Ağaç Ev ve Bungalow Konseptli Oteller

Ağaç ev yapımının kilit noktaları | DMAX

Ağaç evde tatil yapma şansınız oldu mu hiç? Bungalovda tatil yaparken lüks bir konaklama yaşadınız mı? Ya da şöyle soralım, hiç bungalovda konaklama deneyiminiz oldu mu? Olmadıysa bu yazı sizin için!

Tüm bu sorulara cevabınız hayırsa, hem de büyük tatil otellerinin sunduğu klasik tatil anlayışından sıkıldıysanız ve alternatif tatilin arayışındaysanız ağaç ev ve bungalov evler ile farklı konaklama imkânı olan tesisleri tercih etmenizin zamanı geldi artık. Dünyada da ülkemizde de modern tatilciler, klasik anlayıştan oldukça sıkıldı. Hepimiz konsept tatil arayışı içindeyiz.

Mimarisiyle gözümüzü dolduran ağaç evler ve bungalovlar bize klasiğin oldukça dışında tatil alternatifleri sunuyor. Dünyada çevreci ve trend tatil deyince ağaç evler artık ön plana çıkıyor. Bu oteller son yıllarda bizim ülkemizde de sıkça tercih edilir oldu. Ağaç ev deyince aklımıza ilk gelen yer Olimpos oluyor evet, ama bölgenin dışında da ağaç ev ve bungalov konsepti yayılıyor. Üstelik ağaç evler ve bungalovlar, tahmininizin çok dışında, konforu ve lüksü de beraberinde sunuyor!

İşte sizin için lüksü de konforu da bir arada barındıran ağaç ev konseptli otellerimiz: www.kucukoteller.com.tr/agac-ev-bungalow-oteller-tag.html