Lüksün Yedinci Seviyesi

Argos in cappadocia Hotel - Kapadokya Blog Yazısı

Lüksün sınırlarını tarihin katmanlarına yayan yeni konağımız, yeni sezonda misafirlerine kapılarını açmaya hazır. Konak, yüzyıllar öncesinden gelen mutfak-şırahanesiyle sınırsız konforu gerçek deneyimlerle bir arada sunuyor.

Gerçek ve doğal deneyimle sınırsız konfor ve lüksü biraraya getirmekte dünyanın örnek aldığı bir mekan haline gelmemiz bizim için sonsuz bir gurur kaynağı. Bu duygularla misafirlerimiz için ‘köye’ kattığımız yedinci ve en son konak rüyaları süslüyor.

Geleneksel, doğal ve lüksün en geçişken halini yansıtan özel tasarımlı bu lüks konakta özel teraslı ve şömineli iki süit ve bir delüks olmak üzere üç oda bulunuyor. Dört mevsim kullanılabilen özel ısıtmalı açık havuzunun manzarası Erciyes Dağı’nın ihtişamına ve gözalabildiğine Güvercinlik Vadisi’nin huzuruna hâkim.

Konak içinde yüzyıllar öncesinden gelen tarihi mutfak-şırahane ve geçmişte seramik kaplarda peynir depolanan, sebze meyve saklanan kayadamdan iki orijinal oda tarihte gerçek bir yolculuk fırsatı sunuyor. Bu alanları doğal, bulunduğu haliyle koruyoruz. Böylece konuklarımıza müzelerde el süremedikleri eserleri kullanma fırsatıyla birlikte gerçek deneyimin tadını vaad ediyoruz.

Argos in cappadocia - www.kucukoteller.com.tr/argos-in-cappadocia