Gemi Turlarının Avantajları ve Fiyatları

Uzun bir yolculuğa hazır mısınız? Gözünüzü nereye çevirirseniz çevirin mavinin tonlarıyla karşılaşabileceğiniz harika bir gemi turu yapmak artık çok kolay!

Hayalini kurduğunuz şehre gemiyle gittiğinizi düşünün. Türkiye’den başlayan bu uzun ve eğlenceli yolculuğun sonunda harika plajlara, kumsallara ve tamamen farklı bir yaşama sahip şehirlere ulaşabilirsiniz. Üstelik son dönemlerde yaygın olan gemi turları fırsatları sayesinde bunu çok uygun fiyatlara gerçekleştirmek mümkün. Avantajlı fiyatlar ve rezervasyon için bu siteyi tavsiye edebiliriz.

Gemi Turlarının Avantajları

Gemiyle seyahat etmenin en güzel yanı stressiz, yormayan, sanki evdeymiş gibi yolculuk etmektir. Siz odanızda uyurken veya gemide bulunan aktivitelere katılırken gemi hayalinizdeki limanlara yanaşıyor olacak.

Evet, bahsettiğimiz gibi gemi turlarında yolculuk uzun sürdüğü için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Eğlenceli aktivitelerin yanı sıra yüzebileceğiniz birden fazla havuz bulunuyor. İkramlar, taze yemekler, barlar hatta gece kulüpleri bile mevcut. Bu yüzden gemi üstünde tatile devam edebiliyorsunuz. 

Tatil yapmanın en güzel yanı denizle buluşmak değil midir? Gemi turları sayesinde denizden hiç ayrılmayacaksınız. Kafanızı dışarı uzattığınız an uçsuz bucaksız deniz sizi bekliyor olacak. Yüzmek için ise hiç beklemenize gerek yok! Hemen yanınızda havuz, birkaç saat sonra belki Fransa, belki İspanya, belki de Amerika’da yüzüyor olacaksınız.

Gemi Turları Fiyatları

Fiyatlar seçeceğiniz tura bağlı olarak değişecektir. Vizesiz ziyaret edebileceğiniz gemi turları tahmin edebileceğiniz üzere daha ucuz. Batı Akdeniz, Yunan Adaları gibi yakınımızda bulunan şehirleri kapsayan turlar da aynı şekilde. Genel olarak fiyatlar 500-3000 Euro arasında değişiyor. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan paket programlar dahilinde uzun bir süre gemide kalacağınızı düşünürsek, fiyatların uygun olduğunu açıkça dile getirebiliriz!

Yanı başımızda bulunan Yunan Adaları, gemi turuyla gidilebilecek güzel destinasyonlardan biri. Harika güzellikleri barındıran Mykonos, Santorini, Rodos gibi adalarda eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak mümkün. Hem de vizeye ihtiyacınız yok!

Ben biraz çıtayı yükseltmek istiyorum, Amerika’dan Kolombiya’ya, oradan da Meksika’ya gidip dünyanın bir ucunda gemiyle gezerken okyanusta yüzmek istiyorum diyenler için de harika gemi turları fırsatları bulunuyor. Tüm ihtiyaçları listeye döküp karşılaştırdığınızda bu turların gerçekten çok daha ucuz olduğunun farkına varacaksınız. Üstelik bu turlarda Türkçe gezi rehberi de bulunduğu için gördüğünüz tarihi ve turistik yerler hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Tatilinizin verimli geçmesi, eğlenceli geçmesi kadar önemli.

Denizden ayrı yapamayanlar için harika programlar sizleri bekliyor! Hemen yerinizi ayırın, deniz manzaralı odayı kapın! Uyanır uyanmaz kollarınızı denizlere açabileceğiniz fırsatları kaçırmadan hayallerinizi gerçekleştirin.