Gürel Garden House

Sahil Mah. No:190 Küçükkuyu / Çanakkale
Editörümüz tarafından onaylandı
Küçükkuyu Çanakkale’de, Kaz Dağları’nın eteklerinde denize 30 metre mesafede konumlanan, yemyeşil bahçesi, ev yapımı Ege kahvaltısı ve aile sıcaklığıyla huzurlu bir Kuzey Ege konaklama deneyimi sunan özel bir adres.

Çanakkale'den Assos yoluna saptığında, oksijenin Alpler'den sonra dünyada ikinci sırada ölçüldüğü o etekler, zeytinliklerin arasından denize karışıyor. İşte tam o birleşme noktasında, 1985'ten beri aynı aile tarafından işletilen bir yer var: Gürel Garden House @gurelgardenhouse 

Sevgili Sanem Gürel'in işlettiği tesis, 23 otel odası ve 7 sezonluk eşyalı daireye sahip. En yoğun sezonda bile yeşilin içinde kaybolduğunuzu hissettiren bir düzen var. Odalar 28 ile 44 m² arasında, hepsinde mini mutfak, buzdolabı, balkon var, istersen kendi yemeğini yap, istersen restorana in. 

Burada en çok sevilen yer belli: "Bahçe Manzaralı Küçük Ev". Nedeni basit, kendine ait özel teras alanı bahçeyi kucaklıyor ve yerleşimi geniş. Bahçe seviyesindeki tüm odalar gibi, engelli erişimine de uygun.

🏖️ Deniz? Evet, kıyısında. Özel sahil tesise 20 metre, halk plajı 200 metre yürüme mesafesinde. Sabah uyandığında kuş cıvıltısı ve o bakımlı, yemyeşil bahçe karşılıyor seni. Ortak alanlarda şömine var, 12 ay açıklar, kışın da hafta sonu tam pansiyon grup programları yapıyorlar. 

🥄 Yeme-içme tarafı, buranın en şahsi damgası. Kahvaltıda reçelleri kendileri yapıyor, yeşillikler bahçeden, ürünler lokal. Kendi salçaları, otlu ayranları, limonata ve reyhan şerbetleri var. Menüde sezona uygun salatalar, yöresel sebze yemekleri, mezeler, makarna ve pizzalar çıkıyor mutfaktan.

☕️ Saat 17:00'de çay saati ikramları başlıyor, gün içinde arka fonda yabancı soft müzik çalıyor. İçki servisi de var.

Banyolarda endüstriyel buklet yok, kendi bahçelerinin zeytininden ürettirdikleri zeytinyağı sabunlarını kullanıyorlar. Bu detay, hijyene ve sürdürülebilirliğe verdikleri önemi özetliyor aslında. Çocuk kabul ediliyor, evcil hayvan kabul edilmiyor.

✏️ Burada hoşuma gidenler;

- sabah terasta, bahçeden toplanmış domatesle yapılan kahvaltı

- 17:00 çayında reyhan şerbeti ve ev yapımı kurabiye

- odandaki mini mutfakta, Küçükkuyu pazarından aldığın otları pişirmek

- akşamüstü denize 20 metre yürüyüp, dönüşte ortak alandaki şöminenin yanına kurulmak

- Gürel Tekne turu: 12 kişi kapasiteli özel tekneleriyle günlük veya konaklamalı turlar – konaklayanlara %10 indirim var

✨ Neden burada kalmalı? konum, Ege'de az bulunan bir şeyi veriyor. Sırtını Kazdağları'na dayamışsın, önün Ege Denizi. Adatepe Zeytinyağı Müzesi'ne 2 dakika, Zeus Altarı'na 8 dakika sürüş mesafesindesin. Behramkale-Assos, Kadırga Koyu, Başdeğirmen-Mıhlı Şelalesi, Truva Müzesi hepsi günübirlik rota. Edremit Koca Seyit Havalimanı 45 km. 

Burası daha çok her yaştan çiftlere, yalnız seyahat edenlere ve çocuklu ailelere uygun. Toplantıya uygun geniş salonları da var, 28-44 m² odalarda 83 kişi kapasiteye kadar çıkabiliyorlar.

🍽️ Yeme-içme önerilerimiz (tesisin dışındakiler):

Yengeç Restaurant @yengeckucukkuyu – Küçükkuyu limanda meze ve balık

Filinta Restaurant – plajda, mezeleriyle bilinen

Efe Cafe

Laden Kahvaltı ve Mangal, Adatepe Köyü'nde

Avlu124 Coffee-Bar, Kayalar Köyü'nde, taş evde 3. nesil kahve

Gürel Garden tam bir müdavim yeri olmuş yıllar içinde, gelen bir daha geliyor. Sanem Gürel'in güleryüzlü hizmet anlayışıyla, denize ve yürüyüş parkuruna birkaç adım mesafede, huzurlu bir bahçe evi arıyorsan, burası o yer.

 

 

Gürel Garden House

Ev Sahibi: Sanem Gürel

2020 yılında katıldı
Tesisimizin sayfasına hoş geldiniz. Bu sitede hakkımızda hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca konuk yorumlarını okuyabilir ve siz de kaldıysanız olumlu veya olumsuz görüşlerinizi yazabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya rezervasyon talebiniz olursa bilgi formunu doldurup bize ulaşabilirsiniz.İyi Tatiller...

Özel Teklif

Küçükoteller’den buldum derseniz hem konaklamadan hem de tekne ücretinden %10 indirim yapılıyorlar.

Bilmeniz Gerekenler

Giriş
14:00
Çıkış
12:00

Odalar

1
4

Superior Oda

2 kişi
Büyük Yatak (28 m2)

Aile Odası

2 kişi
Standard Bed (44 m2)

Bahçe Manzaralı Küçük Ev

2 kişi
Çekyat (36 m2)

4 Kişilik Oda

4 kişi
Standard Bed (0 m2)

Özellikler

7/24 Açık Resepsiyon
Bahçe
Barbekü Alanı
Bebek Yatağı
Odada Kasa
Klima
Minibar
Mutfak
Restaurant
Otopark Alanı
Tesiste Şömine
Kablosuz internet
Çocuklu Aileye Uygun
Aile Odası
Ses Yalıtımlı Odalar
Kendi Plajı Var
Evcil Hayvan Giremez
Vegan Dostu
Açık Büfe Kahvaltı
İçki Servisi Var
Özel İskele
Saç kurutma makinesi
Elektrikli su ısıtıcısı
Buzdolabı
Banyo havlusu
Tekne Kiralama
Apart Oda
Elektrikli ocak
Serpme Kahvaltı
Güvenli Turizm Sertifikası
Kültür ve Turizm Bakanlığı: 2022-17-0661

Yorumlar

Yeşim Tunci Dayıcık
Önceki yaz gitmiştim çok güzel bir yer 😍resimleri görünce anılarım canlandı 🙏tekrar gitmeyi çok isterim 🌸huzur dolu
Vildan Akyol
Pandemi şartlarına hassasiyet gösteren, güler yüzlü ekibiyle evinizde hissettiren, mis gibi kokan bahçesinden ayrılmak istemeyeceğiniz, temiz odaları ve lezzetli menüsüyle hayran kalacağınızdan hiç şüphem yok
Umut Sidal
Yenilenmiş hali ile daha da güzel, on üzerinden on 👍 Yeme içme önerileri süper
Ayşe Güler
Her yıl mutlaka gittiğimiz ve asla dönmek istemediğimiz, hijyen konusundaki hassasiyetleri ile gönül rahatlığıyla kalabildiğimiz, çalışanların ilgi ve güleryüzüyle aile hissini yaşadığımız, doğal lezzetleriyle yemelere doyamadığımız🤭 şirin yemyeşil bahçesinde dostlarımızla yaptığımız sohbetlerin, içtiğimiz kahvelerin tadını unutamadığımız @gurelgardenhouse a tekrar gidebilmeyi dört gözle bekliyoruz
Emmett Brown
Her yıl en az bir kez tatil yaptığımız huzur dolu bir yer. Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat eden, pandemi döneminde büyük ve kalabalık otellere gitmekten çekinen biriyseniz mutlaka tercih etmelisiniz. Çalışanları son derece içten ve güler yüzlü. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Otelin size sunduğu lezzetlerin yanında yakın çevrede keşfedebileceğiniz eşsiz restoranlar mevcut. Ayrıca denizi inanılmaz temiz.