Yetişkin otelleri | Çocuklardan uzakta baş başa keyifli bir tatil için Ege'de 10 Yer

Çocuklardan uzakta baş başa keyifli bir tatili, her çiftin zaman zaman arzu ettikleri yadsınamaz bir gerçek. Turizm denildiğinde ülkemizde akla gelen en önemli iki bölgeden biri olan Ege'de, gerek balayı çiftlerinin gerekse de çocuklu çiftlerin bu isteklerine karşılık verebilecek tatil destinasyonları bulunuyor. Aşağıda detaylarını bulacağınız bu yerlerin çoğunda sadece çiftlere hizmet veren ve farklı bütçelere hitap eden çok sayıda yetişkin otelleri faaliyet gösteriyor. Kimi yerleşimler ise bu tarz işletmelere ev sahipliği yapmasalar bile atmosferleri ile çiftlere aradıkları fırsatları fazlasıyla veriyor.
Ege Bölgesinde yer alan tüm Yetişkin Otellerini bu linkten görebiirsiniz. https://kucukoteller.com.tr/search/?zone=5f5e123&features=5f5e187&minprice=0&maxprice=2000

1. Assos

Ege kıyılarında çocuklardan uzakta baş başa tatil yapmak isteyen gezginlere ilk önereceğimiz yer, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale Köyü sınırları içerisindeki Assos. Bölgede, yetişkin oteli konsepti ile hizmet veren tesisler yok. Ancak gerek sakinliği gerekse de gözlerden uzak yapısı ile antik kentin kıyısındaki yerleşim, çiftlere aradıkları atmosferi rahatlıkla sağlıyor.
Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na 60 kilometre uzaklıktaki Assos'ta faaliyet gösteren butik otellerin tamamına yakını, antik liman bölgesinde yer alıyor. Burası, aynı zamanda romantik bir akşam yemeği yemek ve deniz kıyısında keyifli yürüyüşler yapmak en ideal nokta olarak gösteriliyor. Eğer tatil sürenizin bir kısmını bu şirin Kuzey Ege köyünün tarihini tanımaya ayırmak isterseniz, antik kenti ziyaret edebilirsiniz.
Assos Yetişkin Otelleri için tıklayın. https://kucukoteller.com.tr/assos-otelleri

2. Kaz Dağları
Doğa ile iç içe olabileceğiniz ve bu esnada sevdiğiniz kişiyle özel bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz bir tatil destinasyonu arayışı içerisindeyseniz, Kaz Dağları eteklerinde yer alan otellere de göz atabilirsiniz.  Edremit'in kuzeyinde yer alan oksijen zengini dağ sırasının sahip olduğu enfes manzaralar eşliğinde harika bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Dört mevsim seyahat edilebilecek bir tatil destinasyonu olan Kaz Dağları'ndaki butik otelleri incelerken ilk olarak Yeşilyurt ve Adatepe köylerine yoğunlaşabilirsiniz. Bölgenin kıyı kesiminde yer alan Akçay ve Altınoluk'ta da birçok konaklama seçeneği bulunuyor. Ancak köylerdeki oteller, gözden uzak tatil yapmak isteyen çiftlere aradıkları ortamı daha iyi bir şekilde sunuyor.



3. Ayvalık
Çocuklardan uzakta keyifli bir tatil fırsatı için seçenekleriniz arasına eklemenizi tavsiye edeceğimiz bir diğer Kuzey Ege yerleşimi ise Ayvalık. Balıkesir'e bağlı kıyı yerleşimi, doğal güzelliklerine ek olarak mutfağının zenginliği, köklü tarihi, alışveriş olanakları ve her bütçeye uygun konaklama seçenekleri ile gezginleri kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Çiftler ise burada yetişkin otelleri aracılığıyla baş başa tatil yapma olanağı buluyor.
Kıyı kesimi irili ufaklı birçok ada ile süslü Ayvalık'ta, sadece yetişkinlere hizmet veren otellerin kimisi ilçe merkezi çevresindeki deniz ve orman manzarasına hâkim noktalarda faaliyet gösteriyor. Konaklama tesislerinin bir kısmı ise bölgenin en göz alıcı yerlerinden biri olan Cunda Adası'nda sizleri bekliyor. Ayvalık ve Cunda Otelleri için tıklayın! https://kucukoteller.com.tr/ayvalik-otelleri



4. Dikili, İzmir
İzmir'in kuzeyinde yer alan tatil beldesi Dikili'nin adını bir şekilde duyduğunuzdan eminiz. Genelde yazlık olarak kullanılan konutlarla dolu, kendi halindeki beldeyi listemize alma nedenimiz ise henüz adını çok fazla kişinin bilmediği Kalem Adası. Küçük boyutlu kara parçası, etrafını saran turkuaz renkli denizi ile ilk bakışta Karayipler'den kopup gelmiş izlenimi yaratıyor.
Kalem Adası, kıyıya yakın olmasına rağmen henüz yerleşime açılmamış. Ancak burada kent hayatının getirdiği stresten uzakta, sevdiğinizle baş başa tatil yapabileceğiniz bir otel bulunuyor. Özel tekne ile ulaşımın sağlandığı adada tatilinizi dalış yaparak ve güneşlenerek geçirebilir, enfes deniz manzarası eşliğinde romantik bir akşam yemeği ile günlerinizi noktalayabilirsiniz. Dikili'de kalabileceğiniz yer tavsiyemiz ise bu linkte; https://kucukoteller.com.tr/dikili-kalem-adasi-otelleri



5. Çeşme
Listemizde şimdiye kadar sizlere huzurlu dolu atmosferleri ile öne çıkan yerler hakkında detaylı bilgiler verdik. Şimdi ise sizlere İzmir denildiğinde akla gelen ilk tatil destinasyonu olan ve konuklarına gerek kültürel açıdan gerekse de eğlence olanakları bakımından birçok seçenek sunan Çeşme'den bahsedeceğiz.
Urla ve Karaburun ile komşu olan Çeşme, bünyesinde her bütçeye hitap eden yetişkin otellerini barındırıyor. Tesisler; Alaçatı, Ilıca ve ilçe merkezinde yer alıyor. Ancak nerede olurlarsa olsunlar butik tarzdaki oteller, merkez konumları itibariyle Çeşme'nin eşsiz güzellikteki plajlarına, tarihi mekânlarına, termal kaynaklarına ve eğlence olanaklarına kolayca ulaşım imkânı veriyor. Bu sayede çiftler, sakin bir ortamda konaklarken diledikleri zaman farklı aktivitelere odaklanarak tatillerine keyif katabiliyor. Çeşme Yetişkin Otelleri tavsiyesi için linke göz atın! https://kucukoteller.com.tr/cesme-otelleri



6. Kuşadası
Ege'de 18 yaş üstü bireylere hizmet veren oteller yalnızca İzmir sınırları içerisinde yer almıyor. Aydın'ın gözde tatil bölgelerinde de birçok seçenek sizleri bekliyor. O yüzden hareketli ve eğlence dolu atmosferi ile Çeşme'yi aratmayan bir alternatif arıyorsanız, Kuşadası'na da odaklanabilirsiniz. Adnan Menderes Havalimanı'na yalnızca 65 kilometre uzaklıkta olması ve İzmir'den direkt ulaşım imkânlarının çeşitliliği, ilçeyi romantik tatil hayali kuran çiftler arasında popüler kılıyor.
Yaz aylarında Kuşadası'na seyahat ettiğinizde, tatil sürenizin önemli bir bölümünü ilçedeki plajlarda deniz keyfi yapmaya harcayabilirsiniz. Yılın geriye kalan üç ayında ise kafa dinlemeye odaklanıp sevdiğiniz kişiyle daha fazla baş başa kalma imkânı bulabilirsiniz. Zira yaz mevsimi dışında da Kuşadası, çocuklardan uzakta romantik bir tatil için ideal adresler arasında sayılıyor.
Kuşadası Otel Önerileri için linke göz atın https://kucukoteller.com.tr/kusadasi-otelleri



7. Didim
Uzun plajları ile ünlü Didim, Aydın ili sınırları içerisinde sizlere önereceğimiz bir diğer tatil destinasyonu. Hatta binlerce yıllık tarihi birikimi Ege'nin tertemiz denizi ve enfes manzaraları ile neredeyse iç içe sunması, turistik ilçeyi kimi çiftlerin gözünde daha değerli kılıyor. İstanbul ve Ankara'dan direkt otobüs seferlerinin gerçekleştirilmesi, İzmir'den ise araba ile yaklaşık 2 saatte ulaşılabiliyor olması ilçenin popülerliğine katkı yapıyor.
İlginin özellikle yazın inanılmaz boyutlara çıkması, Didim'de otel çeşitliliğinin artmasını sağlıyor. Bu durum, ilçede her bütçeye uygun konaklama seçeneğinin kolayca bulunabilmesine imkân tanıyor. Eğer tarihi mekânlara ulaşımınızın kolay olmasını istiyorsanız, merkezdeki yetişkin otellerini tercih edebilirsiniz. Doyasıya deniz keyfi yapmayı ve eğlence fırsatlarından yararlanmayı planlıyorsanız, Altınkum ve çevresinde konaklamanızı tavsiye ederiz. Didim Otelleri için linke bakın https://kucukoteller.com.tr/didim-otelleri



8. Bodrum

Bodrum Otelleri için https://kucukoteller.com.tr/bodrum-otelleri linkine göz atın!Tabii işinizi garantiye almak ve daha sakin bir ortamda tatil yapmak isterseniz, kış aylarında bile hafta sonu kaçamakları için Bodrum'a seyahat edebilirsiniz. Bu mevsimde Bodrum Kalesi'ni gezmek, Gümbet'te gün batımını izlemek, Göltürkbükü sahilinde yürümek de en az yaz yazlarında deniz keyfi yapmak kadar zevk veriyor.
Portakal ve mandalina bahçelerinin arasında, enfes plajlar ile her zevke hitap eden eğlence olanaklarına birkaç adım ötede keyifli bir tatilin hayalini kuruyorsanız, daha da güneye inip Muğla'nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum'daki konaklama fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. İlçedeki konaklama tesisleri, en kalabalık aylarda bile çiftlere rahatsız edilmeden baş başa tatil fırsatı sunuyor.



9. Marmaris
Çam ormanları ile çevrili dillere destan güzellikteki koyların yakınında, gün doğumunun ve batışının enfes manzarasına şahit olarak tatil günlerinizi geçirme fikri sizleri heyecanlandırıyorsa siz de birçok çift gibi Marmaris'teki yetişkin otelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Üstelik mevsim kısıtlaması olmadan dilediğiniz an kaçamak yapmak için ilçeyi ziyaret edebilirsiniz.
Marmaris'te de tıpkı Bodrum'daki gibi tatil planlarınıza uygun konaklama bölgesi seçimi yapabilirsiniz. Romantik bir tatili eğlence olanaklarını değerlendirerek renklendirmek isterseniz, ilçe merkezindeki yetişkin otellerinde konaklayabilirsiniz. Sakinliğin ön planda olduğu, doğa ile iç içe kalabileceğiniz bölgeler size daha çok hitap ediyorsa Selimiye, Bozburun, Söğüt, Hisarönü, Bördübet, Armutalan veya Turunç'a yönelebilirsiniz. Marmaris Otel Önerileri için linke bakın https://kucukoteller.com.tr/marmaris-otelleri



10. Datça


Çocuklardan uzakta baş başa keyifli bir tatil için Ege'de 10 yeri sıraladığımız listemizin son sırasında, adı günümüzde "huzur" kelimesi ile neredeyse eş anlamlı hale gelen Datça bulunuyor. Bölge doğal güzellikler açısından Marmaris ile aynı seviyede sayılıyor. Sakinlik bakımındansa listemizin başındaki Assos gibi eşine az rastlanır konumda yer alıyor.
Gerçek bir Datça tatili deneyimi yaşamak isterseniz Reşadiye, Palamutbükü gibi tarihi dokusu ile öne çıkan konaklama bölgelerindeki otelleri değerlendirebilirsiniz. Kısıtlı sayılabilecek gece hayatına dâhil olmak, yerel mutfağın özgün lezzetlerinin tadına bakmak gibi planlarınız varsa ilçe merkezindeki konaklama tesisleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. 
Datça Otelleri tavsiyemize göz atmak için https://kucukoteller.com.tr/datca-otelleri linkini tıklayın!

İyi Tatiller...