Cunda Despot Evi

Mithatpaşa, Mevlana Cd., 10405 Ayvalık/Balıkesir
Editörümüz tarafından onaylandı
Cunda Despot Evi Cunda Adası Balıkesir’de, tarihî taş mimarisi, konforlu odaları ve samimi hizmet anlayışıyla tarihin ve Ege’nin huzur dolu ritmini yaşamak isteyenler için ideal bir konaklama seçeneği.

Ayvalık’ın eşsiz adalarından Cunda, taş sokakları, Ege rüzgârı ve tarihî taş evleriyle, denizden daha fazlasını arayan gezginlerin rotalarında her zaman özel bir yerde duruyor. Bu tarihî atmosferin merkezinde konumlanan Cunda Despot Evi, mimarisi, samimi hizmet anlayışı ve özgün dizaynıyla Cunda’da konaklamayı sadece bir geceleme deneyiminden öteye taşıyan bir seçenek sunuyor.

Cunda Despot Evi, bu adada konaklamak isteyen misafirler için hem tarihî dokuyu hem de Ege’nin sakin ritmini hissettiren dengeli ve karakterli bir konaklama anlayışı sunuyor. Burada tatil, deniz ve güneş kadar sokaklarda dolaşarak, taş evlerin arasında kaybolarak ve sabahın huzurlu saatlerinde kahvaltı ederek akıyor.

Otelin en güçlü yanlarından biri, Cunda merkezindeki yürüyüş mesafesinde yer alması. Küçük kafeler, deniz kenarı restoranları, butik dükkanlar ve sahile birkaç dakika uzaklık, tatil planlarını hem konforlu hem de pratik hâle getiriyor. Bu durum; misafirin günü dışarıda geçirmekten hem zevk almasını hem de akşamları sakin bir odada dinlenmesini kolaylaştırıyor.

Cunda Despot Evi’nin mimarisi, taş konak geleneğini koruyan bir yapıda. İç mekânlar sade ama özenli bir şekilde dekore edilmiş; gösteriş yerine ferahlık, konfor ve özgün detaylar ön planda tutulmuş. Odalar, taş duvarlarla bezenmiş duyguyu modern konforla harmanlıyor; rahat yataklar, kaliteli temizlik standartları ve sade yerleşim sayesinde misafirin hem huzur hem de iyi uyku beklentisi karşılanıyor.

Hizmet anlayışı sıcak, ilgili ve çözüm odaklı bir çizgide ilerliyor. Resepsiyon ekibi, çevredeki gezilebilecek koylar, Cunda’nın en iyi balık-deniz ürünleri durakları, tekne turları veya gün batımı rotaları hakkında tavsiyeler veriyor. Bu küçük ama değerli yönlendirmeler, özellikle ilk kez Cunda’yı ziyaret edenler için tatilin akışını daha planlı ve keyifli hâle getiriyor.

Cunda Adası otelleri özel listemizde yer alan bu özel otel, Cunda’da tarihî taş doku içinde sakin, samimi ve konforlu bir konaklama arayan misafirler için oldukça güçlü bir alternatif oluşturuyor.

Otelin ortak alanları da bu sakinlik felsefesini sürdürüyor. Küçük avlu ve teras mekânlarında kahvaltı etmek, sabahın ilk ışıklarıyla Ege’nin hafif esintisini hissetmek ve akşamüstü saatlerinde soğuk bir içecek eşliğinde gün batımını izlemek, burada konaklayanların en çok sevdiği aktivitelerden.

Objektif bir değerlendirme yapmak gerekirse; Cunda Despot Evi, spa, havuz veya resort tipi geniş sosyal alanlar sunan bir tesis değil. Bunun yerine; tarihî mekân dokusu, sade ve konforlu odalar, merkezi konum ve samimi hizmet anlayışı ön planda tutuluyor. Bu yaklaşım, Cunda’yı yürüyerek ve çevresini gezerek keşfetmek isteyen, tarih ve dinginlik odaklı bir tatil planlayan misafir profiliyle oldukça örtüşüyor.

Küçük Oteller Sitesi Editörü olarak Cunda Despot Evi’ni; Cunda’da, tarihin dokusunu hissederek, sakin ve karakterli bir konaklama arayan misafirlere gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Bu otel, Cunda Adası Küçük ve Butik Otelleri ve Cunda Otelleri arasında Küçük Oteller Sitesi özel seçkisinde yer almaktadır.

Cunda Despot Evi

Değerli Ziyaretçi

2020 yılında katıldı
Tesisimizin sayfasına hoş geldiniz. Bu sitede hakkımızda hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca konuk yorumlarını okuyabilir ve siz de kaldıysanız olumlu veya olumsuz görüşlerinizi yazabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya rezervasyon talebiniz olursa bilgi formunu doldurup bize ulaşabilirsiniz.İyi Tatiller...

Bilmeniz Gerekenler

Giriş
14:00
Çıkış
12:00
Denize uzaklığı
Cunda 500 Metre
Havalimanına uzaklığı
Koca Seyit Hava Limanı 45 Metre
Şehir merkezine uzaklığı
Cunda 500 Metre

Odalar

1
9

SARNIÇ SUPERIOR ROOM

2 kişi
İki Tekli Yatak (20 m2)

SARNIÇ DELUXE ROOM

2 kişi
İki Tekli Yatak (32 m2)

SUPERIOR ROOM

2 kişi
İki Tekli Yatak (25 m2)

SUPERIOR SEA VIEW ROOM

2 kişi
İki Tekli Yatak (25 m2)

DELUXE ROOM

2 kişi
İki Tekli Yatak (30 m2)

PREMIUM SUITE

2 kişi
İki Tekli Yatak (53 m2)

ANTIQUE SUITE

2 kişi
İki Tekli Yatak (50 m2)

DESPOT SUITE

2 kişi
İki Tekli Yatak (48 m2)

KING SUITE

2 kişi
İki Tekli Yatak (62 m2)

Özellikler

7/24 Açık Resepsiyon
Bahçe
Bar-Kafe
Bebek Yatağı
Buhar Odası
Tarihi Yapı
Deniz Manzarası
Açık Yüzme Havuzu
Havaalanı Transferi
Kahvaltı Dahil
Kahve-Çay Makinesi
Odada Kasa
Klima
Minibar
Oda Servisi
Restaurant
Sauna
Spa Merkezi
Suit Oda
Odada Tv
Otopark Alanı
Odada Jakuzi
Hamam
Masaj
Engelli Odası
Kablosuz internet
Çocuklu Aileye Uygun
Tekne Kiralama
Ek Yatak
Jeneratör
Engelli Banyosu
Sadece 0-2 Yaş Kabul Ediliyor
Sadece 0-6 Yaş Kabul Ediliyor
Odalarda Şömine
Düğün Alanı
Ziyafet Organizasyonu
Şehir/Köy Merkezinde
Evcil Hayvan Giremez
Bahçe oturma grubu
Güneşlenme şezlongları
Odada Filtre kahve makinesi
Banyo havlusu
Küçük ve Butik Oteller
Harika Odalar
Mavi Tur
Balayı Oteli
Tasarım Otel
Lüks Tesis

Yorumlar

Emine Gönen
Her yönü ile harika! Emeği geçen herkese ve bu tarihi yapıyı restore ederek hizmete açan Polat ailesine teşekkürler
Arda Akman
Tek kelime ile muhteşem, o eski harabe yapı orjinal haline tamamen sadık kalınarak onarılmış ve yenilenmiş. Bu tarihi yapıyı Cundaya kazandırdığınız için emeği geçen herkese teşekkürler. Restoran menüsü A+. Fiyatlar bu kalitede bir mekan için normal. Yediğimiz her yemek birbirinden lezzetliydi. Havuz bölümü oldukça şık dizayn edilmiş. Otel personeli her detaya hakim ve bilgili restoran personeli de aynı şekilde kendi işlerine ve menüye son derece hakim. Benim için harika bir ziyaret oldu, tekrarı için sabırsızlanıyorum.
Dincer Akmenek
Uzun yıllardır çok harap bir durumdaki binanın bukadar mükemmel, onarılıp turizme kazandırılması taktire şayan dır.Emegi geçen bütün kurumlara ve çalışanlara teşekkürler, bu gün bizi karşılayıp, anlayışla ağırlayan personelede,ayrıca teşekkür ediyorum.Calismalarinda başarılar diliyorum.
Ayşe Kurtuluş
Kaldık, herşey çok güzel ama odalardaki giderlerden gelen koku sıkıntılı idi.
Gözde Arghan
Kaldım sevdim ama çok daha iyi dosenebilirmis ve özellikle yeme içmede iyileştirme imkanları var