Akyaka Otel seçenekleri ile bölgeyi keşfedin!

Ziyaretçilerini daha tatilin başında Azmak Nehri'nin muhteşem manzarası ile selamlayan Akyaka, dört mevsim boyunca sunduğu güzelliklerle Ege tatillerinin vazgeçilmez adreslerinden. Her adımında biraz daha hayran kalacağın sokakları, o sokakların sonunda mutlaka karşına çıkan enfes denizi ve iki katlı cumbalı evleri ile bu şirin tatil beldesi Gökova Körfezi'nin sunduğu tüm güzellikleri bir araya getiriyor. Bu yaz rotanı Ege kıyılarına çevirmek, aynı zamanda kendi evinde gibi hissetmek istersen Akyaka ve onun ev sıcaklığını aratmayan otelleri seni bekliyor.
#yapikrediadiosilegeziyos #adiosrotalari başlasın o zaman 🎒🤗 @yapikrediadios www.adioscard.com
Unutmadan! Seyahatinizde, Yapı Kredi adios kart sahipleri 'Aile Puanı' ile birinci dereceden akrabaları ile puanlarını birleştirerek seyahat harcaması yapabilirler. En sevdiğim kartım Adios'um:)

Azmak'ın serin sularında doğanın gücüne tanık olmak, nehir üzerine kurulu masalarda koyu sohbetlere dalmak ve Akyaka semalarında dolanan sörf uçurtmalarını izlemek Akyaka'da karşılaşacağın güzelliklerden bazıları… Kulağa nasıl geliyor? Sence de harika değil mi? O halde daha fazla bekleme, Akyaka otellerinden birini seç ve tatilin için valizini hazırlamaya başla! "Peki hangi oteli seçmeliyim" dersen onun için de Akyaka'nın en güzel otellerini bir araya getirdiğimiz listeyi incelemen yeterli.

Kerme Ottoman Palace
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri



Gösterişli ama sıcak mimarisi ile dikkat çeken Kerme Ottoman Palace, uzun süredir hayalini kurduğun o tatili yaşatmak için en güzel seçeneklerden biri oluyor. Yeşilliklerle çevrili bir arazi içerisindeki otel, Azmak Nehri'nin bir koluna da ev sahipliği yapıyor. Hem ailenle hem de sevdiklerinle tatil yapabileceğin tesiste, tatilden beklediğin her şey özenli bir hizmetle sunuluyor. Tesisin nehir kıyısına kurulu bahçesine yayılan şezlonglarda ve minderlerde huzur bulabilirsin. Ya da yeşilliklere bakan havuzda ve güneşlenme terasında güneşin tadını çıkarabilirsin. Tesiste ayrıca özel masaj ve bakımların uygulandığı bir SPA merkezi de bulunuyor. Eğer kendini şımartmak istersen uzman terapistler tarafından uygulanan masajlardan ya da bakım uygulamalarından birini de deneyebilirsin. Akşam olduğunda ise Türk mutfağının olmazsa olmazları çok şık bir restoranda seni bekliyor. Özetle Kerme Ottoman Palace hayalindeki tatili çok özel hizmetlerle sunuyor, sana da bu özel anların tadını çıkarmak düşüyor.

Elif Hanım Hotel SPA
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri



Akyaka'da tatil yapıp ayaklarını Azmak Nehri'ne daldırmadan dönen yoktur diye düşünüyoruz. Elif Hanım Hotel SPA sana bu deneyimi yaşatacak ender Akyaka otellerinden biri. Tesis içerisindeki Venedik Cafe hem muhteşem atmosferi hem de Azmak üzerindeki konumu ile tesis misafirlerine özel anlar yaşatıyor. Tesisin tek alamet-i farikası bu değil elbette! Plaja yalnızca 100 m uzaklıkta olması ve Akyaka'nın muhteşem manzarasını tam karşısına alması da en güzel özelliklerinden. Birbirinden farklı konseptlere sahip otel odaları ise misafirlerini şık bir dekorasyon ile karşılıyor. Bazı odalar nehir manzarasına bakıyor, balayı süitlerinde ise özel bir oturma alanı bulunuyor. Tesiste ayrıca geniş bir açık havuz ve Türk hamamının olduğunu da hatırlatalım.

Villa Marine Hotel
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri


Şirin ve sakin bir otelde, huzurlu bir Akyaka tatili yapmak istersen seni Villa Marine Hotel'e doğru alalım. Bulunduğu konum sayesinde Gökova manzarasını rahatça görebileceğin otelin yanı başından da Azmak Nehri'nin bir kolu geçiyor. Sence de harika değil mi? Hem oda hem de daire seçenekli konaklama birimlerinin dekorasyonu ise tam bir Ege tatiline yakışacak güzellikte. Geniş havuz ve güneşlenme terası ile Gökova manzarasına bakan bir restoranı da olan tesiste, her şey tam da hayal ettiğin gibi aslında… Her detayı ile huzur dolu bir tatilin kapılarını açan tesis, hem çocuklu aileler hem de çiftler için ideal. Özetle tatilini kiminle planlarsan planla, çok özel bir deneyim yaşayacağın garanti, bizden söylemesi!

Kerme Ottoman Konak
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri



Bir otel düşün ki önünden Akyaka'nın o şirin mi şirin takaları kalksın! Hayal gibi değil mi? Ama kesinlikle değil! Kerme Ottoman Konak'ın önünden Azmak Nehri'ne 5 dakikada ulaştıran şirin takalar kalkıyor. Daha tatilin başında misafirlerini böyle bir ortamla karşılayan otelin sürprizleri ise hiç bitmiyor. Denize (Kerme'ye) 10 dakika uzaklıkta olan tesiste, açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası da bulunuyor. Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden taşıyan tesis odalarını ise çok şık detaylar süslüyor. Tesis içerisinde Türk kültürünü yansıtan dinlenme köşeleri mevcut. Bu alanlarda kedine taze bir Türk kahvesi ısmarlayıp anın tadını çıkarabilir, uzun süre aklından çıkmayacak anılar biriktirebilirsin. Tesisin hem yazın hem de kışın hizmete açık olması ise Akyaka'nın güzelliğini kış aylarında da yaşamak isteyenler için büyük bir şans! Eğer sen de kış aylarında tatil yapmayı sevenlerdensen tesisin şöminesinin başında yağmurlu Akyaka manzarasını izlemeni tavsiye ederiz.

İskelem Otel
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri



Balkonları yeşilliklere, kapısı ise denize açılan bir otele kim hayır diyebilir ki! İskelem Otel, misafirlerini Akyaka'nın çok özel bir konumunda ağırlıyor. Denize sıfır olan tesisin, iskele üzerine kurulu şık bir restoranı bulunuyor. Eğer Akyaka'nın tüm güzelliğini 24 saat boyunca yaşamak istersen İskelem Otel tam da sana göre diyebiliriz. Çünkü tesis denize sıfır olmasının yanı sıra yeşilliklerle çevrili bir havuza sahip. Sen de istersen tesisin geniş havuzunda istersen serin Akyaka sularında yüzmenin keyfini yaşayabilirsin. Tesis Akyaka merkezine ise yalnızca 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde. Dilediğin an merkeze inebilirsin. Albay Koyu ve Çınar Plajı da dibinde sayılır! Akyaka'da gezilecek yerleri keşfetmek istersen buralardan başlayabilirsin mesela.

Uçurtma Hotel - Gökova
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri



Hem Akyaka'da olup hem de şirin bir köy evinde konaklamaya ne dersin? Sence de harika bir fikir değil mi? Akyaka tatiline keyif katacak tesislerden biri olan Uçurtma Hotel, Gökova'nın şirin köyü Akçapınar'da konumlanıyor. Köy hayatının tüm güzelliklerini yaşama imkanı sunan tesiste, açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası bulunuyor. Ayrıca havuzun yanı başında şirin dinlenme alanları da mevcut. Azmak kenarına kurulu otel, Akyaka sahiline ise yalnızca 5 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Bu özelliği sayesinde ise misafirlerine hem köyde olmanın hem de sahile yakın olmanın güzelliğini aynı anda yaşatıyor. Sen de istersen Uçurtma Hotel'de konaklarken Akçapınar Köyü'ndeki tarlalar arasında dolaşabilir ya da 5 dakika uzaklıktaki Akyaka'nın serin sularına dalabilirsin. Dahası var! Dilersen Gökova Körfezi Seyir Terası'na çıkıp bölgenin tüm güzelliğini kuş bakışı izleyebilirsin.

Baga Hotel (+12 Yaş)
https://kucukoteller.com.tr/akyaka-otelleri


Akyaka'nın 2011 yılında 'yavaş şehir' unvanı aldığını biliyor muydun? Huzurlu atmosferi ve ağaç gölgeleri altındaki sokaklar ile bu unvanı fazlasıyla hak ediyor doğrusu… Yavaş şehir ruhunu Akyaka otelleri de fazlasıyla benimsemiş durumda elbette! Bu oteller arasında en iyilerinden birinin ise Baga Hotel olduğunu söyleyebiliriz. 12 yaş üzeri misafirler için hizmet veren tesis, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Üstelik denize sıfır konumda! Otelin yeşillikler arasındaki şirin bahçesinin yanından denize direkt girmek mümkün. Tesiste ayrıca kayalıklar üzerine kurulu bir platform üzerinde güneşlenebileceğin şezlonglar da mevcut. Ağaçlar arasında yer alan açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası da tatiline keyif katacak detaylardan. Ayrıca Baga Hotel'de konakladığın süre boyunca merkeze oldukça yakın olman sebebiyle dilediğin an Akyaka sokaklarında keşfe çıkabilirsin. Kendine güveniyorsan Sakar Tepesi'nden yamaç paraşütü yapmak, Akyaka'nın vazgeçilmezi kitesurf'ü denemek de eğlenceli olabilir. Bu adrenalin dolu aktiviteleri denemeden dönme deriz!