Istanbulun En Romantik 5 Restoranı

Sevdiceğinizle ilk akşam yemeğiniz için yer mi arıyorsunuz? Yoksa en güzel itirafları yapmak için henüz mekâna karar veremediniz mi? Ya da en güzel, unutulmaz ve romantik bir evlenme teklifi için restoran mı arıyorsunuz? Belki de en heyecan verici aşamaları atlattınız sadece romantik ve unutulmaz bir akşam yemeği planlıyorsunuz? O zaman size fikir vermek, yardımcı olmak boynumuzun borcu! Bu unutulmaz günde bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik ve İstanbul’un en romantik 5 restoranını sizin için seçtik.

Artık gerisi size ve sınırsız hayal gücünüze kalmış!

· İlk teklif artık klasikler arasına girmiş, ama tartışmasız hala en romantik yerlerden biri olan Kız Kulesi! Buradaki bir restoranda yapacağınız teklifle, ilişkinizin tarihine geçeceksiniz. Sevgilinizin asla unutamayacağı ve herkese anlatarak her daim canlı tutacağı bir anı olacak. Boğaz’ın ihtişamı ve İstanbul’un ışıkları sizi eşlik ederken emin olun kimse teklifinize olumsuz yanıt veremez!

· Tarihe İstanbul’un eşi bulunmayan, muhteşem manzarasının eşlik ettiği A’jia Hotel ise en romantikler arasında ilk sıralarda. Tarihi yalıda, dünyaca ünlü ödüllü şeflerin ellerinden çıkan lezzetler damağınızı şenlendirirken geceniz ya da teklifiniz daha da anlamlı olacak.

· Anadolu Hisarı sapağında, ikinci köprünün hemen altında yer alan Lacivert Restoran da muhteşem deniz ve İstanbul manzarası ile en romantik anlarınıza şahitlik edebilir. Lezzetli yemekleri ve dünyada az bulunan atmosferi ile güzel dakikalar sizi bekliyor olacak.

· Kuruçeşme’deki Sunset Restoran da Asya ve Avrupa’nın birleştiği, eşsiz manzarası ile güzel bir tercih olabilir. Türk ve Dünya mutfağından farklı lezzetler size eşlik ederken baş başa yemek yemek daha da keyifli hale gelecektir.

· Bebek’i de unutmamak lazım. Muhteşem Boğaz manzarası ve sahili, gündüz bile göz alıcıyken gece ışıkların altında daha da romantik ve büyüleyici oluyor. Boğaz’ın muhteşem görüntüsü, Chilai’nin özenerek hazırlanmış dekorasyonu ve tasarımı ile bütünleşince romantik olmamak için hiçbir sebep yok gibi.