Hiçbirşey Bulamadık

Listeleniyor...
×
İç Anadolu'da Ne Yenilir

İç Anadolu mutfağı hem Türk kültürüne ait ulusal ve yöresel yüzlerce çeşit yemekten oluşmakta hem de bölgede dünya mutfağına ait yine sayısı yüzleri bulacak şekilde mekân bulunmaktadır. Ankara’nın yaprak döneri, Eskişehir’in meşhur çiğ böreği, Konya’nın meşhur etli ekmeği Kayseri’nin pastırması ver mantısı akla gelen ilk yemeklerdir. Hemen hemen bölgenin her bir şehrine ait kebap türü bulunmaktadır ve çorba türü de bulunmaktadır. Bu bölgeye geldiğinizde tatmadan dönmeyeceğinizi diğer yemekler ve lezzetler ise Yağlama, Mevlana Böreği, Ankara Tavası, Arabaşı Çorbası, Kırşehir Usulü Yoğurt Çorbası, Nohutlu Yahni, tatlı olarak Gazete Baklavası, düğün yemeği gibi de bilinen Keşkeş olarak sıralanabilir.
Daha fazla
×
Fiyat aralığı
{{Math.round(similars.filters.pricerange[0])}}
{{Math.round(similars.filters.pricerange[1])}}
Filtreler
{ $class.adwords->Write(1) }
 
Fiyatları Gör
{{hotel.zone}} Merkez: {{hotel.distance.citycenter.distance}} {{hotel.distance.citycenter.type.toLowerCase()}}
{{hotel.text}}
{{hotel.avarage}}
Fırsat Detayı
{{hotel.specialoffers}}
{{hotel.fiyat_min.discount}}%
indirim
Oteli incele
{{hotel.fiyat_min.total}} TRY
{{hotel.fiyat_min.price}} TRY
Şuan Kapalı

Oteller Listeleniyor