Arkadaş grubunuzla eğlenceli bir tatil için Otel Önerileri

Bazen en sevdiğiniz ve eğlenceli vakit geçirdiğiniz arkadaş grubunuzla plan yapmak, hele ki bir tatil ayarlayabilmek oldukça zor ve zahmetli olabilir. Ancak, eğer o planı ayarlayabilirseniz işte o zaman uzun yıllar unutulmayacak bir tatile imza atarsınız.

İster evli ister bekâr olalım hepimizin aklının bir köşesinde durur, arkadaşlarla tatil yapma planı. Şanslı olan bazılarımızsa bunu gerçekleştirebilir.

Diyelim ki tatil planımızı yaptık. Asıl önemli olan durum şimdi başlıyor. Zevkinize, beklentilerinize, bütçenize ve dahası sizin ekibinizin enerjisine en uygun oteli bulmak! Bir kere şu ortadaki öyle her şey dâhil oteller, eğlenceli arkadaş gruplarına hiç mi hiç uygun değil. En güzeli, samimi havanıza ayak uyduracak içtenlikteki butik oteller. Hem doğası ve yalnız sizin grubunuza ait olacak bahçesi ve restoranı, hem de sizin içtenliğinize ve enerjinize ayak uydurabilecek işletmeci ve çalışanlarıyla butik oteller, bu yazın kalabalık tatili için en ideal seçenek! Biz de size en uygun ve eğlenceli butik otelleri araştırdık, işte arkadaş grubunuzla eğlenceli bir tatil için 20 otel destinasyonu önerimiz:

1- Bolu ve Çevresi

Bolu otelleri yılın her döneminde hizmete açık. İster şehir merkezinde, ister Abant kenarında, isterseniz termal kaplıcalara yakın, isterseniz Bolu’nun yemyeşil yaylalarında, isterseniz de Kartalkaya’da bembeyaz karlar içinde bir konaklama imkânına sahipsiniz. Misafirlerine her imkânı sağlayan Bolu otellerinde tatil yaparken iş hayatınızı da takip edebilmeniz için, size birçok imkânı bir arada sunuyor, Bolu otelleri.

 www.kucukoteller.com.tr/bolu-otelleri.html

Abant Doga Kosku Otel

2-  Kapadokya www.kucukoteller.com.tr/nevsehir-otelleri.html

Exedra Hotel Cappadocia

3-Bodrum

Ege’nin güneyinde yer alan Bodrum, yarımadanın en gözde tatil merkezi konumunda. Şarkılarda, şiirlerde pek çok defa anılan Bodrum, bembeyaz evleri ve masmavi deniziyle her giden tatilcinin gönlünde taht kurar Bodrum. Yalıkavak, Turgutreis, Ortakent, Bitez gibi ismini sıkça duyduğumuz tatil beldelerinin merkezinde yeralıyor.

Bodrum denizi, havası, huzur dolu butik otelleri, halkı, tarihi ve eğlenceleri ile farklı bir tatil beldesidir.

 www.kucukoteller.com.tr/bodrum-otelleri.html

Astrid Otel

4- Datça 

Muğla’ya bağlı Datça, ünü son yıllarda artan bir tatil beldesi. Şehirlerin karmaşasından ya da kalabalık tatil beldelerinden sıkılan tatilcilerin de gözde mekânı. Etrafta cıvıl cıvıl balık lokantaları, günübirlik tekne turları, plajları ile bir tatil merkezi. Ege ile Akdeniz'in buluştuğu noktada, Marmaris Yarımadası'nın ucunda başlayıp Knidos'a kadar uzanıyor. En canlı nokta yat limanı olmakla birlikte, şehir merkezine açılan cadde ve sokaklarda kaliteli lokantalar, otelleri ve barlar bulabilirsiniz.    

www.kucukoteller.com.tr/datca-otelleri.html

5- Marmaris Selimiye 

Bozulmamış yemyeşil ve masmavi renklerin hüküm sürdüğü doğanın içine konumlanmış Selimiye otelleri, sükûnet dolu bir tatil için tatilcileri bekliyor. Eskiden kendi halinde bir balıkçı köyü olan Marmaris Selimiye, son yıllarda giderek artan turizm faaliyetleri ve konaklama tesisleri ile adından söz ettiriyor. Selimiye Marmaris’te pek çok konaklama tesisi bulunmasına rağmen doğası pek bozulmamış. Marmaris Selimiye otelleri, inşa edilirken doğayı ellerinden geldiğince korumaya çalışmışlar.

Kışın yorgunluğunu üzerinizden atmak, sakin ve dingin bir tatil geçirmek ve bolca dinlenmek, doğanın sesini dinlemek için Selimiye Marmaris harika bir seçenek.

www.kucukoteller.com.tr/marmaris-selimiye-otelleri.html

6- Ağva, İstanbul

Ağva, yemyeşil doğası, iki yanında akan Göksu ve Yeşilçay nehirleri, cephesinde Karadeniz'in masmavi suları ve birbirinden lezzetli balıkları ile İstanbul'un kuzeydoğusunda yer alan bir doğa harikası... Ağva otelleri ise nehir kenarında. İstanbul 'a sadece 97 km uzaklıktaki Ağva, Şile ilçesine bağlı bakir kalmış yerden biri. Eskiden çoğunlukla bahar ve yaz aylarında İstanbullular içi sayfiye yeri sayılan ama artık kışın da şehrin gürültüsünden kaçmak ve huzur içinde bir tatil geçirmek isteyenler için Ağva bir numaralı tercihi durumunda... 


 www.kucukoteller.com.tr/agva-otelleri.html

7- Büyükada, istanbul 

Büyükada, İstanbul dolaylarında, Prens Adaları olarak da bilinen adaların en büyüğüdür. Eski adı olan Prinkipos. Yaklaşık 8000 olan nüfusu yaz aylarında oldukça artış gösteriyor. Büyükada'da şöyle araba gürültüsü ve seslerinden uzak, havası tertemiz, şehirle kıyaslandığında özellikle haftaiçi oldukça sakin olan, rengarenk sokakları, köşkleri ve evleri, manzarası, doğası güzel, hem gezip görecek hem oturup kafa dinleyecek yeri bol bir alternatif arayanlar, hem de bunu çok uzağa gitmeden, hemen yanıbaşınızda güzel bir deniz yolculuğu ile yapmak isterndiğinde, İstanbul'un Prens Adaları mükemmel bir alternatif olabilir sizler için.

www.kucukoteller.com.tr/buyukada-otelleri.html

Image 1 of 1

8- Alaçatı 

Alaçatı’da Arnavut kaldırımlı dar sokaklar, beyaz badanalı, mavi panjurlu evleri, restore edilerek turizme kazandırılan şirin mi şirin Alaçatı butik otelleri, rüzgâr esse de sakin kalan masmavi denizi, güler yüzlü halkı ve beldenin her tarafında sizi karşılayan mor çiçekleri ile Alaçatı görülmeye değer bir tatil beldesi.

www.kucukoteller.com.tr/alacati-otelleri.html

Alaçatı Sultan Konak, +8

9- Çeşme

Çeşme'de oraya yakışır bir atmosferde konaklamanız gerekecek, yani ev ortamını size aratmayacak küçük ve butik oteller sizin için en ideali olacaktır. Küçük ve butik Çeşme otelleri sokakların hemen hemen her noktasına serpilmiş durumda. Gitmeden iyi bir araştırma yapar, size önerdiğimiz eşme butik otellerine göz atarsanız gönlünüze ve bütçenize göre olan bir tanesine mutlaka denk geleceksiniz.

 www.kucukoteller.com.tr/cesme-otelleri.html

10- Assos 

Kuzey Ege bölgesinin en gözde tatil beldelerinden biri olan Assos, Midilli’ye o kadar yakın ki neredeyse evlerin ışıklarını bile görebilirsiniz. Üstelik Assos tarihi ve doğal güzellikleri, muhteşem Ege mutfağından zeytinyağlı lezzetleri, berrak ve masmavi denizi, muhteşem plajları ile size huzur dolu, unutulmaz bir tatil vaat ediyor. Assos, son yıllarda çok daha fazla öne çıkan bir tatil beldesi olmasına rağmen, Ege ve Akdeniz’deki pek çok ünlü turizm merkezine göre oldukça sakin ve gürültüden, kalabalıktan uzak. Kaz Dağları’nın hemen ucunda konumlanan beldenin havası da bir başka temiz. Hele de konakladığınız yer biraz daha yükseklerdeyse tatil yapmanın yanı sıra tertemiz havası ile yenileniyorsunuz da. Assos’ta birçok yerde avcı böreğini tadabilirsiniz. Pazarda satılan kekik ve damıtılmış kekik suyundan edinmeyi, Behramkale Köyü’nün taş sokakları arasında yürümeyi ihmal etmeyin. 

www.kucukoteller.com.tr/assos-otelleri.html

Image 1 of 1

11-  Bozcaada

Feribotla adaya yaklaşırken sizi ilk karşılayan Bozcaada’nın doğusunda bulunan kalesi. Kaleyi ve deniz kenarındaki kafe ve restoranları gördüğünüz an adanın büyüsüne kapılmışsınız demektir. Feribottan indiğiniz zaman ise sizi taşlı yolları, tarihi ve eski yapıları ile şaraplara tadını veren üzüm kokusu saracak. Bozcaada'nın batı ucundaki yaklaşık 17 adet rüzgârgülleri ise ada turunuz sırasında karşılaşacağınız diğer bir güzellik. Bu rüzgârgülleri sayesinde Bozcaada, Türkiye’nin rüzgâr enerjisi üretimi yapılan birkaç yerinden biri.

Bozcaada’da diğer tatil beldelerinin aksine daha sakin ve sessiz bir tatil yapabilirsiniz. Özellikle geceleri bar ve gece kulübü gürültüsünden oldukça uzak kalmış bir ada.

 www.kucukoteller.com.tr/bozcaada-otelleri.html

Image 1 of 1

12-Gökçeada 

Yüzyıllık yapılardan dönüştürülmüş olan ada merkezi, 1950’lere kadar eski bir Rum yerleşimiymiş. Panaghia(Panayia) olarak da bilinen bu yerleşim yeri feribot iskelesinin olduğu Kuzulimanı’na yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunuyor. Dolayısı ile burası deniz kenarında değil. Ulaşımı çok pratik, her yere yakın. Kozmopolit Gökçeada’nın tam kalbi burası!

Bugün trafikten arındırılmış, adım başı ıhlamur ağaçlarının kokusunun havaya hakim olduğu, doğru bir kavisle kıvrılan bu nostaljik sokak, ada merkezinin en çarpıcı yeri. Dıştan çok içe dönük düzeyli bir sığınak gibi. Geçmiş devrin otantik havasını doyasıya soluyabileceksiniz burada. Eski usul taş yapıların, küçük lokantaların ve şirin dükkanların sokak boyu detaylardaki özeni ve insanı kolayca saran kişiselliği karşılayacak sizi.

www.kucukoteller.com.tr/gokceada-otelleri.html

13- Kazdağları 

Kaz Dağları eteklerinde konumlanmış, muhteşem bir doğaya sahip Yeşilyurt Köyü, doğaseverlerin son yıllardaki gözdesi. Eski adıyla Büyük Çetmi olarak bilinen köy, bugün doğayla kucaklaşmak isteyenlerin, temiz hava alıp yenilenmek isteyen tatilcilerin tercihleri arasında en başlarda yer alıyor. Efsanelere konu olacak güzellikteki doğası, tarihi ve yemyeşil ağaçları ile görülmeye değer yerlerden biri olan Kazdağı’nda, çok sayıda olmasa da Kazdağı oteli ya da Kazdağı butik oteline rastlayabilirsiniz.   

www.kucukoteller.com.tr/yesilyurt-koyu-kazdaglari-otelleri.html

Image 1 of 1

14-  Adrasan, Antalya 

Denizi, kumu ve ormanlarıyla son derece ilginç doğal güzellikleri ile huzurlu ve doğayla iç içe bir tatil için doğaseverlerin cenneti adeta.Adrasan Nisan ayından itibaren sıcak oluyor, denizi oldukça berrak ve pırıl pırıl. Bey Dağları’nın eteklerinde muhteşem güzellikte bir koya sahip. Koyun etrafı çam ağaçları ile kaplı. Tertemiz hava ve muhteşem bir deniz. 

www.kucukoteller.com.tr/adrasan-otelleri.html

Image 1 of 1

15-Alanya 

Her bütçeye ve her beğeniye göre konaklama tesisi bulmanız mümkün. Tatil planınızı yaptıktan sonra bir de Alanya merkezde mi yoksa Alanya’ya bağlı beldelerde mi konaklama istediğinize karar vermelisiniz. İster merkezde isterseniz de beldelerdeki otellerde kalın, Alanya’ya geldiğiniz için pişman olmayacaksınız.

www.kucukoteller.com.tr/alanya-otelleri.html

Image 1 of 1

16- Çıralı

Pek çoklarımız tarafından keşfedilmemiş olması da Çıralı’yı çekici hale getiriyor. Siz de bu yaz muz ve mandalina kokulu bahçeleri arasında, denizin kokusunu içinize çekebileceğiniz bir tatil için Çıralı’yı seçmelisiniz.

Çıralı’nın lüksten uzak ama kaliteli otellerinde konaklamak, doğaseverlerin en güzel lükslerinden. Konakladığınız Çıralı otelinden birçok yere kolayca ulaşabilirsiniz. İster bisikletinizle isterseniz de fotoğraf makinenizi alıp yürüyerek hemen Olimpos’a gidebilirsiniz.

 www.kucukoteller.com.tr/cirali-otelleri.html

17-  Kaş

Dalış yapmayı sevenler bilir, 38 farklı dalış noktası var...Biraz daha adrenalin derseniz yamaç parasutu yapın. 12 km uzunluğunda, kumları ince, denizi sığ, tabi ruzgarı da her daim var olan #patara Plajı.. #kaputas plajı zaten gozbebegi bir yer ki ona kavusmak icin inecegimiz 187 merdiveni de sevdanıza dahil oluyor.Tekne turları da yaparsınız hem.. 

 www.kucukoteller.com.tr/kas-otelleri.html

Image 1 of 1

18- Kuşadası

Hareketli bir tatil isteyenler için Kuşadası ideal. Eğlenceli gece hayatı, merkeze yakın otelleri, alışveriş imkânı sunan kocaman çarşısı, deniz kenarındaki kafeleri ile Kuşadası tatilcilerinin tüm beklentilerine cevap veriyor.

 www.kucukoteller.com.tr/kusadasi-otelleri.html

19-Ayvalık ve Cunda Adası 

Özel araç ile ulaşması çok kolay ve ücretsiz yeterli otopark imkanı olan otelden, kısa veya uzun, yürüyerek veya araçla çok sayıda gezinti yapmak mümkün. Bahçeden estetik silüeti ile keyifle seyredilen Aşıklar Tepesindeki değirmen ve şapel, Cunda'nın tarihi taş evler ile süslü ara sokakları, restore edilerek müze olarak ziyarete açılan Taksiyarhis Kilisesi sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde. Otopark sorunu ile uğraşmadan 10 dakikada ulaşılabilen Cunda'nın meze ve deniz ürünleri ile ünlü restoranları da.

www.kucukoteller.com.tr/cunda-adasi-otelleri.html

Image 1 of 1