Alternatif Tatil Tercihi: Villa Kiralama

Villa tatili, her geçen gün daha fazla tatilci tarafından tercih ediliyor. Gerek sunduğu ayrıcalıklar, gerekse diğer tatil konseptlerinden çok daha keyifli olması nedeniyle tercih edilen bu tatil türü, tatilcilerin kendilerine ait bir villada, diledikleri gibi keyifli vakit geçirebilmesine olanak veriyor.
Kiralık villalar, özellikle özgür ve rahatsız edilmeden tatil yapmak isteyen misafirler tarafından sıkça tercih ediliyor. Farklı konseptlerde, çok çeşitli villaları kiralayabileceğiniz, tatilden beklediğiniz her şeyi bulacağınız bu tatil türü, her sene olduğu gibi bu yıl da rezervasyon patlaması yaşıyor.
Villa kiralama sektöründe Türkiye’nin lider firmalarından olan GoTatil.com, bu yılın da yine her sene olduğu gibi verimli geçtiğini belirtiyor. Sadece Türkiye’den değil, dünyanın pek çok yerinden turistler, kiralık villalarda hayalini kurduğu tatili en iyi şekilde geçiriyor. 
Kiralık Villa Tatili Neden Tercih Ediliyor? 
Kiralık villa tatili, diğer tatil anlayışlarına kıyasla çok daha farklı bir deneyim yaşatıyor. Özellikle, tatil sırasında tamamen kendi programına göre hareket etmek isteyen tatilciler bu tarz bir tatilden büyük keyif alıyor.
Kiralık villalarda, her villada pek çok farklı olanak ve özellik mevcut. Örneğin, lüks kiralık villa konseptiyle tasarlanan bir villada, jakuziden saunaya, buhar odasından hamama kadar pek çok farklı olanakla karşılaşmak mümkün. 
Yine aynı şekilde, tatilden beklentilerinizi karşılayacak olan farklı konseptte villalar da bulunuyor. Örneğin, huzurlu ve romantik bir balayı geçirmek isteyen misafirler, balayı villası konseptinde hazırlanan, deniz veya doğa manzaralı villaları tercih edebiliyor.
Kiralık villada tatil yapmanın pek çok ayrıcalığı var. Gotatil’in zengin portföyü sayesinde, bir tatilden beklediğiniz her şeyi sunacak olan özel bir villayı kolayca bulabilmek mümkün. Pek çok tatilci, bu ve bunun gibi sayısız avantaj nedeniyle kiralık villaları tercih ediyor. 
Hangi Bölgelerde Villa Kiralamak Mümkün? 
Tatil villalarında, dilediğiniz her bölgede tatil yapabilmek mümkün. Türkiye’nin pek çok beldesinde, yüzlerce özel villa ile hizmet veren Gotatil, misafirlerine dilediği her yerde, farklı konseptlerdeki villalarda konaklama imkanı sunuyor. 
Kiralık villa tatilinde, en popüler bölgelerin başında Antalya geliyor. Akdeniz’in en güzel doğa harikalarını barındıran bu bölgede, farklı atmosferi, tarihi dokusu ve bambaşka kültürü ile villa tatili için ideal pek çok yer bulunuyor.
Kalkan, Kaş, Belek, İslamlar ve Üzümlü gibi doğa harikası beldelerde, kiralık villa tatili yaparken her gün bambaşka bir dünyaya uyanmak mümkün. İster Patara’da isterseniz Kalamar’da villa kiralayarak, Akdeniz’in tadını çıkarabilirsiniz. 
Elbette sadece Antalya değil, yine doğası ve muhteşem coğrafyası ile tanınan Muğla’da da keyifli bir tatil geçirmek çok kolay. Fethiye, Bodrum, Kayaköy, Ölüdeniz gibi doğa harikası beldelerde, tatil villaları ile her güne huzurla uyanabilir, kendinizi bambaşka bir dünyada bulabilirsiniz. 
Tüm bu beldelere ek olarak, İstanbul, Sapanca, Şile ve daha pek çok yerde de villa tatili yapabilmek mümkün. Gotatil güvencesi ile huzur ve dinginlik dolu bir tatil yaşatmak için hazırlanan bu villalarda, tüm sevdikleriniz ile birlikte özel bir deneyim yaşamak çok kolay olacak.
Kiralık Villa Tatilinde Nelere Dikkat Edilmeli? 
Kiralık villa tatili özel ve keyifli bir deneyim. Ancak, bu tatili en iyi şekilde geçirmek için mutlaka dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar mevcut. Özellikle, hangi villayı seçeceğinize ve ne gibi bir konseptte tatil yapacağınıza emin değilseniz, sizin için derlediğimiz bu ipuçlarından yararlanabilirsiniz: 
●    Doğru villa konseptini seçin: Tatilinizi daha keyifli kılmak adına mutlaka doğru villa konseptini tercih edin. Örneğin, lüks bir tatil geçirmek istiyorsanız, jakuzili, hamam, sauna ve benzeri özellikleri bulunan lüks villalardan birini rezerve edebilirsiniz. Yine aynı şekilde, şehir hayatına yakın ya da doğa içerisinde, kuş sesleriyle uyanacağınız bir villayı tercih edebilir, tatilden beklediğiniz her şeyi en iyi şekilde elde edebilirsiniz. 
●    Özel ihtiyaçlarınıza uygun villalar olduğunu unutmayın: Kiralık villa tatilinin en önemli avantajlarından biri de tam anlamıyla hayallerinizdeki, ihtiyaçlarınıza uygun tatili sağlayabiliyor olması. Örneğin, gizlilik konusunda özel talepleri olan misafirler, muhafazakar konseptteki villalarda konaklayarak gönül rahatlığıyla havuzun ve doğanın tadını çıkarabiliyor. Muhafazakar kiralık villalarda, korunaklı tasarıma sahip olan havuz sayesinde, istenmeyen bakışlardan uzak bir tatil deneyimi sunuluyor.
●    Her mevsim villa tatili yapabilirsiniz: Eğer tatilinizi sadece yaz aylarıyla sınırlamak istemiyorsanız, kiralık villa tatilinin bir diğer avantajını çok seveceksiniz. Gotatil güvencesi ile yine Türkiye’nin cennet tatil beldelerinde kiralayabileceğiniz özel villalarda, ister kapalı havuz ister ısıtmalı havuz gibi farklı olanakların tadını çıkarabilirsiniz. Kış aylarında doğanın saklı güzelliklerine şahit olabileceğiniz bu villalarda, şömine başında keyifli vakit geçirmek çok özel bir deneyim olacak. 
●    Güvenilir firmalardan kiralama yapın: Tatilinizin sorunsuz ve huzurlu geçmesini istiyorsanız, her zaman bu alanda uzmanlaşan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmalar ile çalışın. Gotatil, her zaman hayalini kurduğunuz tatilin en iyi şekilde geçmesi adına size özel tatil danışmanınız ile her zaman yanınızda olacak.
Kiralık villa tatili sayesinde hayatınız boyunca gülümseyerek hatırlayacağınız anılar kazanmak çok kolay. Tatiliniz için doğru villa konseptini seçtikten ve Gotatil’in tecrübesine güvendikten sonra her gününüzün huzurlu geçeceğine emin olabilirsiniz! 
Villa Tatili ile Hayat Boyu Unutamayacağınız Bir Deneyim Yaşayacaksınız
Gotatil, villa tatilinizi çok daha keyifli kılmak adına pek çok farklı ayrıcalığı sizlerle buluşturuyor. En iyi fiyatlarla en iyi kiralık villalarda tatil yapmanızı sağlayacak olan Gotatil’de, size özel bir tatil danışmanı ile her zaman tatilinizin huzurla geçeceği garanti ediliyor.
Rezervasyonunuz sırasında, kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz, ilk rezervasyonda %5 indirim gibi farklı avantajlardan yararlanabileceğiniz Gotatil’de her şeyin düşlerinizdeki gibi olacağına emin olabilirsiniz.
Türkiye’nin dört bir yanında, Sapanca’dan Fethiye’ye, Kalkan’a kadar geniş bir villa portföyü ile hizmet veren Gotatil, hayalini kurduğunuz tatilden çok daha fazlasını sunmak için sizi ve sevdiklerinizi davet ediyor.