Golden Key Bördübet Yoga Kampı

Başak & Jonathan ile birlikte "Connecting to Your Power" - "Gücününüze Bağlanın  "

13-19 Eylül 2020 
Yer: Golden Key Bördübet Hotel

Doğanın içinde, yeryüzünde kalmamıza ve bilincimizi, bu dünyanın ve kendi unsurlarımızı genişletmemize yardımcı olan en özel ve iyileştirici bir ortamda, titreşimimizi yükseltebilir, bağlantı kurabilir, iyileşmesi gerekenleri iyileştirebiliriz. Geri dön, gücü bul ve güçlü kal.
Programımız gerçek doğamızla tekrar bağlantı kurarak, ebedi, manevi varlıklar olduğumuzu hatırlatacak şekilde tasarlandı.
Sosyal mesafe uyguladığımız bugünlerde her zamankinden daha fazla iç benliğimiz ile bağlantı kurmaya ihtiyacımız var.  İçimizdeki gerçek gücü bulmak ve bu gücü geliştirmek için en doğru zamandayız.


 

Yin & Yang ile Tanışın...

Başak, C-IAYT, 500RYT, Türk Amerikalı yoga öğretmeni ve terapisttir. Yoga geleneğine ve modern tedavi edici tekniklere dayanan bütünsel bir sağlıklı yaşam deneyimi sunmaktadır. Başak, herkese açık kalbiyle sevgiyi korurken, aynı zamanda bir şirket merdiveninin üstünde de çalışkan bir kadın. "Yoga ve Meditasyon Yoluyla Dayanıklılık" kitabının da yazardır.

Jonathan, R.P.P., C.P.W.E. uluslararası müşterilerle çalışan bir titreşimli şifacı ve terapisttir. Öğrencilerine ( yogi ve yogini- yoga yapan adam ve kadınlara verilen isim) hayatta başarı ve uyumu sağlamak için fiziksel ve duygusal hastalıklardan kurtulmalarına yardımcı olur. Hayatını başkalarına sağlık, bereket, barış ve sevgi yaratmaya adamıştır.

Yoga & Meditasyon
Günde iki kez Yoga ve Meditasyon ve Nefes Seansları:
Sabah Programı 6:30: Yoga ve Meditasyon
Akşamüstü Programı 17:30: Yin & Iyilestirici Nefes, yoga nidra ve Sangha
* Zaman gün doğumu ve gün batımına bağlıdır.
Her gün, ders programları arasında, gevşeme, plaj veya isteğe bağlı aktivelere (tekne turu, bisiklet turu, kayak, rüzgar sörfü vb.) zaman olacak.



Otelin Dahil Olan hizmetleri :
* Yarım pansiyon konaklama
* Yoga & Meditasyon seansları 

Dahil Olmayan hizmetleri :
* Yarım pansiyon konaklama dışındaki tüm hizmetler
* Tekne Turu
* Datça Turu
* Tüm ek Aktiviteler (bisiklet kiralama, rüzgar-sörfü dersleri vb. diğer tüm aktivitelerimiz)

Tüm bilgiler için lütfen oteli 0 252 436 92 30'u arayabilirsiniz. Otellerden haberler aldıkça duyuru panomuza eklemeye devam edeceğiz.
 

https://www.kucukoteller.com.tr/golden-key-bordubet