×
Kütahya Ne Yenilir Ne İçilir?
Kütahya Otelleri Ne Yenir İçilir? Birbirinden lezzetli yerel restoran ve mutfakları Kütahya Otelleri kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır Ege mutfağının yanında Anadolu mutfağından da lezzetleri barındırıyor Kütahya. Sebze yemekleri ve hamur işleri ön plandadır.  

Kütahya’nın yöresel yemekleri arasında cimcik, kıymalı sini mantısı, sarma hamur dolması, paçanga(Tosunum), Kütahya usulü kavurma, sıkıcık çorbası, gak, ovma şehriye, dövmeç, pilavlı Tas Kebabı, ıspanaklı Şibit, mercimekli pilav, zerdeli pilav, kötdür tatlısı, yufka tatlısı, su muhallebisi, çekme helva,  zeytinyağlı soğan dolması, ılıbada dolması gibi adıyla da tadıyla da farklı lezzetleri görebilirsiniz.
Bu yemeklerin dışında fast food ürünlerini, ızgara et ve tavuk çeşitlerini, kebap, pide ve lahmacun çeşitlerini bulabilirsiniz.
 

Daha fazla
×
Fiyat aralığı
{{Math.round(similars.filters.pricerange[0])}}
{{Math.round(similars.filters.pricerange[1])}}
Filtreler
{ $class.adwords->Write(1) }
 
Fiyatları Gör
{{hotel.zone}} Merkez: {{hotel.distance.citycenter.distance}} {{hotel.distance.citycenter.type.toLowerCase()}}
Nasıl Bir Yer {{ hotel.nasilbiryer }}
Yorum Puanı
{{hotel.avarage}}
Program Ortağı
Özel Teklif
{{hotel.specialoffers}}
Fırsatlar için tıklayın
{{hotel.fiyat_min.discount}}% indirim
{{hotel.fiyat_min.total}} {{hotel.fiyat_min.price}} TRY
Şu an Kapalı

Oteller Listeleniyor

Favorilere Ekle
Favoriler