Sonbaharda Antalya’nın kalbi Kaleiçi’ne gidin!

Sonbaharda Antalya’nın kalbi Kaleiçi’ne gidin!

Antalya’da yazın sıcaktan yapamadığınız tüm ören yeri ziyaretlerinizi, doğa yürüyüşlerinizi yemek tadımlarınızı şehrin kalbinde, Kaleiçi’nde konaklayarak şimdi sonbaharda yapabilirsiniz.
Bu mevsimde Kaleiçi hem güneşli hem de tüm aktiviteleri yapacak harika bir ortam sunuyor.
Bir açık hava müzesi olan Kaleiçi bilinen dört farklı uygarlığın yaşadığı eski kent; arkeolojik eserler, kahveleri, barları ve müzikli mekanlarıyla sürprizlerle dolu.

Ayrıca, Kauçuk Hotel’den @kaucukhotel günlük olarak; Side ve #Perge Antik kentlerine gidebilir, bir başka gün #Aspendos tiyatrosunu ziyaret ettikten sonra Aksu nehri kıyısında balık yiyebilirsiniz. Şehrin batı yakasında yemyeşil toros dağlarının görkemi eşliğinde #Phaselis Antik kentini ziyaret edebilir sonra #Olympos Antik kentinde öğle yemeği molası verebilirsiniz. Eğer #trekking merakınız varsa şimdi tam mevsimi. Bu aktivite için size #Thermesos Antik kentini öneriyoruz, bu kentten #Antalya manzarası olağanüstüdür.

Thermesos dönüşü yolunuzun üstündeki Güver Kanyonunu da mutlaka görmelisiniz. Tabii bir de şelaleleri var, #Düden, #Kurşunlu ve #Manavgat hepsi birer doğa harikası.

Tüm bu ören yerlerine Kauçuk Hotel’in özel aracı ve şöförü ile gidebilirsiniz.
Kaleiçin’de Kauçuk Hotel’de kalıyorsanız mutlak meşhur kuzu tandırı yemelisiniz, yok “ben et yemiyorum" derseniz size balıkçısında taze hangi balık varsa onu hazırlarlar.

Ayrıca Antalya’nın kalbine gelmişken,
1- Tarihi TOPÇU Köftecisinde köfte ve tahinli piyazını
2- PARLAK Restaurant’da öğlenleri tipik Antalya yemeklerini yemeden,
3- Meşhur börekçi TEFİK Usta’da açma börek kaçamağı yapmadan,
4- 7 MEHMET’de zengin Antalya mutfağı’nı tatmadan
5- Kaleiçi’nin harika manzarasında ARMA Restaurant’ta akşam keyfi yapmadan gitmeyin deriz.

Bu kış sezonunda fiyatları 180 TL ile 310 TL arasında değişiyor. Eğer uçakla geliyorsanız Antalya Havalimanından sizi özel aracımızla karşılayabiliriz. Daha ekonomik bir çözüm ise Havalimanından şehir merkezine gelen trene binip İsmetpaşa durağında inmek, buradan Kauçuk Hotel sadece 10 dakika yürüyüş mesafesindedir.
📞 0242-2442377
Web:
www.kucukoteller.com.tr/kaucuk-hotel
Diğer Antalya Otelleri için tıklayın!

#kucukotellerkaucukotel #antalya