Balayının son yıllardaki adresi butik ve küçük oteller

Balayı; Tatilde de evinde hissetmek isteyen insanların beklentilerine karşılık vermek adına ortaya çıkan, samimi, sıcak, konforlu ve kaliteden asla ödün vermeyen butik oteller son yılların yükselen trendi. Genellikle Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde fazlaca bulunan butik otellerin sayısı, hemen her bölgemizde hatta her şehirde giderek artıyor.

Aslında genellikle orta yaş ve üstü tatilcilerin tercih ettiği düşünülüyor butik otelleri, ama durum tam tersi artık. Çünkü butik ve küçük oteller kalitede ve konforda çıtayı o kadar yükselttiler ki artık her kesimden ve yaştan tatilcinin tercihi. İşletmecilerinin samimi ve dostane yaklaşımları, kalitesi ve konforu, odaların zevkli dekorasyonu ve mimari tasarımların göz alıcılığı ise bambaşka bir yönü butik otellerin.

Üstelik son yıllarda balayı çiftleri de düğün hazırlığı ve düğün gecesinin yorgunluğunu atmak için butik ve küçük otelleri tercih ediyor. Çünkü yoğun bir dönemden sonra, pek çok çift her şey dâhil otellerin karmaşasını ve yoğunluğunu çekmek istemiyor. Kendini daha da özel hissedeceği, zevklerine hitap eden dekorasyonları, çiftler için özel hazırlanan banyoları ve odaları ile butik ve küçük otelleri seçiyor.

Butik ve küçük otellerin işletmecileri de bu talebin farkında ve balayı çiftleri için yapılan hazırlıkları daha da yaratıcı ve romantik hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm çabaları çiftleri, bu özel günlerinde daha da özel hissettirmek için. Sadece odalarında değil, restoranda bile balayı çiftlerini özel hissettirmek adına hazırlıkları var.

Siz de hala balayı otelinize karar vermediyseniz butik ve küçük oteller, tam sizin beklentinize uygun olacak. Balayı otelleri için: www.kucukoteller.com.tr/romantik-balayi-otelleri-tag.html