Kışın Evleneceklere Balayı Oteli Önerileri

Kışın Evleneceklere Balayı Oteli Önerileri...Yazın evlenenler denize gider, kültürel keşif gezileri yapar da kışın evlenenler evde mi durur.. İşte geliyor bizden size “Kışın Evleneceklere Balayı Oteli Önerileri”..Ancak önemli bir notumuz var :Önerdiğimiz bu 12 otelden hangisini seçerseniz seçin, bir an önce rezervasyonuzu yaptırmanız gerekiyor; aksi durumda yer bulmanız maalesef zor..Haydi başlayalım...

Image

1) Beyaz Ev / #Ağv, İstanbul

https://www.kucukoteller.com.tr/agva-beyaz-ev

İstanbul’un yanıbaşındaki Ağva’dan nehir kenarında ve doğayla baş başa kalabileceğiniz bir öneri ile geldik!

📍 Hem iki nehrin arasında hem de Karadeniz kıyısında kafa dinlemelik bir cennet Ağva. Hadi gidelim dediğinizde İstanbul’un merkezinden 1 – 1,5 saatlik bir sürüşle kolayca varabiliyorsunuz. Üstelik de hangi mevsimde giderseniz gidin ‘iyi ki gelmişim’ dedirten birçok sebep buluyorsunuz. Beyaz Ev Ağva da ( @beyazevagva ) işte o sebeplerden; eskiden bir aile eviyken, otelcilik eğitimi alan aile ferdi tarafından otele dönüştürülmüş. Yani adı misali gerçekten de ev gibi.

Image

Nayu İğneada

https://www.kucukoteller.com.tr/nayu-igneada

Nayu iğneada şehir kalabalığından uzaklaşıp doğa ile iç içe kalıp tüm stresinizden uzaklaşmanızı sağlayan harika bir tesis olarak sizi karşılıyor . Tesise ilk adımızını attığınız andan itibaren huzuru sakinliği ve muhteşemliği sonuna kadar hissediyorsunuz. Tesiste her detay en ince ayrıntısına kadar detaylıca düşünülmüş. Odaların temizliği, kalitesi, çalışanların güler yüzlü yaklaşımları , restaurantdaki mutfağındaki menüleri ile kesinlikle size muhteşem bir kalite sunuyor.

Image

Splendid Palas Oteli, Büyükada İstanbul

https://www.kucukoteller.com.tr/splendid-palas-oteli

Atatürk’ün defalarca gidip kaldığı, Hamamcıoğlu ailesine ait, artık kültürel bir miras haline gelmiş, Büyükada’nın hemen merkezinde, iskeleye çok yakın konumda, kırmızı panjurlu, beyaz otel...

Burası Türkiye’de 1.derecede tarihi eser statüsünde orijinalliği ilk günkü özeliklere sadık kalınarak işletilen tek otel olma özelliğinde.

60 odası, 9 suiti bulunan otelin, odaları yüksek tavanlı, oldukça ferah; ancak yazın biraz serinlemek istediğinizde klima değil vantilatör kullanıldığından camları da açmak isteyebilirsiniz. Odalardan deniz manzarası olağanüstü.

Image

Beta Home Göl Evi, Sapanca

https://www.kucukoteller.com.tr/beta-home-gol-evi

Devir ‘Yavaşça Acele Et’ devri! Güle oynaya bu eğlenceli sergüzeşte yelken açıyoruz biz de. Güzel yemek yeme kültürünün yaygınlaştırılması hedefini güden Slow Food hareketi de, bu felsefenin doğal bir ifadesi. Bu sinerjideki yavaş aşçılar; sofra zevkinden, yemeğin kalitesinden ve beslenme kültürünün çeşitliliğinden ilham alarak doğaya bağlı senkronik mutfaklar sergiliyorlar. Bu çeşit bir mutfağı sunan Sapanca’daki Beta Home da; doğaya bağlı kalarak ve samimi bir restoran ortamı yaratarak mutfağın doruklara ulaşabileceğini kanıtlamış özel bir otel.

Image

Cunda Despot Evi, Cunda Ayvalık

https://www.kucukoteller.com.tr/cunda-despot-evi

Kuzey Ege'nin yellerine karışabileceğimiz Cunda’da; sarımsak taşlarıyla yoğrulmuş evleri, girintili çıkıntılı sokakları, eski zamanlardan kalmış anıtları, içten insanları, kuytu koyları ve çeşit çeşit ağaçlı ormanları görünce, ‘’Ah, ne güzel!’’ diye bağırışıp gözlerimiz ışık dolu, gönlümüz ise sevinç dolu oluveriyor. İşte böyle yeni bir yolculuğun müjdesi borazan gibi ötünce, sahilin çarpıcı güzellikte noktasındaki Cunda Despot Evi’ne ( @cundadespotevi ) olan özlemimiz dışarıya fırlıyor ve bütün benliğimizi kavrıyor. Mutlu bir tatil geçirebileceğimiz yer olan Despot Evi’nde dosdoğru soluğu alıyoruz.

Image

Gillham Vineyard Hotel - Girne Kıbrıs

https://www.kucukoteller.com.tr/gillham-vineyard-hotel

İki ayrı ülkeden gelen iki turist, içecek güzel şaraplar bulamayınca, Girne Ilgaz köyünü keşfeder ve buralarda şarap üretmeye başlar. Adı da "ETEL" şarapları..

Burası Girne'nin merkezine 15 dakika uzaklıkta bağ evi tadında dört mevsim açık bir otel @gillham_vineyard , aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk ve tek bağ oteli. Konseptleri oda kahvaltı. 31 lüks oda ve suitten oluşuyorlar. Odalar çok sade bir dekorasyona sahip.

Editörün en sevdiği; bembeyaz duvarlar ve ahşap çıtalı tavan kombinasyonu burada da var ve bir de odalar yüksek tavanlı. Odaların içi geniş, çok ferah. Odaları balkonlu ve yine çok keyifli. Standart odaların ise manzarası Ilgaz' daki bir şelale, ah o ses nasıl da dinlendirici.

Image

Casa Lavanda Otel & Spa, +12 - Şile, İstanbul

https://www.kucukoteller.com.tr/lavanda-otel

Rüzgârların durmadan değişik yönlerden estiği güzelim şehir istanbul’un yanı başında, Şile Ulupelit Köyü’nde umulmadık bir yerdeyiz! Belirgin kişilikli bir yaşam biçiminin olduğu Casa Lavanda Hotel&Restaurant’a geldik. Burası insan elinin doğaya karışmasının en mesut en canlı en sıcak gerçeklerinden! Gündüz bir âlem, gece bir âlem! Bütün mevsimlerin içinde kendisine özgü güzelliklerle keyif yapmaya elverişli özgün bir konaklama biçimi ve yemek kültürü yaratmışlar Casa Lavanda’da.

Image

Argos In Cappadocia Hotel, +12 - Uchisar, Kapadokya

https://www.kucukoteller.com.tr/argos-in-cappadocia

Argos'un misafirleri muhteşem Güvercinlik vadisi manzarasıyla Kapadokya’nın büyülü dünyasında karşılanıp, mağara ve yeraltı tünellerinde unutulmaz bir yolculuğa çıkarılıyor.

Binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, mağaralar, yeraltı tünelleri ve tarihi evlerden oluşan kalıntılarınrestorasyonuyla hayata geçirilen argos in Cappadocia, son olarak International Hotel Awards tarafindan Türkiye’nin “Best Small Hotel” 2016-2017 ödülünü almış bir tesis.

Image

Abant Yeşil Ev Masal Evleri, Bolu

https://www.kucukoteller.com.tr/abant-yesil-ev-masal-evleri

YEŞİL EV BİR MASAL DÜNYASI...

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler… Çocukluğumuzun unutulmayan sevimli kahramanları…

Bu kahramanların o şirin dünyasında vakit geçirmeyi hangimiz istemeyiz ki… Yemyeşil bir doğa içinde Bilgin, Uykucu,Neşelinin evleri… Her biri birbirinden farklı bir hayal dünyası... Bu evlere geldiğinizde kendinizi bu masalın içinde hissedeceksiniz… Sabah kuş sesleri ve insanın tenini okşayan temiz havası ile uyanarak özenle hazırlanmış her şeyi

doğal olan bir köy kahvaltısıyla güne başlamak…

Image

Abant Lotus Hotel

https://www.kucukoteller.com.tr/abant-lotus-hotel

Bir dağ evi nasıl modernize edilir işte örneği.

Otelin 26 odası bulunuyor. Odalara geçmeden lobiden bahsedelim. Lobisi öyle güzel ki, o kadar yüksek tavanlı alanda bir cepheyi komple cam yapmış olmalarına bayıldık. Karlı havada içerden dışarıyı izlediğiniz hayal edin - kışın rezervasyonunuzu erkenden yaptırın burada boş oda bulmak çoook zor maalesef :( - 4 tip odaları bulunuyor, bizim favorimiz "Köşk Şömineli ve Jakuzili" oda, içinde gerçek odun ateşinde şömine keyfi yapabiliyorsunuz.

Image

İncirli Ev, Alaçatı İzmir

https://www.kucukoteller.com.tr/incirliev-alacati

Alaçatı’nın yazı kışı her hali güzel. Ne zaman gitmek için bavul toplasam hep begonvillerle dolu sokaklar, mavi bir deniz ve aydınlık gökyüzü düşüyor aklıma. Buraya hiç soğuk uğramazmış gibi geliyor, çünkü sıcacık bir özlemle gidiyorum.

Alaçatı’nın en sevdiğim, uğramadan geçmediğim yerlerinden olan İncirliev Otelin ( @incirliev ) bahçesine girince de kendimi evime gelmiş gibi hissediyorum. Hem huzurlu atmosferinin hem de içten, samimi sahiplerinin çok etkisi var bu durumda.

Image

Momos - Adults Only +18 - Assos

https://www.kucukoteller.com.tr/momos-hotel

Kaz Dağları’ndan esen o tatlı rüzgarın Ege’nin dalgalarıyla dansı ve bir de zeytin ağaçlarının, üzüm bağlarının arasından sızarak ilerleyen mis gibi çam kokuları!Konum bildik bir güzellik, Kuzey Ege’deyim. Çanakkale’de Ahmetçe Köyü’nün ucunda yer alan ve Ege Denizi’yle sarmaş dolaş bir manzara sunan Momos Otel’de mitolojik hikayelerin bu ilhamı nereden aldığını daha iyi anlıyorum. Momos mitolojide ‘gecenin kızı’ rolünde, gerçeğinde ise gecesiyle gündüzüyle huzur veren ve bol konfor içeren bir tatil hikayesi!

Tüm önerdiğimiz otelleri www.kucukoteller.com  blogunda detaylıca yazdık, inceleyin!🌿☺️👩🏼‍🌾