Bodo Türkiye Hediye Seçenekleriyle Sizleri Şaşırtacak!

Hem sıcak hem de serin denizlerin çevrelediği, tarihin en güçlü medeniyetlerini ağırladığı benzersiz ülkemiz, Türkiye! Misafirperverliğiyle gönülleri fetheden bu toprakların, geçmiş ve geleceği kucaklayan keşfetmeye değer yerlerini ve fırsatlarını bodo ile öğrenmeye var mısınız? Kendine özgü tarzı sayesinde, dost ülke Ukrayna’da, binlerce özel sürpriz hediye arayışındaki insanın, hayatını kolaylaştırıp ilginç hale getiren bodo, Türkiye’de de bu hizmetlerini müşterileriyle buluşturmakta! Online mağaza sistemiyle hizmet vermekte olup hediyelerini, bireylerin yaşamına katkı sağlayan deneyimler olarak tasarlamaktadır. Deneyim hediyesi nasıl mağazaya eklenir, sorusuna geldiğimizde, oldukça basittir. Öncelikle güncel ilgi alanlarını, yenilikçi ve çağın izlerini taşıyan; etkinlik, eğitim, gezi, tatil, gösteri, aktiviteleri ve daha fazlasını keşfe çıkarak araştırmalar yapar. Bu araştırmalar kapsamında, size sunulan deneyimler, bodo ekip üyeleriyle test edilerek kalitesi onaylanır. Ardından kurumla yapılan iş ortaklığı sayesinde kendi hediye kart ve e-sertifikalarını bu kurumlarda kullanabilmeniz için hazırlar. Özellikle duyguların olumlu enerjiyle yükseldiği, kutlama günlerinize fazlasıyla yakışacak olan bodo deneyim hediyeleri, sevdiklerinizi şaşırtmak için en etkili yönteminiz olacak!

https://bodo.com/tr/ 
Etkileyici sunumlar ve şaşırtan anlar
bodo.com’dan satın alacağınız sürprizler, sevdiklerinize her yaşta ve her durumda sunmak isteyeceğiniz türden. İlk aşamada etkilenen siz olacaksınız: alabildiğine eğlence ve heyecanı bir arada görmenin, detaylarıyla inceleyebilmenin, gittiğinizde sizi nelerin beklediğini adım adım öğrenebilmenin tatminliğini hissedersiniz. Karar vermemek serbest: çoğu firmada olduğu gibi burada da net karara varma zorunluluğa kapılmazsınız. Alışveriş özgürlüğünü destekleyen sistemi sayesinde tek bir hediye alacak olsanız bile 5 farklı seçeneği, paketinize ekleyebilirsiniz. En yüksek fiyata sahip deneyimin ücretini ödediğinizden alıcı özgür iradesi ile sürpriz seçimini yapabilir. İkinci aşamada; sevgiliniz, anneniz, çocuğunuz, kardeşiniz ya da başka bir yakınınıza sipariş verdiğiniz hediye kutulu deneyimin sunumu yer alır. Burada karşı tarafı, yalnızca o özel anda kutuyu açtırarak etkilemez, asıl heyecan olan deneyimi gerçekleştirirken daha da etkilemiş olursunuz. Örneğin, herhangi etkinlik ise kişi bu benzersiz anları hayatına kattıktan sonra da mutluluğunu hissetmeye devam eder. Anının üzerini örten yıllardan sonra tekrar akla gelerek sebep olan sizi ve o keyifli hissettiği dakikaları mutlulukla anımsayacaktır.
Etkileyici bodo sürpriz fikirleri
Bilinçli olarak edindiğiniz bu pozitif deneyimlerle, dünyanızı değiştirin! ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Denetimi’’, ‘’Akrobasi Uçağı ile Uçuş’’, ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’, ‘’Hamak Yoga Dersi’’, ‘’Yunuslarla Yüzme’’. En beğenilen sürprizlerden; ‘’Enduro Dersi’’, ‘’Yelken Kursu’’, ‘’Yemek Kursu’’ gibi daha pek çoğunu sevdiklerinize armağan etmek için acele edin!