Baharda Gidilesi Yerlerden Bodrum'dan 5 Otel Önerisi

Bugün, tatile çıkmak için bahar ve yazı beklemek istemeyenlere tam da şimdi gidilesi 3 Bodrum Oteli Önerisi veriyoruz.
1. İlk otelimiz şarkılara konu olmuş, Bodrum'un en güzel yalısı olan Bitez Yalısı'nda: Dorman Suites Hotel https://www.kucukoteller.com.tr/dorman-suites-hotel .
Şehir hayatının tüm stresini arkasında bırakıp Bodrum'a gideceklerin aradığı tüm güzellikleri barındıran harika bir küçük otel. Eşsiz güzellikte bahçeleri, cıvıl cıvıl kuş sesleri, muhteşem bir deniz manzarası ve daha neleri neleri Dorman Suites'te bir arada bulabilirsiniz. Doğanın içinde olup bir o kadar da konforu sağlıyor olma özelliğiyle bizim gözlerimizden kalpler çıkarmayı başarmış olan otelimizde, ücretsiz olarak kiraladığınız bisikletler ile ufak bir Bitez turu atabilir, iki adımda Ege'nin sahillerinin kokusunu içinize çekebilir, Antik Tiyatro, Halikarnas Mozolesi, Zeki Müren Evi gibi çeşitli müzelere kolayca ziyarette bulunabilirsiniz.

2. Diğer otelimiz konumu ile size ulaşım kolaylığı sağlayacak olan merkezdeki Myndos Residences & Hotel https://www.kucukoteller.com.tr/myndos-residence .
Arkadaş grupları ya da çocukları ile konforlu bir zaman geçirmenin hayalini kuranlar için kesinlikle en ideal otellerden biri. Güleryüzlü, tertemiz bir hizmet sunan otelimiz Bodrum'un merkezinde olma özelliği ile de pek çok yere yakın konumda bulunuyor. Myndos Residence'tan Bodrum'un en popüler plajlarına en fazla 15 dakikada ulaşabilir, Ege'nin koylarında ufak bir gezinti yapabilirsiniz. Bodrum Kalesi, Myndos Kapısı, Su Altı Arkeoloji Müzesi gibi tarihi yerleri ziyaret ederek Bodrum'un tarihine göz atabilir ve Bodrum'da görmek isteyeceğiniz daha pek çok yere oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Myndos Residence
3. Baharın ezgisi yeniden başlıyor… Yahşi’deyiz..
Bodrum Ortakent-yahşi hàlà hoş bir atmosferi koruyan, ayağa düşmemiş bir yer. Olabilecek en mükemmel ruh haliyle yola devam etmemizi sağlayan yer ise; Kefi Beach&Suites https://www.kucukoteller.com.tr/kefi-beach-suites .
Manzarası günlük yaşamın odak noktası! Denizi görebildiğimiz sürece güzellik hiç eksik olmuyor. Havaya tazelik katan iyot kokusu buradan ayrılırken hayal meyal hatırınızda kalacaklar arasında.

Kefi Beach & Suites

4. Huzur dolu doğası, harika plajları ve gece hayatı ile Ege tatillerinin vazgeçilmezi olan The Marmara Bodrum, misafirlerine keyifli bir tatil vadediyor.

Bodrum'un beyaz evleri ve kalesi ile masmavi denizinin manzarasıyla yeni bir güne uyanmak insanın içinde huzur yaratıyor. Usta şeflerimizin kendi bahçesinden özenle seçerek yaptığı reçeller ve sıcacık ekmeklerle süslenen  kahvaltılarla güne lezzetli bir başlangıç yapmak isterseniz burası tam aradığınız yer. https://www.kucukoteller.com.tr/the-marmara-bodrum

The Marmara Bodrum.

5. Yalıkavak'ta gözlerden uzak bir koyda güzel bir konuma sahip olan Highlight Hotel huzur verici bir ortama sahip.https://www.kucukoteller.com.tr/highlight-otel

Ayrıntılara büyük özen gösterilerek tasarlanmış olan bu tesis, lüks konaklama imkanı sunmaktadır. Konuklar Miya Beach Club Restaurant'ta enfes yemek seçeneklerinin, deniz kenarındaki barda ise içecek ve atıştırmalıkların tadını çıkarabilir. 
Highlight Hotel
Bodrum aşkınız kabardı mı? O halde bir ❤️ kalp atın hadi! #bodrumbodrum #bodrum