Kumsalıyla Öne Çıkan En Güzel Plaja Sahip Oteller

Daha yaz mevsimi gelmeden başlar tatil planları… Zevkimize ve bütçemize uygun otel bulabilmek, plajı güzel olsun, kumu şöyle olsun, denizi böyle olsun gibi beklentiler kararımızı verene kadar da bitmez. Zaten çabucak bitiveren yaz tatilimizde, vaktimizin çoğunu geçirdiğimiz, gün boyu güneşlenip denize girdiğimiz plajın da güzel ve temiz olması bizim için oldukça önemlidir. Üç tarafı masmavi denizlerle çevrili ülkemizin hemen hemen her kıyısında muhteşem denizi ve plajı ile ünlü, mavi bayraklı pek çok konaklama tesisi mevcut. Tesisin güzel ve temiz bir plaja sahip olması göz zevkimizin yanında sağlığımız için de önemli. Plajın güzelliği ve temizliği çocuklu aileler için de dikkat edilmesi gereken noktalardan biri. Eğer siz de tatilinizi planlarken otel plajınızın güzel olmasını ön planda değerlendiriyorsanız, sizin için seçmiş olduğumuz hemen hemen her bölgeden en güzel plaja sahip farklı otelleri, sitemizden inceleyebilirsiniz.

1- Villa Mahal - Kalkan 

Kalkan koyuna hakim konumuyla denize meydan okuyan egzotik bir atmosfere sahip. Bu yamaçta konumlanmış muhteşem manzaralı 13 oda ve suit ile 4 şık villadan oluşuyor. Zeytin, limon, incir ağaçları ile kaplı geniş arazide, özenle oluşturulmuş zengin bahçesi, Akdeniz’in endemik bitkileriyle buluşuyor.

 https://www.kucukoteller.com.tr/villa-mahal-kalkan
Hotel Villa Mahal, +12
2- Changa Otel - Adrasan 

Changa; bireysel rahatlığa önem veren bir mekân. Keyifle huzurun, neşeyle müziğin özlemiyle inşa edilmiş. Ve alakart restoranlarında da lezzet muhiti hedeflenmiş. Mutfak ihtisasla tasarlanmış, ihtimamla geliştirilmiş. Şöyle ki ; otelde yarım pansiyon şeklinde hizmet veriyorlar. Her akşam dumanı üstünde tüten bir çorba, dört çeşit zeytinyağlı meze, salata ve ızgara (çipura, levrek, köfte gibi) çeşitler oluyor. Favanın ve humusun tadı nadir bulunur lezzette , salatalar diri ve yeşil, balıklar taze. Her şey ölçülü ve saygılı, özen mükemmel… Hele bir de dolunay zamanında bir yanda gün batarken bir yanda ay doğar… Bin şükran!

 https://www.kucukoteller.com.tr/changa-hotel-adrasan
Restaurant ve sahilimiz
3- Blanca Beach Hotel - Kaş 

Blanca Beach Hotel , Kaş’ta Çukurbağ Yarımadası yolu üzerinde yer alan meşhur Hidayetin Koyu’nda yer alıyor.

Otelin konukları için ayrı bir plaj kısmı var, denize buradan girebiliyorsunuz ve gerçekten sessiz, sakin, nezih tatil sevenler icin cennet gibi. Otelin bulunduğu Hidayet Koyu akvaryum gibi, yüzerken gölgenizi izliyorsunuz resmen.

 https://www.kucukoteller.com.tr/blanca-beach-hotel
Blanca Beach, Hidayet'in Yeri

4- Pilos Deluxe Hotel - Turunç Marmaris 

Pilos Deluxe’ü hayata geçirirken amacımız, bulunduğumuz coğrafyanın en güzel yönlerini her köşesinde görebileceğiniz bir mekan oluşturmaktı. Tüm misafirlerimizle, tatillerinden sonra da kopmayacak bağ kurmayı hedefleyen huzurlu bir hafifleme mekânı.

Öyle ki, Pilos Deluxe bir rüyadan uyandığınızda gün boyu aklınıza takılan bir şey gibi, bütün bir sene boyunca aklınızın bir köşesinde hep sizi çağıran, yaşadıklarınızı aklınızdan çıkartamayacağınız bir mekan.

 https://www.kucukoteller.com.tr/pilos-deluxe-hotel
Plaj
5- Panjur Hotel - Söğüt Marmaris 

İnsanın üzerinde iz bırakır Söğüt. Gökyüzünün egemenliğindeki doğasında -tam da şu sıralar- neşe var: küçük kuşlar cıvıldıyor, horozlar ötüyor, denizde hayat var ! Ah bir de bembeyaz kumlar, güneşte buğday rengine döndüyse ve hava sıcaklığı ile bizi kendisine çekiyorsa; fazla zaman kaybetmeden Söğüt’te deniz kıyısındaki Panjur Hotel’e gitme vaktimiz gelmiş demektir! Panjur’un duvarları güneşli günlerde güneş ışığını yansıtacak biçimde pürüzsüz ve dümdüz. Pek az yer görmüşüzdür bu yalın görüntü kadar ruhumuzu okşayan, haz ve neşe dolu an yaratan… Hem de pek az

https://www.kucukoteller.com.tr/panjur-hotel-sogutkoy
Panjur Hotel, Söğütköy
6- Assos Terrace Hotel 

Assos bir cennet! Bölgeye daha girer girmez kuşbakışı baktığımız Assos şifalı bir banyo gibi bütün yorgunluğumuzu silip süpürüyor!

https://www.kucukoteller.com.tr/assos-terrace-hotel

7- Gökçeada Surf Hotel 

Aydıncık Plajında hayranlık uyandırıcı görüntüsü ile 14 yıldır konuklarını ağırlıyor Gökçeada Surf Oteli. Dev taşlardan yapılmış geniş bir avlu, her tarafta ağaçlar ve yeşil kısa otlardan oluşan çimenliğin bittiği yerde de güzel bir sahil… Denizi de ılık mı ılık .



Tamamen adaya özgü rüzgârın tiz çığlıkları, bu saklı yerin güzelliğini daha da arttırıyor. Zaten bu ada şekil itibari ile büyük dalgalara benzemiyor mu?



Biz özgün ve değişik detaylar peşindeyken yeni bir güzellik keşfettiğimizde ne kadar özgürlükçü ve evrensel olduğumuzu anlıyoruz. Surf bizim için yeni bir üslup oldu. Bu atmosferin sizi de yanıp tutuşturmasına izin verin lütfen.

 https://www.kucukoteller.com.tr/gokceada-surf-oteli
Gökçeada Surf Oteli

8- Ayanya Beach ve Bungalovları - Avşa Adası 

Avşa Adası’nda de­ni­ze gi­ri­le­bi­le­cek en güzel koyla­rdan bi­ri olan Çınar Koyu’nun en dikkat çekici yerlerinden biri Ayanya Beach Hotel & Bungalows. Hem fiyatı da uygun. Deniz kıyısında 40 dönüm çayır ve zeytinlik içine kurulmuş sempatik ve işlevsel ağaç evlerden oluşuyor. Bir dizi farklı konaklama seçeneği sunuyorlar: sahil odaları, apartlar ve plaj evleri gibi. Konfor lüks değil ama yeterli.

Tesisin hemen önünde kendilerine ait özenli plajları bulunuyor.

 https://www.kucukoteller.com.tr/ayanya-beach-ve-bungalovlari

9- Ayvalık Sea Resort - Sarımsaklı 

Ayvalık’a ilk gelen denizin maviliğine şaşar. Baktıkça, mavilerin binbir çeşidi gözler önüne serilir çünkü. Lacivert, çivit rengi, indigo, saks diye renk adları sıralanabilir. Öyle bir sevinç mavisi ki bu, insanı Sarımsaklı’da sahilin kuytu köşesindeki Ayvalık Sea Resort’e götürmeye şevk eder. Denize sıfır olan otellerin neşesini anlatmak öyle kolay olmuyor vallahi.

Ayvalık Sea Resort’te detaylar tutkuyla düşünülmüş, her ayrıntıda iyi niyet ve konukseverlik hissediliyor.

Kapının hemen önü pırıl pırıl deniz. Sarımsaklı’nın tek mavi bayraklı plajı burası.

https://www.kucukoteller.com.tr/ayvalik-sea-resort
Ayvalık Sea Resort - Sarımsaklı

10- Ekincik beach Hotel - Ekincik Köyceğiz 

Daha girer girmez kendimizi cennette sanıyoruz. Mümkün olan her yere, pencere önlerine, sahil kenarına, bahçeye içleri rengarenk çiçeklikler ve palmiyeler dikmişler.

Penceremizin çerçevesi ahşaptan. Teraslı suit odamızda yalnız başımıza oturup dalgaların sesini dinlememizde bir “wabi sabi” vardı. Sizler de ana asfalttan ayrılıp girin hele Ekincik’in içine. Neler göreceksiniz neler... Ekincik Beach&Hotel birkaç günlük gelmiş insana, bir haftadan daha fazla kalma isteği uyandırıyor. Değerlendirin deriz.

https://www.kucukoteller.com.tr/ekincik-beach-hotel
Ekincik Beach Hotel

11- Otel Mavi Beyaz - Palamutbükü Datça 

Datça'nın en güzel yeri Palamutbükü'nde denize sıfır, kendisine ait plajı bulunan Otel Mavi Beyaz da 2 kişilik odaların tamamı yatarken bile denizi göreceğiniz şekilde tasarlanmış bazılarında ise denizin üstünde uyuduğunuzu hissedeceksiniz.

Dalga sesi ve cırcır böceği sesinden başka ses duymayacağınız, kirpiğiniz düşse 10 metre derinlikte göreceğiniz, Green Peace tarafından Akdeniz en temiz denizi, The Guardian tarafından da dünyanın en iyi plajı seçilmiştir.

https://www.kucukoteller.com.tr/otel-mavi-beyaz
Otel Mavi Beyaz
12- Mandalya Beach Hotel - Kargı 

Öncelikle mavi tur burada olmazsa olmaz aktivitelerden. Günlük gezi tekne turları yapabilirsin. Mesudiye ve Palamutbükü koylarında yüzebilir, akşam güneşini Knidos’ta batırabilirsin. Gün battıktan sonra Datça’nın daracık sokaklarına kendini bırakabilir, kumluk plajında sevdiklerinle birlikte denize karşı bir akşam yemeği keyfi yapabilirsin. Ha bir de unutmadan zamanın varsa Bozburun ve Selimiye'yi gezebilirsin.

 https://www.kucukoteller.com.tr/mandalya-hotel
plajımız

13- Fiska Selimiye - Selimiye Marmaris 

 Marmaris Selimiye'de sahil şeridinin en ucunda, uçsuz bucaksız sıralanmış adacıkların ortasında, körfeze tepeden bakan Fiska Selimiye Hotel (@fiskaselimiye) kapılarını açtı. Bahara merhaba demek için harika bir kaçış fırsatı olabilir.

 Hem konaklama hem de restoran-plaj hizmeti veren otelin konumu çok özel. Koyun bittiği yerde başka kimse yok ve deniz odanızın hemen önünde. Manzarasının gerçekten ayrı bir ölçüsü ve şiirselliği var.

https://www.kucukoteller.com.tr/fiska-hotel
Fiska Otel

14- Med-inn Hotel - Güllük Milas 

Güllük koyunun muhteşem manzarası, gün boyunca rahatlatan bir atmosfer, plajda ya da havuz başında güneşlenme, dinlenme, imkanı sunuyor. Tesis misafirlerin isteklerini karşılayacak tüm konfora sahip. Doğal güzelliklerle çevrili modern suitler, rahatlatan atmosfer ve içten bir servis. 

https://www.kucukoteller.com.tr/med-inn-hotel
Med-Inn Hotel Güllük
15- Ortunç Hotel - Cunda Adası 

Minimalist konsepti, dingin ortamı, doğal ürünlerden hazırlanan mutfağı ve bu güzelliklere eşlik eden müzikleri ile öne çıkar. Doğaya yıllar boyu yapılan yatırımlar beraberinde Mavi Bayrak ödülü, Yeşillenen Oteller Sertifikası ve nihayet Yeşil Anahtar ödülünü getirir. Sürdürülebilir turizmin öncüsü Ortunç, doğal olanı en kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerine sunmaya ikinci kuşak Onur Tunç ile devam ediyor.
https://www.kucukoteller.com.tr/ortunc-otel
Ortunç Hotel, +12
16- Reges a Luxury Collection Resort & Spa - Boyalık Çeşme 

Çeşme Boyalık mevkiinde denize sıfır konumdaki otel iki ayrı binaya sahip. Toplam 104 odasının her biri büyüleyici Ege Deniz’i manzarasına bakıyor. Odaların hepsi en az 40 metrekare büyüklüğünde ve teraslı. Odalar smart teknoloji ile donatılmış: giriş yapıldığında perdeler, ışıklar ve televizyon otomatik olarak açılıyor.

Otel genelinde genişlik, ferahlık ve konfor şıklıkla bütünleşmiş. Yemyeşil peyzajlı bahçeleri, otelin kendine ait plajı, denizin yanı sıra iki ayrı açık havuzu, plajda kişiye özel kabanaları ve 1400 m2’lik kocaman bir Spa Merkezi var. Her biri özel banyolu masaj odaları, Türk Hamamı, sauna ve buhar odaları, termal kapalı havuzu, 7/24 açık spor salonu ile hizmet veriyor.

 https://www.kucukoteller.com.tr/reges-a-luxury-collection-resort--spa
Reges a Luxury Collection Resort & Spa
17-  Vira Demir Hotel & Velena Restoran - Selimiye Marmaris 

Selimiye’nin bir ruh hali olduğunu söylemiştik ama sanırız ki bundan da fazlası var. İnsanı mutlak dinginliğe sürükleyen bir tılsımı var buranın. Yıldızların sükûnetle sayılması Selimiye’de doğmuş olsa gerek…Vira Demir’in insanın içini açan odaları 45 metrekare genişliğinde, asma katlı, müstakil girişli ve önlerinde kendilerine ait özel oturma alanları bulunuyor. Sadece konuklarının kullanımına özel pırıl pırıl kumsal plajlarında gün boyu deniz-kum-güneş keyfi yapmak büyük bir keyif doğrusu…

https://www.kucukoteller.com.tr/vira-demir-hotel
Vira Demir & Velena Restoran
18- Casa Daracia - Bozburun Marmaris 

Bozburun isminin kendisi deniz, sessizlik ve huzur demek bizim fikrimizce. Bozburun’da tadımıza tat katan Casa Daracia ise şu sıralar daimi yazını yaşıyor. Buradaki manzara yaşamımızın geri kalanında bizi her daim etkileyecek eşsiz bir güzellikte…

https://www.kucukoteller.com.tr/casa-daracia
Casa Daracia, +15
19- La Bohme Kabak - Kabak Ölüdeniz 

Sakin mi sakin bir yer olan La Boheme’in bazı odalarının hem içinde hem de kendilerine ait özel teraslarında jakuzi bulunuyor. Ve, konumu da denize sıfır La Boheme’in. Ahşap platformdan denize girilebiliyor buradan. Huzurun doruk noktası olan La Boheme’de tüm gün romans yaparak geçiyor. Mevsim sonbahara doğru kaydıkça burası cennet oluyor cennet!

 https://www.kucukoteller.com.tr/la-boheme-kabak

La Boheme Kabak, +18