5. Alaçatı Ot Festivali - 10-13 Nisan 2014

5. ALAÇATI OT FESTİVALİ PROGRAMI


10 – 13 Nisan 2014



10 Nisan 2014


Sabah: Yemek atölyeleri
Otları tanıma ve toplama gezileri (doğa yürüyüşleri)


Öğleden sonra: Yemek atölyeleri


Saat 15.00 Seminer Prf. Gülden Köksal – Fitoterapi (bitkilerle beslenme)



11.04.2014


Sabah: Yemek atölyeleri


Öğleden sonra: Yemek Atölyeleri


Saat: 15.00 Seminer: Dr. Ayşegül Çoruhlu - Alkali beslenme


Saat 17:30
 Sergi açılışları


19.00 Basın toplantısı


Gala yemeği



12.04.2014


10.00 Amatör üreticilerin otlu ürün stand açılışları


11.00 Uygulama bahçesi tanıtım ziyareti


12.00 Önceki festivallerde yarışan yemeklerin stant açılışları


13.00 Alaçatı Ot festivali korteji


18.00 Ayhan SİCİMOĞLU açık hava konseri



13.04.2014


10.00 Ot ve otlu ürün standlarının açılışları


11.00 Altın ödüllü yarışmaların başlatılması


"En güzel otlu yemeği kim pişirmiş?"


"En fazla ot çeşidini kim toplamış?"


16.00 Ödül seremonisi


Gün boyu devam edecek aktiviteler:


-Kitap dağıtımı (2013 yarışan yemeklerin kitabı)


-Sponsor stantlarında çeşitli etkinlikler


-Çoçuk aktiviteleri (ot festivali temalı)

Konaklama için: Alaçatı Otelleri