Assos Antique Beach Hotel'de Eylül Önerisi - 2020

27 Ağustos - 30 Eylül tarihlerinde konaklayacak misafirlere özel fiyat uygulanıyormuş.

ANTIQUE BEACH & BUNGALOW HAKKINDA

İlgi çekici mitolojik hikayesi ve huzur dolu doğasıyla Kaz Dağları'nın eteklerinde, zeytin ağaçlarının altında konumlanan Antique Beach & Bungalow ,  Küçükkuyu - Assos Sahil yolu üzerinde misafirlerine kapılarını açtı bu sene. Tamamı ahşabın doğallığı ve sağlığından esinlenerek yapılmış özel tasarım müstakil bungalowlarda konukların rahatı ve konforu için herşey düşünülmüş. Bungalovlar; uydu yayınına sahip düz ekran televizyonu, çay&kahve ekipmanları, minibarı, kliması ve zeytin ağaçlarının gölgesindeki oldukça geniş verendaları ile kompakt ve doğal bir konaklama ortamı sağlıyor. Her bungalovda bulunan özel banyoda duş, saç kurutma makinesi, terlik ve banyo malzemeleri mevcut.

Her sabah Midilli ve Ayvalık arasından doğan sabah güneşinin eşliğinde, yörenin özgün ürünleriyle hazırlanan kahvaltı ve taptaze ekmekler eşliğinde güne leziz bir başlangıç yapabilirsiniz.
Sonrasında ise bölgede nadir bulunan kum plajda güneşin, özel iskelesinde denizin veya zeytin ağaçlarının gölgesinde, kuş cıvıltıları içinde doğanın ve doğal hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

Yiyecek & İçecek
Özel hazırlanılan içecekler ile pırıl pırıl kumlar ve masmavi denizde huzurlu anlar yaşayabileceğiniz bar 10:00-21:00 saatleri arası hizmet vermekte.
Deniz keyfine eşlik eden eşsiz ve farklı lezzetli seçenekleri ile snack servisi 12:00 - 17:00 arasında, denize uzanan iskelenin büyülü ortamında şefin çok özel tariflerini sunan a'la carte restoranı ise 19:30 - 23:00  saatleri arasında hizmet vermekte.
Antique Beach & Bungalow Adatepe Köyü ve Zeus Altarı'na 5km uzaklıkta yer alırken Balıkesir Koca Seyit Havalimanı 48 km uzaklıkta.
Bölgede mutlaka ziyaret edilmesi gereken Troya Müzesi ise 65 km mesafede yer alıyor.

Şarap Tadımları
Çevrede bulunan farklı bağları gezebilir ve Kuzey Ege bölgesine has şarapları tadabilirsiniz.

Organik Köy Pazarları
Her hafta Cuma günü Küçükkuyu'da, her Pazar Ahmetçe'de kurulan köy pazarlarında Ege otlarından yerel peynirlere, mevsim meyve & sebzelerinden zeytin çeşitlerine kadar pek çok yöresel ürünü kolayca alabilirsiniz.

Küçükkuyu Assos Sahil Yolu 2.km,
Nusratlı No:167 Ayvacık/Çanakkale
Detaylı Bilgi: 0537 524 4210
www.antiquebeach.com.tr