Kendine Ait Özel Plajı Olan 10 Otel

Denize sıfır konaklama tesisleri kategorisinde yer alan özel plajı olan oteller arasından seçiminizi yaparak erken rezervasyon fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Çocuklu aileler için de oldukça uygun olan özel plajlı oteller Antalya, İzmir, Aydın, Muğla gibi sahil şeridi olan illerde yoğunlaşmış durumda. Antalya’nın Kemer, Belek, Side, Alanya, Kaş – Kalkan gibi ünlü ilçelerinde deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını doyasıya çıkarabileceğiniz gibi Ege kıyılarını da tercih edebilirsiniz.
Muğla’nın Fethiye – Ölüdeniz, Göcek, Marmaris gibi bölgelerinde çok sayıda denize sıfır ve özel plajlı otel bulunuyor. Aynı şekilde Dikili, Çeşme, Alaçatı, Kuşadası, Seferihisar, Özdere, Ürkmez, Gümüldür gibi destinasyonlarda da bütçe dostu özel plajlı otele rastlamanız olası.

1- Sinop Antik Otel - Sinop - https://www.kucukoteller.com.tr/sinop-antik-otel

“Gölge etme başka ihsan istemem.” deyişi ile ünlü, MÖ 4.yüzyılda yaşamış Sinop’lu Diyojen’in memleketindeyim. Sizlere bu defa Sinop’tan, @sinopantikotel ‘den sesleniyorum.
Batı Karadeniz’in serapa yeşillik coğrafyası, dillere ve kalplere destan hakikaten! Köknardan karaçama, kayınlardan gürgene uzanan müthiş bir klorofil sergisi! Sinop’un doğası o kadar şanslı, köyleri kasabaları o kadar güzel ki, konakları öyle havalı ki… Turist çekmek için bir şey yapmalarına gerek yok. Doğal bir girinti olan Hamsilos Koyu da buraların en ünlüsü.
2- Dirik Surf Club Hotel - Datça - https://www.kucukoteller.com.tr/dirik-surf-club-hotel

Planları şimdiden gerçeğe dönüştürmenin vakti! . Hala yaz tatiline çıkmadıysan, biraz kafa dinleneceğin, şöyle her şeyi geride bırakıp, yeni kararlara yelken açacağın bir yer arıyorsan Datça, bu yaz kesinlikle gitmelisin diyeceğim yerler arasında olacak.
Hala bozulmamış atmosferinin verdiği huzur ile Akdeniz ve Ege’nin birleştiği noktada antik tarihi geçmişi ile çok şey vaat eden Datça her zaman en sevdiğim yerler arasında. Gidince dönmek istenmeyen, ‘’ah keşke şu bahçeli taş evlerden biri benim olsa’’ diyeceğin, eski tatil beldelerini anımsatan henüz ‘’beach club’’ ların esir almadığı Datça  kafasını dinlemek, kendiyle kalmak, denizle bol bol vakit geçirmek ve doğanın içerisinde sukünetini bozmadan onun bir parçası olmak isteyen herkes için mükemmel bir alternatif.
3- Mavilim Otel - Kaş Antalya - https://www.kucukoteller.com.tr/mavilim-otel

Kaş'ta bu sefer her bir odanın deniz manzarasına karşı kurulduğu, özel plajında kendini Kaş'ın serin sularına bırakabileceğin bir önerim var ; @mavilimotelkas
Sıcak bir Akdeniz gününde huzura ermenin bence iki yolu var. Biri denize yakın olmak, ikincisi ise püfür püfür esen balkonu/verandası olan bir yerde konaklamak. Mavilim otel ne şahane ki bu ikisine de sahip, sanırım Kaş'taki yeni favori adresimiz olacak.
4- Kıyı Hotel - Selimiye Marmaris - https://www.kucukoteller.com.tr/kiyi-hotel

Önümde enfes bir deniz manzarası: bir süre sonra gökyüzü kusursuz mavisini hercai renklere bırakıyor… Bu aile hali hissedilen Kıyı’nın deniz manzaralı, balkonlu odasında kalıyorum. Sabah denizin kokusuna mutfaktan gelen pişilerin kokusu karışıyor. Kıyı Hotel özenle seçilmiş akşam yemeği menüleri, tiril tiril odaları ile Selimiye’nin dingin ruh haline uygun ritminin gerçekleşmiş hali sanki… Gecenin bir yarısı olduğunda da ay bütün ihtişamıyla aydınlatıyor Kıyı’nın restoranını…
5- Casa Mimosa Hotel & Restaurant - Karaburun İzmir - https://www.kucukoteller.com.tr/casa-mimosa-hotel--restaurant

Hemen önümde uzayıp giden sahilin, akşam olunca gün batımında gökyüzünün sağ tarafta kıpkırmızı, sol tarafta pespembe olduğu, alnımıza değen rüzgârın keyfini sürdüğüm, neşeli ve tatlı hatıralarla dolu bir tatil geçireyim istiyorum.
Karaburun’da Mimoza Koyu’nda denizin kıyısında Casa Mimosa’ya @casamimosa_ girer girmez; sakinlik ve uçsuz bucaksız manzara beni karşılıyor. Deniz-kum-güneş: en iyi nispetler ahengi benim için ! Casa Mimosa’da favori odam; denize sıfır ve jakuzili terası olan “loft suite” odaları oluyor. Saatin yavaş çalıştığı bir oda burası.
6- Eden Bungalows and Beach - Ekincik Köyceğiz - https://www.kucukoteller.com.tr/eden-bungalows-and-beach

Bir kenar süsü gibi çevreyi saran çam ormanlarıyla kaplı Eden. Baştan aşağı göz kamaştırıcı güzellikte deniz ve bu dünyadan olmayan bir sessizlik ve huzur vardı çevremizde… Mutluluğun coşkusu içindeydik Eden’de…
Ev sahibi Barış; her gün önünden geçtiği bu manzaraya, her gün aynı şekilde heyecanlanabilen bir insanın coşkusuyla ağırladı bizi. Eden Bungalows’un yaz-kış çiçek açan bahçesi içinde sanki kendiliğinden oluşan açık hava müzeleri var: denize sıfır ahşap bungalov odamızda manzarayı hayran hayran seyrededurduk balkonumuzda… Gün ışır ışımaz da sahilde yüzdük tabii. İnsan sevdiği şeylerden kolay kolay vazgeçemiyor vallahi!
7- Gökçeada Surf Oteli - Gökçeada Çanakkale - https://www.kucukoteller.com.tr/gokceada-surf-oteli

Merhaba Gökçeada huzuru! Adada her yerde her şey doğallıktan fırlayıveriyor. Gökçeada Surf Oteli de bunlardan biri. 🏖 Aydıncık Plajında hayranlık uyandırıcı görüntüsü ile 13 yıldır konuklarını ağırlıyor @gokceadasurfoteli
Dev taşlardan yapılmış geniş bir avlu, her tarafta ağaçlar ve yeşil kısa otlardan oluşan çimenliğin bittiği yerde de güzel bir sahil sizi bekliyor. Tamamen adaya özgü rüzgârın tiz çığlıkları bu saklı yerin güzelliğini daha da arttırıyor. Doğal bir düzen bu Gökçeada Surf Oteli için... Zaten bu ada şekil itibari ile büyük dalgalara benzemiyor mu?

8- Assos Dionysos Hotel - Kadırga Koyu Çanakkale - https://www.kucukoteller.com.tr/dionysos-hotel-assos

Güzellikleri yakalamaktan vazgeçmiyoruz! Deniz kıyısının şirin, sakin ve ağaçlarla çevrili kenarında dünyadan kopuk bir kıyı oteli Dionysos Hotel. İnsan dehasının bir ürünü olan bu yaratılmış güzellik Assos'ta bulunuyor. Sekiler halde düzenlenmiş. Hayli konforlu odaları var. Hepsi geniş ve özenli. Midilli Adasıyla çevrili şahane manzaralı balkonlu odalarından günün ilk esintisini hissetmek ne büyük bir keyif oluyor… Yazın da kışın da ayrı bir havası oluyor Dionysos Hotel’in. Serpme şeklinde sunulan sabah kahvaltılarında yumurtanızı ister menemen, ister sucuklu, ister peynirli söyleyin, dilediğiniz gibi yapıyorlar.
9- Golden Key Bördübet - Marmaris - https://www.kucukoteller.com.tr/golden-key-bordubet

Golden Key Bördübet’teki doğa güzelliği gündüzle de sınırlı değil. Engin çimenlerin üzerindeki akşamların tatlılığı, bir yandan etraftaki tavşangiller, sincapgiller, kuğugiller ve tavus kuşlarının varlığı ve etraftaki binlerce ağaca konmuş yüzlerce kuş… Tabiat burada güzelim Golden Key Bördübet peri masalına katkıda bulunuyor sanki…Golden Key Bördübet, eli yüzü düzgün kocaman çamların altında, kendinden emin duran ahşap sütunlu, büyüklü küçüklü birbirinden farklı odalara sahip. Favorimiz coşkulu nehrin sesini duyduğumuz Kayıkhane Evi…

10- Khai Hotel - Ortakent Bodrum - https://www.kucukoteller.com.tr/khai-hotel

Tatilin kült merkezi Bodrum’dayız… Bodrum’da denizle burun buruna huzurlu bir tatil keyfi için geliyor bu önerimiz; @khaibodrum 
Bodrum/Ortakent Yahşi de vaat ettiği güzellikler açısından eşsiz bir yer ! 
Burada denize sıfır, gözlerden uzak, Ortakent’in özel bir noktasında yer alan Khai’nin | @khaibodrum’un konuğuyum. Khai ismine yakışan, özgün, sade ve şık bir mekân. Tam anlamıyla butik bir konaklama sunuyor konuklarına.
Yemyeşil çim kaplı, çiçekler ve ağaçlarla bezeli bir bahçede farklı konseptte odaları bulunuyor Khai’nin. Bu odalardan bir tanesi ise bedensel engeli olanların kullanımına uygun şekilde düzenlenmiş. Ben bahçeye açılan müstakil girişli odalarında kalıyorum.
Bodrum’a özgü yalın bir tasarım hakim odamda. Etrafta gözü yoran hiçbir eşyanın olmaması hoşuma gidiyor... Güzel bir şey yapmak bu kadar kolay işte…