İstanbul'un en romantik yerleri

Şiirlere, şarkılara, dünyaca ünlü romanlara konu olan şehir İstanbul… Hiç düşündünüz mü bu kadar şaire, besteciye ve yazara ilham veren bu şehirde ne var böyle diye? Denizin, Boğaz’ın, yedi tepenin ve her biri farklı dünyalara açılan gizemli sokakların ev sahibi İstanbul!


Görenleri kendine âşık eden, görmeyenlerin pişman olduğu ve merakla hayallerine mekân yaptığı İstanbul’un romantik yerleri; inanın şairlerin ve sanatçıların yanında size bile ilham verebilir. İçinizdeki gizli aşığı ortaya çıkarabilir.


İster sevgilinizle isterseniz de ilham perinizi de yanınıza alıp kâğıt ve kaleminizle gideceğiniz, İstanbul’un en romantik yerleri:


İlk yer kesinlikle Kız Kulesi. Oradan İstanbul’u, Boğaz’ı ve ışıkların altında daha güzel olan manzarayı sevgilinizle seyretmek hem unutulmaz bir deneyim olacak hem de romantizmin tavan yaptığı anlar yaşayacaksınız.


Bebek Sahili de İstanbul’un popüler yerlerinden. Kimisine göre çok romantik olmasa da Bebek Sahili’nde el ele ve keyifli bir yürüyüşten sonra manzara eşliğinde güzel bir kahve molası ve sevgilinizle sohbet etmek keyfinizi yerine getirebilir.


Polonezköy, doğayla baş başa kalacağınız ve sadece kuşların cıvıltısının aşkınızın sesine eşlik edeceği ender mekânlardan. Ağaçlarla kaplı yollarda el ele yürüyüş, doğanın kucağında küçük ve samimi bir piknik aşkınızı hareketlendirecektir.


Eski âşıklar gibi Kanlıca’da yoğurt yemek de romantik bir deneyim olabilir. Eskide kalmış romantik âşıkların havası, size de iyi gelecektir. Hem belki Kanlıca’nın size anlatacağı çok farklı romantik hikâyeler de vardır.


Ve sona kalan bombamız Adalar! Adalar’ın romantik atmosferinde sevgilinizle geçireceğiniz bir hafta sonu kaçamağı aşkınıza çok iyi gelecek. Büyükada’nın, Heybeliada’nın ya da Burgazada’nın her biri denize açılan, taş kaldırımlı sokaklarında el ele yürümek, denizin kıyısından ışıklarla daha da muhteşem olan İstanbul’u izlemek! Aman ne romantik! Keyifli ve aşk dolu günleriniz olsun!
İstanbul ve Otelleri için tıklayın:
www.kucukoteller.com.tr/istanbul-otelleri.html