Otelinizin Misafirlerini Mutlu Edecek Gratis Ürünleri

Tatil ya da iş amaçlı geziler için otellere gelen misafirlerin memnuniyetini sağlamak ve onlarda pozitif bir algı oluşturmak düşünüldüğü kadar zor değil. Elbette hijyenik bir ortam ve güler yüzlü bir hizmet sunulması en önemli memnuniyet sağlama gereksinimlerinin başında geliyor. Peki ya otelde geçirdikleri her an kendilerini özel hissedecekleri küçük detaylar? İşte bu detaylar farkı ortaya koymayı mümkün kılabiliyor.
Küçük Oteller'den gelecek siparişlere %10 indirim uygulanıyor: https://www.gratis.com/kurumsal-satisutm_source=kucukoteller&utm_medium=mailing&utm_campaign=kurumsalsatis 
Duş sırasında saçların mis gibi kokmasını sağlayan şampuanlar, saçları yumuşatan saç kremleri, günün yorgunluğunun atılmasına yardımcı olan duş jelleri, akşam dışarı çıkmadan önce saçlarına son dokunuş için kullanabilecekleri saç köpükleri ve saç jölesi, “diş macunumu unuttum” serzenişini gülümsemeye dönüştüren diş macunu ve diş fırçası muazzam bir deneyim yaşanmasını sağlayabiliyor.
Otellerde yer bulması gereken, daha doğru bir ifadeyle yer verildiğinde misafir memnuniyetini maksimize eden kişisel bakım ürünlerinin önemi ne yazık ki tam olarak anlaşılabilmiş değil. Birçok işletme için otel odaklarında kişisel bakım ürünlerine yer vermek elzem olmasa da bu bakış açısından uzaklaşabilenler misafirlerinin kalıcı tercihlerine dönüşebiliyor.
Bu yazımızda otel misafirlerini mutlu edebilecek kişisel bakım ürünleri hakkında bilgi bulabilir, hizmet kalitenizi özenli seçimlerle taçlandırmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz ürünleri Gratis farkıyla satın alabilir, en kaliteli ürünlere ekonomik fiyatlarla ulaşmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
Şampuan: Olmazsa Olmaz
Yorgun bir günün ardından dinlenmek ve günün kalan kısmına hazırlanmak için duş almak herkesin tercihi. Otelleri ziyaret eden misafirlerin duş deneyimini iyileştirecek başlıca ürünlerin başında da şampuan çeşitleri geliyor. Farklı saç tiplerine özel olarak formüle edilen Benri Şampuan çeşitleri 35 ml’lik ambalajları ile kişiye özel bir deneyim vadediyor. Daha uzun konaklama yapacak misafirlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak Bee Beauty Seyahat Boyu Şampuan 100 ml tercihinin yapılması da mümkün. Böylece kişiselleştirilmiş bir hizmet deneyimi sunulabiliyor. Şampuan olmadığı için vücut jellerini kullanmak zorunda kalan birçok misafirin memnuniyetsizliği de özel hissettiren şampuan tercihi ile giderilebiliyor. 
Saç Kremi Konfor Sunar
Otelinizde en temel kişisel bakım ürünlerinin olması tercihten ziyade bir gereklilik. Hali hazırda temin edilmesi gerekenlerin var olması ise ne yazık ki her zaman yeterli olmayabiliyor. İncelikle planlanan ürün grupları misafirlerin gülümsemesine neden olurken işletme ile ilgili algıyı pozitif hale getirebiliyor. İşte, görüldüğünde anlık da olsa mutlu eden ürünlerden biri de saç kremi. Misafirler için saç kremi tercihinde konaklama süresinin göz önünde bulundurulması ile doğru ürün tercihi yapılabiliyor. Gratis’e özel Benri ve Bee Beauty markalarının saç kremleri hem sağlıklı içerikleri hem de ekonomik fiyatları ile dikkat çekiyor. Benri Saç Kremi 35 ml, Bee Beauty Seyahat Boyu Saç Kremi 100 ml ambalajlarda sunuluyor.
Yorgunluk Atmak İçin: Mis Kokulu Duş Jeli 
Küçük otellerin hizmetleri ile fark yaratmasını sağlayan duş ve banyo ürünleri arasında duş jelleri özel bir yere sahip. Suyun dinlendirici ve arındırıcı etkisini mis gibi kokusuyla destekleyen duş jelleri otel misafirlerinin memnuniyetini artırmanın en pratik yöntemlerine dönüşebiliyor. Tek kullanımlık olması ile hijyen beklentilerine de yanıt veren Benri Duş Jeli küçük işletmelerin keyifli bir konaklama deneyimi ile anılmasını kolaylaştırıyor. 
Saç Köpüğü Ayrıcalıklı Hissettirir
Özellikle tatil beldelerinde konumlanan küçük otellerde belli başlı kişisel bakım ürünlerinin bulunması misafir memnuniyetini belirgin ölçüde etkileyebiliyor. Tatil sürecinin doğal işleyişi göz önünde bulundurulmadığı takdirde “olmasa da olur” diye düşünülen ürünlerin sunulması fark yaratabiliyor. Misafirlerin gördüklerinde kendilerini özel, işletmenin ise özenli olduğunu hissetmelerini sağlayan saç bakım ürünlerinden biri de saç köpüğü. Benri Saç Köpüğü sahip olduğu özel formül ile saçlara kolay bir şekilde yayılıyor ve anında saçların daha dolgun, daha hacimli bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Tatillerini keyifli bir akşamla taçlandırmak isteyen misafirlerin geceye kusursuz bir şekilde hazırlanmasını sağlayan Benri Saç Köpüğü Gratis farkıyla sizlere sunuluyor.
Özen Detaylarda Gizlidir: Diş Macunu 
Otellerde diş macunu bulunmaması son derece rahatsız edici bir hisse dönüşebilir. En temel bakım aşamalarından olan ağız ve diş bakımının aksatılmasına yol açabilen bu eksikliğin ikame edilmesi mümkün değildir. Diş macunu ve diş fırçası gibi günde birden fazla gerçekleştirilmesi gereken bakım süreçlerinin olmazsa olmazlarının, beş yıldızlı otellerde dahi her zaman yer bulmadığı bilinmektedir. Söz konusu fark yaratmak olduğunda bu eksiklik büyük bir avantaja dönüşebilir. Benri Mini Diş Macunu 20 ml’lik ambalajı ile özel bir deneyim sunmayı sağlayabiliyor ve misafirlerin de memnuniyetini yükseltmeyi kolaylaştırıyor. Benri Dental Mini Diş Macunu özel geliştirilen formülü ile dişlerin doğal beyazlığını geri kazanmasına yardımcı olurken ağzın biriken bakterilerden arındırılmasına yardımcı oluyor. Gratis’e özel Benri ürünleri küçük işletmelerin hizmet kalitesine pozitif bir etki sağlıyor.
Mükemmel Deneyimi Hatırlatan Vücut Spreyleri
Kokular ve yaşanan deneyimler arasında bağlar kurulur. Algılanan kokular ve o kokularla özdeşleşen anılar bütünleşir. Benzer bir koku duyulduğunda ise anılar tetiklenir. Mükemmel bir günün ardından misafirlere otellerde sunulan vücut spreyleri, bir sonraki ziyaretin nedenine dönüşebilir. Otel seçimi yaparken herkesin temel kriteri aynı olmayabilir ancak neden tercih edildiklerinden bağımsız olarak bireylerin deneyimini mükemmelleştiren işletmeler muazzam bir memnuniyet elde ederler. Gratis’e özel Bee Beauty Vücut Spreyi çeşitleri hafif ve hoş koku sunarlar, cildi ferahlatırken nemlendirirler. Meyvemsi ve şekerli kokulardan vazgeçemeyenlere özel Bee Beauty Sheer Love, çiçeksi ve odunsu notaların büyüleyici etkisini sunan Bee Beauty Midnight Jasmine, meyvemsi notaları vanilya gibi sıcak notalarla destekleyen Bee Beauty Secret Kiss, çiçek kokularını tatlı odunsu notalarla zenginleştiren Bee Beauty Pink Velvet ve meyvelerden elde edilen egzotik kokular ile tutkuyu canlandıran Bee Beauty Passionfruit Kiss Vücut Spreyi çeşitleri 50 ml’lik ambalajlarda sunulmaktadır. Misafirlere benzersiz ve özenli bir deneyim yaşatmak isteyen küçük otellerin banyolarında yer alabilecek bu eşsiz kokular Gratis farkıyla sizlerle buluşturulmaktadır.
Banyolarda Yer Açın: El Kremi
Tatil zamanları herkesin her zamankinden özel hissetmek istediği zaman dilimleri değil midir? Tercih edilen otele adım atıldığı anda kaliteli ve özel hissettiren bir deneyim yaşamanın dinlendirici etkisini göz ardı etmek mümkün değil. Bavulu en temel kişisel bakım ürünleri ile doldurmak zorunda kalmamak, yalnızca yaşanacak deneyimlere odaklanarak yola çıkmanın mutluluğunu yaşamak ve her bir detayın önceden düşünüldüğünü fark etmek tatili dakikalar içerisinde mükemmelleştirebilir. Bu noktada otellere düşen sorumluluk çok büyük olsa da yeniden tercih edilebilmek için atılması gereken adımlar son derece basittir. Banyoda yer verilen kişisel bakım ürünlerine bir de el kremi eklemek, misafirler üzerinde şaşırtıcı bir etki yaratabilir. Benri El Kremi 75 ml şeftali kokusuna sahiptir. İçeriğindeki cilt için faydalı bileşenler cildi ihtiyaç duyduğu nem ile buluştururken mis kokusu yüzlerde gülümsemenin nedenine dönüşebilir. 
Otelinizin İhtiyaçları için Doğru Adres: Gratis
Evet birçok otel kişisel bakım ürünlerinin gücüne inanmıyor, birçoğu bu ürünleri sunmanın maliyet zararına odaklanmaktan öteye geçemiyor. Yine de küçük detaylar konaklama ile ilgili tüm hissiyatı değiştirme gücüne sahiptir. Odaların temiz ve düzenli tutulması, tesis mutfağının temizliği ve belki de denize açılan odaların etkisi kadar misafirleri mutlu edecek detaylar da o işletmenin kalitesinin göstergesi haline gelebiliyor. 
Dünyaca ünlü markaların, kalitesi kanıtlanmış ürünlerini en uygun fiyatlarla buluşturan Gratis, otellere de misafir memnuniyetini artıracak ürün grupları sunuyor. Yalnızca Gratis’te satışa sunulan Benri ve Bee Beauty ürünleri ile kişisel bakım süreçleri keyifli ve konforlu zaman dilimlerine dönüşüyor. Siz de otelinizde ağırladığınız misafirlere özel hissettirecek kişisel bakım ürünlerini sunmak isterseniz Gratis’in geniş ürün yelpazesini inceleyebilirsiniz.