Zeytinbağı Otel de Yemek Kursları - Edremit / Balıkesir
Sevgili Zeytinbağı dostları,
İtalya ve Fransa gibi zengin mutfak geleneklerine sahip ülkelerde çok yaygın olan lezzet temalı seyahatlere Türkiye’de öncülük eden, Zeytinbağı’nın şefi Erhan Şeker, amatör bir zevk olarak başladığı aşçılığı iyice ilerleterek Ege yemekleri konusunda uzmanlaşınca, deneyimlerini, yemek meraklıları ile paylaşmaya karar verip, Kaz Dağlarından Bir Lezzet Öyküsü adlı bir yemek kitabı yazdı.
Zeytinbağı otel bu yıl yemek kurslarının onuncu yılında ve bu baharda da, şehrin hızlı yaşamından bir mola almak isteyenler için hafta sonları yemek kursları düzenliyor. Cuma akşam yemeği öncesi otele giriş. Cumartesi sabahı, yöresel peynirler, evde yapılmış sıcacık ekmekler, karaduttan turunca organik reçeller, soğanlı ve otlu pideler, köy yumurtaları ve zeytinyağı ile nefis bir kahvaltıdan sonra pazar alışverişi. Öğleden sonra dört saatlik kurs boyunca, şevketi bostan, yabani kuşkonmaz, ekşi kulak, gelincik otları, enginar ve kuzu göbeği mantarı gibi bölgeye ait envai çeşit sebze, kah çilek, tahin, hardal ve peynir soslarıyla buluşacak, kah deniz ürünleri ve bakliyatlar ile birleşerek, hem sağlıklı, hem lezzetli yemeklere dönüşüp, keyifli bir akşam yemeğinde paylaşılacak. Pazar kahvaltısı ile program sona erecek. 30-31Mart tarihlerindeki, iki gecelik programın fiyatı kurs dahil, iki kişilik odada kişi başı 300 TL.
Ayrıca 1-8 Nisan tarihleri arasında, Paskalya tatili nedeniyle, minimum üç gün konaklayan ailelerden, on yaş altı bir çocuktan ücret alınmayacak. Üç kişilik ailenin, üç gece için YP kampanya fiyatı toplam 600 TL.
Daha fazla bilgi için, 266 387 37 61 / 62 veya http://www.kucukoteller.com.tr/zeytinbagi-otel web sitesine ulaşabilirsiniz.