ manzarası, Klima, Suit oda, Masaj, Tekne kiralama, Bungalov kiralama, Dağda, Bahçe, Deniz manzarası, Minibar, Odada jakuzi, Kablosuz internet, Jeneratör, Düğün alanı, Doğa içinde, Bar - kafe, Açık yüzme havuzu, Restoran, Yoga, Yürüyüş parkuru, Ziyafet organizasyonu
OTELİ İNCELE
Adres: Kabak Mevki Faralya Köyü Uzunyurt Mah, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
Tel: +90 532 496 08 70
3. Nautical Hotel - https://www.kucukoteller.com.tr/nautical-hotel
Toplamda 13 odası ile hizmet veren Nautical Hotel, Kabak Plajı'na 4 km, Dalaman Havalimanı'na 93 km ve Ölüdeniz merkeze de 15 km uzaklıkta yer alıyor. 1 kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik odaların olduğu tesiste ayrı bir balayı suiti de bulunuyor. SPA merkezi, sauna, odada jakuzi ve masaj gibi hizmetlerin de olduğu Nautical Hotel, düğün yorgunluğunu atabileceğiniz en güzel yerlerden biri.
Farklı konseptte bir otel olan otel oda & kahvaltı olarak hizmet veriyor. Kişiye özel havuz gibi bir ayrıcalığın olduğu tesiste şömine de var. Evcil hayvanlar için uygun olmayan otelde panoramik deniz manzarasına karşı muazzam bir tatil geçirme fırsatını kaçırmayın.
Tesisin Özellikleri:
7/24 açık resepsiyon, Deniz manzarası, Klima, Spor ve aktivite, Odada jakuzi, Kablosuz internet, Balayı suiti, Kişiye özel havuz, Akşam yemeği seçeneği, Açık yüzme havuzu, Oda servisi, Suit oda, Yoga, Deniz kenarında, Bilardo, Yetişkin tesisi, Bahçe, Havaalanı transferi, Restoran, Odada TV, Otelde şömine, 12+ yaş üstü, Pilates, Bungalov kiralama, Bar - kafe, Kahve - çay makinesi, SPA merkezi, Otopark alanı, Masaj, Özel villa, Balık tutma, Odalarda şömine
OTELİ İNCELE
Adres: Uzunyurt, Kızılcıkaya Mevkii, 48300 Faralya - Fethiye/Fethiye/Muğla, Türkiye
Tel: +90 252 614 94 91
4. Beyaz Yunus Hotel- https://www.kucukoteller.com.tr/beyaz-yunus-oludeniz
Ölüdeniz'e sadece 100 metre mesafede yer alan Beyaz Yunus Hotel, 30 Nisan ile 1 Kasım arasında misafirlerini ağırlıyor. Toplamda 7 odası ile hizmet veren Beyaz Yunus Hotel, en çok da leziz mi leziz ıstakozları ile adını tüm Türkiye'ye duyurmuş durumda. Küçük bir havuzunun da olduğu tesiste asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde kahvaltı yapma fırsatı sunuyor. Akdeniz ve Ege'nin enfes lezzetlerini de tadabileceğiniz bu şirin butik otel balayı tatili düşünen çiftler için de gayet ideal.
Tesisin Özellikleri:
Akşam yemeği seçeneği, Deniz manzarası, Odada kasa, Suit oda, Aile odası, Evcil hayvan giremez, Bahçe, Açık yüzme havuzu, Klima, Odada TV, Balayı suiti, Sonsuzluk havuzu, Bar - kafe, Oda & kahvaltı, Minibar, Odada jakuzi, Yetişkin tesisi, Dağ manzarası, Kahve - çay makinesi, Restoran, Deniz kenarında
OTELİ İNCELE
Adres: Ölüdeniz, Kıdrak Yolu Üzeri No:22, 48340 Fetiye-ölüdeniz/Fethiye/Muğla, Türkiye
Tel: +90 252 617 02 44    
5. Jade Residence - https://www.kucukoteller.com.tr/jade-residence-oludeniz
Toplamda 10 odası ile konaklama hizmeti veren Jade Residence Belcekız Plajı'na yürüme mesafesinde, Dalaman Havalimanı'na 60 km ve Ölüdeniz merkeze de 100 metre uzaklıkta konumlanıyor. Meşhur Kumburnu'na 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan Jade Residence'ın en çok da krem renkli, insanı görür görmez ferahlatan mimarisine hayran kalacaksınız. Özel otoparkı da olan bu tesis +14 yaş ve üstü bir konsepte sahip. 
Tesisin Özellikleri:
7/24 açık resepsiyon, Dağ manzarası, Oda & kahvaltı, Minibar, Odada TV, Deniz kenarında, Akşam yemeği seçeneği, Deniz manzarası, Kahve - çay makinesi, Mutfak, Otopark alanı, 12+ yaş üstü, Bahçe, Açık yüzme havuzu, Odada kasa, Oda servisi, Kütüphane, Ek yatak, Bar - kafe, Havaalanı transferi, Klima, Restoran, Kablosuz internet, Yetişkin tesisi
OTELİ İNCELE
Adres: Ölüdeniz, Belcekız Mevkii, 224. Sk. No.3, 48340 Fethiye/Muğla, Türkiye
Tel: +90 252 617 06 90