Yukarı Mahalle, 112.Sokak No:26 50500 Avanos/Nevşehir
Harita
Whatsapp'ta Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
Çarşısı ve el sanatları ile meşhur Avanos'ta bulunuyor Mira Cappadocia Hotel. Eski tadını koruyabilmiş orijinal bir yer. Tam bir aile işletmesi. Büyük bir gayretle ve içtenlikle konuklarını mutlu etme çabası içindeler. İnsanın iki üç günlüğüne geldiği tatili bir aya uzatası geliyor.
Daha Az
Devamını Oku
Konaklama Tipi
Tesis Özellikleri
- 7/24 Açık Resepsiyon
- Bahçe
- Kahve-Çay Makinesi
- Minibar
- Odada Tv
- Tesiste Şömine
- Kablosuz internet
- Çocuklu Aileye Uygun
- 0-6 Yaş Kabul Ediliyor
- Serpme Kahvaltı
Bilmekte Fayda Var!
Oda / Ev Sayısı:
50Havalanına mesafe:
Nevşehir Kapadokya Havalimanı - 35KMŞehir merkezine mesafe:
Avanos - 100MSezon:
1 Ocak / 31 Aralık
Konuk Yorumları
/
3 Yorum
4
Demet A.
Eşimle birlikte son derece keyif alarak kaldık. Temiz ve sakin bir oteldi. Eşim daha lüks otellerde kalmayı tercih eden biri olmasına rağmen o da çok beğendi oteli.Otel konak olduğu için avluların düzenlemesi de çok hoştu. Huzurlu bir tatil geçirdik. Güleryüzle karşılandık. Kahvaltısı da çok iyiydi. Domateslerine hayran kaldık:) manzarası da çevredeki en iyi manzaralardandı.sadece kaldığımız ikinci gün otele döndüğümüzde hâlâ oda temizlenmemisti. Yorgun bir şekilde tekrar dışarı çıkmak zorunda kaldık temizlik bitene kadar oyalanmak için. Bunun dışında olumsuz bir durum yaşamadık..bu da çalışan sayısının kısıtlı olmasından kaynaklı oldu diye düşünüyorum.
Demet A.
Eşimle birlikte son derece keyif alarak kaldık. Temiz ve sakin bir oteldi. Eşim daha lüks otellerde kalmayı tercih eden
Daha Fazla 5
Serhat B.
Eğer Kapadokya'ya gidecekseniz ve kalabalıktan hoşlanmıyorsanız. Avanos'u tercih edin. Akşamları Kızılırmak kenarında yürüyüş yapar, Avanos'un hoş mekanlarını, eski dar sokaklarını ve çömlekçilerini tecrübe eder gündüzleri ise Kapadokya'nın hayal dünyasını gezersiniz. Otelin konumu hem bölgedeki turistik yerlere ulaşım hem de seyir bakımından çok ideal. Eski bir konağı dizayn ederek butik bir otele çevirmişler. Personel güleryüzlü ve yardımsever. Kahvaltı çok güzel. Odalar otantik. Mekanların görsel tasarımı geleneksel motifleri temel almış. Ancak oda ses yalıtımı iyi değil. Belki de girişi resepsiyonun karşısında yer alan benim kaldığım oda öyledir. Diğer odalar daha iyi durumda olabilirler. Otele resepsiyondan gelen geçenlerin seslerini duymak zorunda kalabilirsiniz. Herşeye rağmen otel beş yıldızı hakediyor.
Serhat B.
Eğer Kapadokya'ya gidecekseniz ve kalabalıktan hoşlanmıyorsanız. Avanos'u tercih edin. Akşamları Kızılırmak kenarında
Daha Fazla 5
Arzu G.
Her odası farklı dizayn edilmiş. Çalışan personel çok misafirperver. Temizlik ve ortam çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.
Arzu G.
Her odası farklı dizayn edilmiş. Çalışan personel çok misafirperver. Temizlik ve ortam çok güzel. Kesinlikle tavsiye
Daha Fazla Sen de Yorum Yaz
( 0 ile 5 arası )
Your comment sending. Please wait.
Yorumunuz gönderildi. Onaylandıktan sonra görüntülenecektir.
Sezon: 1 Ocak / 31 Aralık
Gezi Notları
Benzer Yerler