Aranıyor...
Sonuç bulunamadı.
İdari olarak Tarsus bölgesi Mersin'e bağlı olduğundan yemek bakımından ilk akla gelen tantuni. Sonrasında genel olarak Akdeniz mutfağı ve Anadolu mutfağının bir karışımı olan, daha çok et ve et ürünleri türüne yönelik ve yöresel yemeklere yönelik sunumları görüyorsunuz Tarsus'ta. Tantuninin yanı sıra topalak çorbası, tatar çorbası, dövme pilavı, lepe çorbası, tatlılardan kerebiç-mamul tatlısı ve meşhur cezerye, muska tatlısı, karakuş tatlısı, humus yemeği ve hamur işi olarak da fındık lahmacun Tarsus'ta mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden.
Bir de mekân olarak baktığımızda ise Tarsus'a geldiğinizde uğrayabileceğiniz güzel yerler olarak Kervan Humus, Yeni Ada Kebap Salonu, Sofioğlu, Yeni Kent Lokantası, Keleşoğlu Baklavaları, Şelale Otağı, Bedii Usta Kebap Salonu, İbrahim Usta Pastanesi, Akın Humus, Ciğerci Apo, Ciğerci Hasan, Ömür Kebap Salonu, Kifidis Büyüksaat Kebapçısı, Koko Dayı, İkram Dondurma, Öğretmenim Aşevi, Mevsim Kebap Salonu, Balıkçı Şahin'in Yeri, Tarihi Kubbe Cafe Restaurant, Teras Restaurant, Cikcik Ali, Selçuk Han Restoran, Eshab-ı Kehf Bağ Restaurant önerilebilir, tavsiye edilebilir yerlerden.