Sapanca Bungalov Evler, Şömineli Jakuzili Bungalov Otelleri

Sapanca’da size derin bir nefes aldıracak 2 harika bungalov önerisi👐

Öncelikle Sapanca’ya gelmek için nedenleri sıralayalım;
📍Sapanca Gölü, yaylaları, Aygır deresi, Kartepe, İstanbuldere’de gezinti, Kırkpınar mahallesinde kafe, restoran ve dükkanlarında takılma. Maşukiye’de atv safari veyahut binicilik yapabilir ve Ormanya’da keyifli vakit geçirebilirsiniz.
🍳 Sapanca'da Kahvaltıcılar: Uğurlu Dükkan, Beta Home Gölevi Ortanca Restaurant, Heinz, Sasa Harmanlık, Titiz Izgara, Menzara Restoran ( kahvaltıda doğal ürünler ve yöresel yemekleri sevenler için).
🥞 Cafe / Tatlı: Uğurlu Dükkan, Matranç (dondurma), Ayrıca tatlı sevenler Lulus Sapanca’nın değişik pastalarını da mutlaka denemeli.
🍴 Akşam yemeği için göl kenarında İskele Cafe ve Restoran’da mevsime göre lezzetli deniz ürünleri ve et yemekleri. Ayrıca cuma ve cumartesi akşamları canlı müzik var.
✏️ Bahçe Sapanca da özellikle oreolu pudingi denemeniz tavsiye. Eker lokantası (fiyat yüksek ama tripadvisor da birinci), Atıştır (orta fiyat ve lezzetli), İskele Restoran, (özellikle yaprak ciğeri tavsiye edilir)
Beta Home Gölevi ( +90 533 695 4579 ) öğlen ve akşam yemeği servisi veriyor. Gulaş, naneli fırın kuzu, kağıtta balık, tahinli fıstıklı köz kırmızı biber salatası ve balkabaklı kup, en beğenilen kış lezzetleri arasında.
Tüm Konaklama Önerileri için Sapanca sayfamızı ziyaret edin! https://www.kucukoteller.com.tr/sapanca-otelleri 
🏠 Konaklama:
1- Bungalov Green Valley

Size özel bahçenizde sevdiklerinizle keyifli anlar yaşarken ortak alanlarda doğayla iç içe aktiviteler, kartpostal güzelliğinde eşsiz manzaralar ve evcil hayvanlarınızın özgürce vakit geçirebileceği bir dünya sizi bekliyor…

Detaylar https://www.kucukoteller.com.tr/bungalov-green-valley 
+90 535 472 2476

2- Kıyı Bungalov Hotel ve Cafe
Mutfaklı bungalov odalarda, yükseklikteki tavanların sağladığı ferahlığa bir yanda Sapanca Gölü görüntüsü bir yanda da yeşil bahçenin içindeki yüzme havuzu eşlik ediyor.
Detaylar blogda https://www.kucukoteller.com.tr/kiyi-bungalov-ve-cafe 
+90 539 2283054
👨‍🌾 Sizin için hazırladığımız bu içeriği beğendiniz mi?
Konaklama Önerilerinin devamı için Sapanca sayfamızı ziyaret edin! https://www.kucukoteller.com.tr/sapanca-otelleri