Yakın Rota Yunanistan da 3 Farklı Tatil Oteli

Son yıllarda Avrupa’nın en romantik kaçamak noktalarından biri de Yunanistan. Özellikle de romantik çiftlerin sıklıkla tercih ettiği yerlerden. Ülkemizde de giderek yükselen bir trend.

Aslında şöyle bir dürüst olmak gerekirse Yunanistan gayet iyi bir tercih. Bir kere kültürlerimiz çok yakın. Rakımızdan tutun da yoğurdumuza baklavamıza kadar pek çok şey ortak. Sadece yemek olarak değil, davranış ve yaşam olarak da benziyoruz. Akdeniz insanıyız hepimiz, sıcakkanlıyız.

Bu benzerliklerin dışında Yunanistan bizim için değişik bir tatil sunabilir. Çünkü keşfedilmemiş pek çok adası ve koyu var. Suları berrak ve oldukça temiz, plajları çok güzel. İsterseniz bir gemi seyahatine katılıp adaları gezersiniz isterseniz de tercih ettiğiniz bir bölgeye kendiniz ulaşırsınız hiç önemli değil. Sonuçta ulaşım oldukça kolay, vizeye bile gerek yok bazı adalara gitmek için. Yolculuk da gayet kısa sürüyor. Hava koşulları da ülkemizle aynı. Kısacası hiç de zorlanmayacağınız bir yurt dışı deneyimi olacak. O zaman size Yunanistan’da gideceğiniz otellerle ilgili önerilerimiz olacak. Yakın rota Yunanistan’ın bilinmeyen en güzel 3 küçük oteli:

Volissos Holiday Homes - Chios ( Sakız Adası ) Çeşme'nin Hemen Karşısı.

Web Adresi: www.thesmallhotels.com/volissosholidayhomes

 :

Themonies Luxury Suites - Chora, Folegandros Adası ( Oia - Paros ve Naxos Ada Üçgeni arasında yer alıyor )

Web Adresi: www.thesmallhotels.com/themonies

 :

Villa de Loulia - Corfu ( İtalya tarafında bir Yunan adası )

Web: www.thesmallhotels.com/villadeloulia

 :

Yunan Adaları Otelleri Full Öneriler için: www.thesmallhotels.com/greece-hotels.html